gost 393525
Aktivan član
- Poruka
- 1.936
Nebi smeli da kače slike.
Vidi nije suluda teorija
biće poslastica za nekrofile na stranama 2-3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebi smeli da kače slike.
Vidi nije suluda teorija
Ne ne,mora neko reogavati iz Policije
Ne znam,samo se stvarno postavlja pitanje ako nije bio na nasipu kada je rekao gde je bio?
Ona majica na J je potpuno cista i carape???
Kako si našla sliku
Nemogu da nađem.
To je VELIKA greška zaista smatram da te slike NE TREBAJU da kače
Udji na portal telegrafa i vidjeces clanak sutrasnje naslovnice
Uspeo sam,ali to nisu smelu da odobre
obratite pažnju na naslovnu stranu na kojoj je ‘zorica mitrovic’, ako ono nije muško prerušeno u žensko ja sam verovatno luda?! uporedite i ostale njene/ njegove slike. Obratite pažnju na nos posto na ovoj slici nosi naočare .
Ona definitivno ima zenske atribute ali to moze takodje imati svoje objasnjenje...Takodje sam pomislila da je nekako muskobanjasta a i podsjeca me na nekoga ali ne mogu da se sjetim koga!
I Dušicu sa FB treba ispitati ko je šta je
"Malo je sukob interesa biti podrška sam sebi?!", ali je odmah potom počeo da joj daje instrukcije ko bi trebalo da bude u grupi, a ko bi trebalo da bude izbačen.
Tad se i okomio na Krsmanoviće, osuvši salvu uvreda na njihov račun:
"Oni su loši ljudi. Onaj soj koji treba izbegavati. Jeca je bila najvrednija među njima. Jeca je volela samo strica iz te sorte jer u sebi nije imala tu pokvarenost."
Zatim je naložio Dušici da izbaci iz grupe dve prijateljice porodice Krsmanović:
"Koristili su novine da nam nanesu što veće zlo, a to zlo je u njima. Izbacite ih jer je to jedini način da ne remete podršku", na šta Dušica odgovara: "Izbačene obe. Udavi me Teodora..."
(Jelenina sestra od strica, prim. aut.)
Vladimir je zatim nastavio prepisku sa Dušicom pohvaljujući je što je i Teodoru izbacila iz grupe:
"S njom je bilo puno problema dok nije bila blokirana i izbačena", napisao je Vladimir.
"Biće i sad. Evo sad ušla neka Dušica Krsmanović", odgovorila je Dušica.
"To je druga sestra!", nastavio je svekar.
"Uh, glava me zabole...", požalila se Dušica.
"Kaži im šta su pravila. Nisu one dobronamerne", upozorio je Vladimir.
http://informer.rs/vesti/hronika/15...-zli-ljudi-POKVAREN-SOJ-KOJI-TREBA-IZBEGAVATI
Kažem ako se zaista dokaže da je Z.M lagao da je bio na nasipu postavlja se pitanje gde je bio?
Punooooo kunfuznih izjava ima i promena ponašanja
Ako on nije bio na nasipu verovatno je bio V.M