Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno...

Pa mozda im izadje sve 20ak hiljada..... Iskrpice se....

Mislim da se radi i o ulaganju koje moze da se isplati u svakom slucaju..Tako da ne zale i da se zaduze sigurno....

20 000 izgleda aktuelna cifra ovih dana...Eno onog pekara ubio drug navodno baš zbog 20 000
I da... KURIR...u 00:00 ponovio vest da je telefon ubijenog pekara nadjen na nasipu u Borči::eek:

TELEFON NIKOLE OSTOJIĆA PRONAĐEN NA MESTU GDE JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ: Njegovo telo našli su jutros u CENTRU BEOGRADA
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...tru-beograda-pn-jedan-detalj-je-posebno-jeziv

Crna Hronika 07.11.2017. 00:00h

O čemu se ovde radi ?!

...

Poslednja izmena:
Halo druze...Ovde je vec pominjano da su oni pre ubistva kupovali lekove NA CRTU...
A sad nova kola, novi studio, 5 najskupljih DB advokata...a pri tome skoro niko od njih NE RADI...
Jasno je kao dan da njih neko iz nekog razloga donira...
Pitanje je KO i ZAŠTO?!

...
Secam se da si me jos na pocetku ove teme ubedjivao kako su oni veoma bogati, kako je Jelena pevala za velike pare, Zoran dobro zaradjivao u studiju... Ne znam sad sta ti bi....
Kada neka porodica zapadne u ovakvu situaciju novac se nekako nadje... Oni su imali ocije da ga nadju, nabrojao sam mnoge...

20 000 izgleda aktuelna cifra ovih dana...Eno onog pekara ubio drug navodno baš zbog 20 000
I da... KURIR...u 00:00 ponovio vest da je telefon ubijenog pekara nadjen na nasipu u Borči::eek:

TELEFON NIKOLE OSTOJIĆA PRONAĐEN NA MESTU GDE JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ: Njegovo telo našli su jutros u CENTRU BEOGRADA
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...tru-beograda-pn-jedan-detalj-je-posebno-jeziv

O čemu se ovde radi ?!

...

Dobro covece rekao sam od prilike 20 000e, nemoj sad da me povezes sa ubistvom pekara molim te...

- - - - - - - - - -

Ти ако наставиш тако
има шансе да ти дају већу кућицу на градилишту које чуваш,
да можеш ноге да испружиш !

Mislis kontejner?

Dobro covece rekao sam od prilike 20 000e, nemoj sad da me povezes sa ubistvom pekara molim te...

Ma jok, nego se pitam zasto KURIR....toliko indikativan u ovom slučaju....povezuje ubistvo pekara sa zločinom u Borči?!
I to vidimo da ponavlja tu vest...

I to pazi sad...
U DANU U KOJEM NISMO ČULI NI REČ O SVEDOČENJIMA...I U KOJEM MALU JANU "PRIVEDOŠE" U CZ....nama se plasira vest o pekaru...

Da li je normalno dete od 5 godina voditi u CZ ?!?!?!
Gde su i šta rade Centri za socijalni rad?!
To medijsko odvođenje tolišnog deteta u CZ je ciljano senzibiliranje javnosti i manipulisanje detetom u propagandne svrhe!
Posle zloupotrebe deteta uvodjenjem istog u rijaliti za odrasle...mislio sam da ne može bolesnije od toga... i prevario sam se - izgleda da može - medijsko odvođenje u CZ...

KO REŽIRA OVU BOLESNU PREDSTAVU ?!

...

Jesam sve što sam pisao priložio sam Ličnu Kartu da se zna ko sam i ako treba da me privedu zbog pisanja na ovu temu,hvala bogu ništa nisam pisao što bi bio element da me privedu,ne želim nikoga da vređam ali mora vam biti jasno da u ovom slučaju ima dosta elemenata koji idu protiv Z.M a samo eto 2 elemanta idu u korist.

I jako je čudno da malo dete vode u zatvor!

Jesam sve što sam pisao priložio sam Ličnu Kartu da se zna ko sam i ako treba da me privedu zbog pisanja na ovu temu,hvala bogu ništa nisam pisao što bi bio element da me privedu,ne želim nikoga da vređam ali mora vam biti jasno da u ovom slučaju ima dosta elemenata koji idu protiv Z.M a samo eto 2 elemanta idu u korist.

I jako je čudno da malo dete vode u zatvor!
U korist mu ide sve sto nema veze sa istinom i sto se povezuje sa ovim slucajem, a sa ovim slucajem veze nema... A to je ono sto se pise po novinama, govori po kojekakvim emisijama, ono sto se pise ovde po forumu, ono sto pricaju Sipka i slicni strucnjaci... Sve mu to ide u korist....

To sto stric vodi dete od 6 god kod oca u posetu nije nista cudno....

To je za razmišljanje

- - - - - - - - - -

Па сад ...
Не знам баш контејнер, али уосталом нека се труди
и резултати неће изостати !

Jel si nekad čuo za ANDREVLJE ako jesu e ja tu radim

...

Sta je bilo sa jučerašnjim danom svedočenja ?!

Zašto je precutan i to gotovo kao po komandi od strane SVIH medija...

Samo je spomenuto da nece svedočiti 4 žene već 4 muškarca?! Otkud i ta rokada u poslednji tren?!

KO JE NA KRAJU SVEDOČIO JUČE, ŠTA JE REKAO I ZAŠTO SU SVI MEDIJI...PA ČAK I ADVOKATI "PRESPAVALI" JUČERAŠNJI DAN ?!

Očigledno da je komanda izuzetno bolesnog režisera ove predstave...bila da glavni kadar bude na maloj Jani u CZ-u, te na vesti o pekaru...

Ko i zašto to radi?!
Ko je režiser?!
Taj koji režira sve to taj verujem i stoji iza ovog zločina, a očigledno i iza još nekih..

...

Pa pazi on je pritvoren da se javnost ne bi uznemiravala... Advokati su ga posavetovali da niti on niti porodica nista ne komentarisu...To ima pozitivan uticaj uz njihovu "brbu" da ga oslobode....

Javnost se upravo uznemiruje sa medijskim manipulisanjem detetom od 5-6 godina !!!

Prvo nesretno dete uvedoše u rijaliti za odrasle...HEJ...
A sad je vode u CZ...

Neka jave bolesnom režiseru/ima da postoji Bog...

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back