Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedno ime ZORAN u krugu cele price...

Vest sa kraj prosle godine:

http://pink.rs/arhiva/2476/misterio...novic-nosi-kacket-i-nikada-nije-dodirnuo-grob

Prema njenim rečima, u poslednjih mesec dana dolazio je samo pevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

Neverovatno...

ZORAN - Muz ubijene
ZORAN - Stric ubijene
ZORICA - Majka ubijene
ZORICA - Svekrva ubijene
ZORICA - ZOKA - Ko zna sta u celoj prici...
ZORICA - iz Parova gde je nastupala Jelena...
ZORA - Advokat koja je pokrenula vest o nestanku Jelene...
ZORAN - pominjali smo i slucaj Djindjica koji vuce neku cudnu vezu s ovim...

I mislim da smo ovde pobrojali jos par imena u vezi sa ovim slucajem, a koja vuku taj pojam ZORAN/ZORICA/ZORA
Neverovatno...

Mislim da je bio i neki crno-humoricni domaci film "CRNA ZORICA"?

Crna Zorica (2012)
http://filmovi.eu/domaci-filmovi/crna-zorica-2012
Njezino ime je Zorica, ali zaljubljeni seljani nazivaju je "poljubac smrti". Da li je Zorica serijski ubojica ili samo djevojka koja nosi izvanredno prokletstvo?

....

Poslednja izmena:
AKO... je Zoran ubica ili ucesnik istog...
Mislim da definitivno epitaf na grobu krije skrivenu poruku....

Možda pocetak epitafa - "SVE DOK" je ustvari skrivena jedna reč "SVEDOK"
Takođe...
U epitafu kaže - "Nisam znao da ovo srce može da ispusti dečiji krik"...
Na prvu kad se čita zvuči kao da Zoranovo srce pati... ALI... Šta ako je skriveno znacenje tog stiha ustvari u povezanosti sa oblikom spomenika Jeleni ?! ?! ?!
To bi onda znacilo da ne ispusta Zoran "dečiji krik", vec se to odnosi na Jelenin krik, posto je njen lik pravo uklesan u srce spomenika ?!

spomenik-jeleni-marjanovic-1.jpg

...

AKO... je Zoran ubica ili ucesnik istog...
Mislim da definitivno epitaf na grobu krije skrivenu poruku....

Možda pocetak epitafa - "SVE DOK" je ustvari skrivena jedna reč "SVEDOK"
Takođe...
U epitafu kaže - "Nisam znao da ovo srce može da ispusti dečiji krik"...
Na prvu kad se čita zvuči kao da Zoranovo srce pati... ALI... Šta ako je skriveno znacenje tog stiha ustvari u povezanosti sa oblikom spomenika Jeleni ?! ?! ?!
To bi onda znacilo da ne ispusta Zoran "dečiji krik", vec se to odnosi na Jelenin krik, posto je njen lik pravo uklesan u srce spomenika ?!

spomenik-jeleni-marjanovic-1.jpg

...

Interesantan pristup!

Ja sam otisla i korak dalje,pa tako premetanjem rijeci,slogova,mozes da dobijes i ovo..

SVEDOK DUNAV (nema svedoka)
GLE MASKE UVEK KRILE LIK (misli na svoje lične maske u odnosu na svijet)
ZNAO SAM (svjestan sebe)
OVO SRCE MOZE (on to moze)
TAMAN SMO,TAMAN DISALI ISTO (obadvoje zadihani,jurio je)
DECIJI KRIK (J.n.)
BILA MI JE SVAKA PORA KOZE,NE MOGU JE GRLITI VISE (nestala osjecanja,svojstveno za njega,nestalan duh)
SAD JE NA TEBI DA JE ZAGRLIS BOZE (prepusta je Bogu a i rekao je da je ona sad na ljepšem mjestu)

Istim ovim načinom mozes doći i do verzije da su "maske dosle s Dunava" znači, sta god mi tumačili ,studirali tesko ćemo doći do pravog značenja! U ovom slučaju sve je dvosmisleno a i više od toga!
SVEDOK (bio je svedok)
DUNAV (dosli preko Dunava ili Zemun)
GLE MASKE KRILE LIK (maskirani ljudi ili ona nosila maske krila lika)
ZNAO SAM DA OVO SRCE (znao je da ona krije ili sta joj se desilo)
MOZE DA PUSTI DECIJI KRIK (sklonio J.n.)
ITD....

