gost 393525
Aktivan član
- Poruka
- 1.936
roki opiši mi kako ti spavaš, da li šest puta po pola sata ili kako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedno ime ZORAN u krugu cele price...
Vest sa kraj prosle godine:
http://pink.rs/arhiva/2476/misterio...novic-nosi-kacket-i-nikada-nije-dodirnuo-grob
Neverovatno...
ZORAN - Muz ubijene
ZORAN - Stric ubijene
ZORICA - Majka ubijene
ZORICA - Svekrva ubijene
ZORICA - ZOKA - Ko zna sta u celoj prici...
ZORICA - iz Parova gde je nastupala Jelena...
ZORA - Advokat koja je pokrenula vest o nestanku Jelene...
ZORAN - pominjali smo i slucaj Djindjica koji vuce neku cudnu vezu s ovim...
I mislim da smo ovde pobrojali jos par imena u vezi sa ovim slucajem, a koja vuku taj pojam ZORAN/ZORICA/ZORA
Neverovatno...
Mislim da je bio i neki crno-humoricni domaci film "CRNA ZORICA"?
Crna Zorica (2012)
http://filmovi.eu/domaci-filmovi/crna-zorica-2012
....
http://wannabemagazine.com/intervju-maja-krsmanovic-modna-dizajnerka/
Duality ,black and white combination with some red on top of it'''
Maja Krsmanović predstavila kolekciju: Ženski kostim kroz istoriju
Uz prisustvo džet-seta iz regiona, kreatorka Maja Krsmanović prikazala je 20. juna u Poreču novu kolekciju. Uspješna dizajnerka kaže da je kolekcija predstavlja čist umjetnički izražaj i da su odjevni predmeti pretežno ekscentrični.
Objavljeno:04. 07. 2015 - 13:04
- Prevashodno bih kolekciju ocijenila veoma ekscentričnom i ekstravagantnom, pa tek onda galamuroznom. Revija je bila održana 20. juna u “Grand hotel Palaco” u Poreču. Naziv kolekcije je Nekada davno, a moj brend se zove Mistikal baj Maja Krsmanović.
Moja sestra Bojana je za ovu reviju specijalno doputovala iz Amerike i učestvovala je Nina Radulović -Lečić. U kolekciji preovladavaju haljine kao odjevni predmeti, ali je bilo i drugih odjevnih predmeta. Volim da se igram sa formama, tako da redovno kreiram “nedefinisane” odjevne predmete. Npr. za neke se može reći da su i mantili i haljine, produžene bluze ili kardigani istovremeno – kaže Maja. Naša sagovornica otkriva u čemu pronalazi inspiraciju za kreiranje.
Porec aa?!
Nina Lecic Radulovic nekada udata za masona
Neka Banjac pokaže svoju imovinsku kartu i objasni kako je sve to stekao
- - - - - - - - - -
možda i on ima tetku u Kanadi ?
Pukovnik policije Boro Banjac, bivši načelnik UBPOK, saslušan je u Višem tužilaštvu povodom otmice Novaka Stevanića, koga su pre 20 godina u Beogradu kidnapovali i zverski mučili pripadnici „zemunskog klana“, saznaje Kurir.
Otmica Novaka Stevanića smatra se prvom otmicom koju je izveo ozloglašeni „zemunski klan“ i do danas je ostala nerasvetljena.
Zoran -patolog(bivsi ministar ,nacelnik VMA)
Zorana -potpredsednica vlade u vreme zlocina(Trilaterala)
Zoran Mihajlovic -bivsi ministar policije ,upetljan oko izgradnje brane Rovni i potapljanja Gracanice,takodje i bivsi mason?!
Banjac nije DB
Da je Zoran uhapšen u aprilu 2016, navodi Banjac, do sada bi sve u ovom slučaju bilo odavno poznato i razjašnjeno, a ubica bi bio osuđen.
- Priča Zorana Marjanovića da je nedužan sasvim je nelogična i šuplja, ona nije utemeljena u dokazima i zbog toga sam uveren u njegovu krivicu. On je i uhapšen zato što postoje čvrsti dokazi i biće osuđen, ali ponavljam, nije mi jasno zašto nije uhapšen odmah, jer onda ne bi ni bilo ove histerije u medijima oko Marjanovića - kaže Banjac, i dodaje:
- Toj medijskoj histeriji, pored samih medija, doprineli su i kojekakvi stručnjaci i analitičari. Oni su javnim iznošenjem svog viđenja stvari iako nisu imali pristup informacijama relevantnim za ovaj slučaj, samo su još više doprineli tom haosu - navodi Banjac, kome je ovo prvi javni istup o ubistvu Jelene Marjanović.