Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Osporili smo njen status oštećene u ovom krivičnom postupku, kao i punomoćje koje je dala advokatima. Po Zakonu o krivičnom postupku samo najbliži srodnici, odnosno roditelji, rođena braća i sestre, supružnici ili deca mogu imati status oštećenog".

A gde pise u ZKP? Osporavanjem statusa znaci pada i punomocje Milosavljevicu i Savicu.

Verujem u naslov vesti iz sutrasnjih novosti.. Kazu da u izvestaju(koji je potpisao Stankovic) stoji i da su pronadjeni tragovi obuce ubice na mestu zlocina...Naravno ostajem pri svojim tvrdnjama da nije bilo nikakvih uklanjanja tragova(sto bi u stvari znacilo ostavljanje tragova), samo je telo ubaceno u kanal, a predmet sa kojim je ubijena sakriven... Svega ostalog je bilo.. I tragova prskanja krvi i prolivanja i dlaka(pramenja) i ugazene trave(tragova patika), izlomljenih grancica blizu kanala, tragova vucenja...

Verujem u naslov vesti iz sutrasnjih novosti.. Kazu da u izvestaju(koji je potpisao Stankovic) stoji i da su pronadjeni tragovi obuce ubice na mestu zlocina...Naravno ostajem pri svojim tvrdnjama da nije bilo nikakvih uklanjanja tragova(sto bi u stvari znacilo ostavljanje tragova), samo je telo ubaceno u kanal, a predmet sa kojim je ubijena sakriven... Svega ostalog je bilo.. I tragova prskanja krvi i prolivanja i dlaka(pramenja) i ugazene trave(tragova patika), izlomljenih grancica blizu kanala, tragova vucenja...

Da je svega toga bilo...ne bi se predmet razvlacio godinu i po...i jos uvek se vidimo razvlaci....

...

Vidim da na dosta sutrasnjih naslovnica se potencira kako je navodno Zoran terao Jelenu da smrsa

A pri tome gledali smo svi video u kojem Jelena sama govori kako joj je Sasa Popovic rekao da mora da smrsa...

Dakle vlasnik Granda, fakticki šef firme u kojoj je radila joj je to rekao...

Dakle Showbiz je nju mucio, pa verovatno onda i Zoran u onoj meri u kojoj je i sam bio deo istog...

Showbiz je djavolje igraliste...i u svetu a i kod nas...
Fakticki to je ta sekta...showbiz...estrada i sl...
Tu vladaju zakoni mafije i u svetu i kod nas...mafije i sekte...

...

Poslednja izmena:
Da je svega toga bilo...ne bi se predmet razvlacio godinu i po...i jos uvek se vidimo razvlaci....

...

Ja mislim da to nije tacno.... Potrebno je bilo sve dokaze lepo spakovati, a samo za analizu blata je bilo potrebno mnogo vremena, jer je ono slato od jednog do drugog instituta pa do tuzilastva(tri puta), poslednji put malo pre hapsenja... Morao je svaki dokaz biti prikupljen i izanaliziran pre nego sto se podigne optuznica, da ne bi doslo do propusta, jer se ipak radi o osobi koja je resila da ne prizna zlocin i o bitnom slucaju... Njegov DNK je verovatno odmah pronadjen na njenim nogavicam i njenom telu... Tragovi nastali od njegove obuce u kombinaciji sa analizom blata... Tragovi na njenom telefonu...

Ja mislim da to nije tacno.... Potrebno je bilo sve dokaze lepo spakovati, a samo za analizu blata je bilo potrebno mnogo vremena, jer je ono slato od jednog do drugog instituta pa do tuzilastva(tri puta), poslednji put malo pre hapsenja... Morao je svaki dokaz biti prikupljen i izanaliziran pre nego sto se podigne optuznica, da ne bi doslo do propusta, jer se ipak radi o osobi koja je resila da ne prizna zlocin i o bitnom slucaju... Njegov DNK je verovatno odmah pronadjen na njenim nogavicam i njenom telu... Tragovi nastali od njegove obuce u kombinaciji sa analizom blata... Tragovi na njenom telefonu...

Evo sve i da je sve tako kao sto kazes - Zasto su se onda nadlezne institucije poigravale sa zivotom devojcice ostavljajuci je godinu i po dana sa takvim monstrumom/ima ?!