Mozda je neka skrivena poruka...
U smislu ako je Zorica Zoka "PIK DAMA", mozda je Jeleni na spomeniku namenjana uloga "DAMA HERC" ?

U vezi s tim sad malo izguglah to znacenje tih karata:

KRALJEVI, DAME I ŽANDARI NA KARTAMA SU POZNATE ISTORIJSKE LIČNOSTI: Da li znate o kome se radi? (FOTO)
http://www.telegraf.rs/zanimljivost...jske-licnosti-da-li-znate-o-kome-se-radi-foto

Inace...
Juce se oglasila jos jedna proročica u nizu...

PROROČICA OTKRIVA KO JE UBIO JELENU: Ubica je muško iz kuće Marjanovića
http://www.kurir.rs/stars/2933605/p...bio-jelenu-ubica-je-musko-iz-kuce-marjanovica

Zanimljivo da dotična pominje film "Zodijak"...mislim da ga je i ovde neko pominjao:

Zodiac (film)
https://en.wikipedia.org/wiki/Zodiac_(film)

Interesantno da je reziser tog filma - fakticki rodjen u isti dan kad i Jelena !!!

David Fincher
https://en.wikipedia.org/wiki/David_Fincher

Jelena je rodjena 29.08., a s obzirom da je ovaj reziser rodjen u Americi...dakle uzimajuci u obzir vremensku zonu i sl...mozemo posmatrati da se radi o istom datumu tj danu, samo naravno razlicitim godinama.

...
Ja sam pomenuo Zodiac ,,i fame koja je vladala oko tog slucaja,slucaj naravno ostao neresen ,a od tada se naredjala mnogobrojna ubistva serijska ,okultna ,masovna u Americi ,pa nadalje...

Па ти ништа друго у животу не радиш
осим што млатиш о Кизи и његовом случају.

И сад си ти нашао да прозиваш неке друге,
који као више од тебе ...

Нико више од тебе не размишља о овом убиству,
ти си човече светски првак !
Ja sam uporan decko

Ja imam trenutno taj luksuz i vreme ,zato sto nocu radim ,pa mi se moze

E sad ako ćemo koji je profit veći, ovaj novcani ili onaj drugi,ja mislim da je onaj drugi profit veci,vrh je vrh?

- - - - - - - - - -

Pa prijavljuje ga podrska. Cudi me da ide na BN. A i ne znam sta ce da bude tema sve.

Rekao je da je to termin ranije dogovoren i da će ga ispostovati, iako vise nece da se pojavljuje u medijima.

Emisija se zove "Tragovi istine"...

Ani Četiri Pištolja :
danas 18:32
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
E sad ako ćemo koji je profit veći, ovaj novcani ili onaj drugi,ja mislim da je onaj drugi profit veci,vrh je vrh?

Ma veliki je i jedan i drugi ,mada jeste vrh je vrh ,medju 100 nije mala stvar ,otvara vrata u svemu ?!!

Zapitajte se ko je stvarno najvise profitirao od njenog ubistva ?!

Ako je ubica neki tajkun,"umišljeni ljubavnik",onda je on najvise profitirao,jer zivot nema cijenu! A ovaako,pa mediji na prvi pogled a na drugi,pozadina svega toga ako je ima!

- - - - - - - - - -

Sto se tice pesme na spomeniku tekst je napisao Sasa Milosevic, tekstopisac, dok je Jelena jos bila ziva tako da...

Kako Sasa? U novinama se pisalo Dragan?Milosevic takodje! Na njegovoj stranici s početk apruče sam bas i vidjela pjesmu "kazi andjele" i po njegovoj prici pjesma je njegova autobiografija (bio je bolestan?) a i Jelenina na neki način! Zoranov prijatelj i do pjesme su dosli slučajno???

Da i navodno je bankar?

Poslednja izmena:
Realno ,Marjanovici nisu za sada profitirali od toga ,to je cinjenica

- - - - - - - - - -

Qing kaze da li ironicno ili ne ,da ubica/e se sada jede/u ,zato sto je Kiza navodno preoteo"slavu i bogatstvo"?!

Da li je bas tako ?!

Ako je u pitanju neka konkuretna "firma" onda je to tako?!

- - - - - - - - - -

Ma kakav tajkun ,to je prezvakana prica,ma kakav ljubavnik,,,citajte postove pazlljivo

To uopšte ne mora biti stvarni ljubavnik! Moze biti neko ko mora sve imati sto pozeli a usput i psihopata!

Bojana Krsmanović: Kolos sa Rodosa
V.N.| 29. jun 2016. 20:17 | Komentara: 3
Top-model Bojana Krsmanović (24), jedna od najlepših Srpkinja na svetskoj modnoj sceni, uživa na odmoru na grčkom ostrvu Rodos

Prelepa Beograđanka, čija je karijera u poslednje vreme u naglom usponu, radila je kampanje za "Ges", slikala se za "Sport ilustrejted", a nedavno joj se ime našlo na prvom mestu liste 10 najseksepilnijih modela po izboru američkog "Voga".
Da je magazin dobro procenio, nema nikakve dileme, jer je Bojani mesto u samom modnom vrhu. Pravi Kolos sa Rodosa.

Interesantan pristup!

Ja sam otisla i korak dalje,pa tako premetanjem rijeci,slogova,mozes da dobijes i ovo..

SVEDOK DUNAV (nema svedoka)
GLE MASKE UVEK KRILE LIK (misli na svoje lične maske u odnosu na svijet)
ZNAO SAM (svjestan sebe)
OVO SRCE MOZE (on to moze)
TAMAN SMO,TAMAN DISALI ISTO (obadvoje zadihani,jurio je)
DECIJI KRIK (J.n.)
BILA MI JE SVAKA PORA KOZE,NE MOGU JE GRLITI VISE (nestala osjecanja,svojstveno za njega,nestalan duh)
SAD JE NA TEBI DA JE ZAGRLIS BOZE (prepusta je Bogu a i rekao je da je ona sad na ljepšem mjestu)

Istim ovim načinom mozes doći i do verzije da su "maske dosle s Dunava" znači, sta god mi tumačili ,studirali tesko ćemo doći do pravog značenja! U ovom slučaju sve je dvosmisleno a i više od toga!
SVEDOK (bio je svedok)
DUNAV (dosli preko Dunava ili Zemun)
GLE MASKE KRILE LIK (maskirani ljudi ili ona nosila maske krila lika)
ZNAO SAM DA OVO SRCE (znao je da ona krije ili sta joj se desilo)
MOZE DA PUSTI DECIJI KRIK (sklonio J.n.)
ITD....

ajoj.kakve su ovo gluposti majko mila......plava riba kljukana dinastija svastikin but trt trt trt.......

Postoji 2 verzije 1 da je Z.M i V.M da su počinioci,2 verzija je da je Z.M spakovao ubistvo Jeleni

na koji nacin se odigrala prva verzija...a na koji nacin druga? i da li je na nasipu ili na nekom drugom mestu? I red bi bio da kad vec pretpostavljate da se to nekim logicnim pretpostavkama dokaze a ne teorijama zavere....meni licno neke stvari nisu logicne ali nemam petlju da iznosim tako cvrste dokaze i konkretno uperim prst u nekog...da neko laze laze...ali ko je ubio to ne bih smela da tvrdim to nije mala stvar....

samo nemojte da pisete o onim dokazima iz novina zato sto to nema blage veze sa mozgom....samo konkretno na osnovu onog sta je ko izjavio i na osnovu te staze i logicnosti price....sve ostalo je rekla kazala.....

Poslednja izmena:
Maja Krsmanović predstavila kolekciju: Ženski kostim kroz istoriju
Uz prisustvo džet-seta iz regiona, kreatorka Maja Krsmanović prikazala je 20. juna u Poreču novu kolekciju. Uspješna dizajnerka kaže da je kolekcija predstavlja čist umjetnički izražaj i da su odjevni predmeti pretežno ekscentrični.
Objavljeno:04. 07. 2015 - 13:04

- Prevashodno bih kolekciju ocijenila veoma ekscentričnom i ekstravagantnom, pa tek onda galamuroznom. Revija je bila održana 20. juna u “Grand hotel Palaco” u Poreču. Naziv kolekcije je Nekada davno, a moj brend se zove Mistikal baj Maja Krsmanović.
Moja sestra Bojana je za ovu reviju specijalno doputovala iz Amerike i učestvovala je Nina Radulović -Lečić. U kolekciji preovladavaju haljine kao odjevni predmeti, ali je bilo i drugih odjevnih predmeta. Volim da se igram sa formama, tako da redovno kreiram “nedefinisane” odjevne predmete. Npr. za neke se može reći da su i mantili i haljine, produžene bluze ili kardigani istovremeno – kaže Maja. Naša sagovornica otkriva u čemu pronalazi inspiraciju za kreiranje.

Porec aa?!

Nina Lecic Radulovic nekada udata za masona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back