Dakle kakogod da okrenes tu nesto debelo smrdi...a ne kazem da Marjanovici pa i sam Zoran nisu deo tog smrada...verovatno jesu, jer su svi skupa bili deo te estradno-medijske sekte !

...

Naravno da su nasli dnk odmah. On je njen suprug. Bilo je potrebno da se pronadje dnk koji je povezan sa mestom zlocina. A to je valjda to blato koje je islo za Svabiju.

Ako su nasli njegov dnk na njoj to naravno ne znaci da je on zbog toga sigurno ubica, ali ne znaci i da nije... To je sasvim jasna stvar... Samo da se zna, da ne bude kako na njoj nije pronadjen niciji dnk(tj. dnk onog ko je potencijalno ubio)....

Evo sve i da je sve tako kao sto kazes - Zasto su se onda nadlezne institucije poigravale sa zivotom devojcice ostavljajuci je godinu i po dana sa takvim monstrumom/ima ?!
...
Pa nadlezne institucije nemaju takvo razumevanje kakvo ti mislis da treba da imaju... One rade po zakonu... Z niti bilo ko iz porodice nisu bili optuzeni(saslusani su u svojstvu gradjana)... Nisu mogli da budu optuzeni, jer tuzilac nije podigao optuznicu... Tuziocu trebaju cvrsti dokazi(on nece da bude pretenciozan misleci na necije dete).. Dva puta su mu davali dokaze ranije, ali nije zeleo da podize optuznicu.... Policija je mislila da ce hteti, ali on je smatrao da dokazi nisu dovoljni.. Nema tu prostora da tuzilac misli na dete i radi protiv zakona... Funkcionisanje institucija nije savrseno... Nepravedno je mnogo toga, a ne mora da znaci da je i protivzakonito.... Tuzilac je tek iz treceg puta pristao, nakon analize blata u inostranstvu...

Nadajmo se da država u postupku nece odpustiti trenutnog sudiju i zameniti ga nekim drugim kao kad se sudilo zemunskom klanu kada je naprasno sudija marko kjajević dobio alergiju na suđenje zemuncima
i zamenila ga nata mesarrević.Nadajmo se postenom sudjenju u koje ja lično sumnjam.Pobedit ce ekipa koja uloži više novca u postupak.

PAKOVANJE ILI BRISANJE KRIVICE?!

Now is the QUesTioN?!

- - - - - - - - - -

U oba slucaja se skriva pravi ubica ,,korupcija je cudo...

- - - - - - - - - -

Ja mislim da to nije tacno.... Potrebno je bilo sve dokaze lepo spakovati, a samo za analizu blata je bilo potrebno mnogo vremena, ....Kiriku

Ma napakovace i spakovace se ,ne brini ,..,

A pri tome gledali smo svi video u kojem Jelena sama govori kako joj je Sasa Popovic rekao da mora da smrsa...
Dakle vlasnik Granda, fakticki šef firme u kojoj je radila joj je to rekao...
Dakle Showbiz je nju mucio, pa verovatno onda i Zoran u onoj meri u kojoj je i sam bio deo istog...
Showbiz je djavolje igraliste...i u svetu a i kod nas...
Fakticki to je ta sekta...showbiz...estrada i sl...
Tu vladaju zakoni mafije i u svetu i kod nas...mafije i sekte...Grom

Isto tako i pevacici iz Jagodine sto je ubijena ,,,terali je da radi operacije na sebi ,,,forsirali je zamerali na izgledu...

Ani Četiri Pištolja :
јuče 20:44
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Po riječima Z advokata,svjedočenja ne igraju ulogu,materijalnih dokaza nema a njih čak 5 se angazovalo...sta reći osim ...hahahah
A ujedno jedini punoljetan najblizi srodnik,oštećeni je ujedno i osumnjičen..haha
Spektkularno...
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : јuče u 20:53

Smejurija,slazem se..ujedno jedini koji je mogao doci do istine ,,,je njena sestra ,a oduzet joj status ostecene...

- - - - - - - - - -

Ovima ostalima nije cilj da se sazna istina ,,,tako da su po meni svi oni upetljani ,,,moguce da je ono sto je Qing rekao ....hmm...tako i biti?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back