Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu odmah dobili takav status. Dug je put do dobrog krivicara. Potrebna su poznanstva, dobra kancelarija, poznavanje tuzilaca i sudija, iskustvo, procenat dobijenih slucajeva... Kad ti poraste cena onda branis lovatore. A to je sve reklama.Majole

Kako god ,njima reklamiranje i ne treba...kome trebaju i ko velike pare ima naci ce ih i bez toga u to ne sumnjam ,,,

U Novostima sam citao intervju ,kada su jednog od njihovog advokata pitali ,da li rade gratuit ,,rekao je "Ne ,ne radimo"

- - - - - - - - - -

Da li Majole ,Teodora moze da ulozi kao neku zalbu ili tako nesto ,barem sto se kod nas tice ,pitanje da li bi to i imalo nekog efekta?!

Na svaku odluku,resenje,zakljucak...imas pouku o pravnom leku,pravo zalbe i rok za zalbu.

Ja zaista ne vidim u ZKP takav clan oko toga ko sve moze da bude ostecena strana. Mozda je sam ZKP uredjen dodatno nekim pravilnikom u kome decidirano pise. Ja to ne vidim.

- - - - - - - - - -

Teodora nije spomenula da je primila neki papir. Cudi me izjava advokata da su osporili nju kao ostecenu a ne spominje se nikakav papir.

Tabloidi pokreću glasanje: Izaberite ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović Njuz.netpre 4 sata

A pogledajte ovaj cirkus?!?!

Da necete mozda i kladjenje da pokrenete ,tipovanje ,,,ruglo,sta reci

- - - - - - - - - -

Radila je nesto na licu?!Hirurzi plasticari to mogu lako da prepoznaju

- - - - - - - - - -

Sizofrena lupeta

- - - - - - - - - -

Pokojna J bi nju garant razbila i to obe ,eto toliko o zeni killeru ,,

Razbila bi je sigurno, da nije ubijena kukavički s leđa...

Moram da se vratim na onu priču kako je neki svedok zapamtio i broj tablica kombija... Malopre vidim u Borči majku sa detetom koje trči na ulici koja nije prometna, ali je svakako ulica. U trenutku čujem zvuk kola, uleće u krivinu, turiranje... u blizini vrtića... vidim auto je bmw, nešto plavo sive boje i odmah sam bacila oko na tablice i kontam da je opet neki klinac koji se loži po kraju. Prolazi auto, otvoren prozor, ono Zoranov sin sa nekim ortakom...

Nedaleko odatle, opet kuma Vera čuva dete u parku. Razumem da mnogi ljudi imaju kumove, prijatelje, komšije za koje su jako vezani i koji su ih čuvali dok su bili mali...
mala Jana ima i babu sa kojom živi, ima strica (koji je sa dedom staratelj dok je otac u zatvoru) i sada njegovu ženu, i pored njih nju stalno čuva kuma.
Ne znam koji put već viđam samo kumu kako čuva malu. Zato i tvrdim da njima niko ne preti i da se ne boje nekog jer bi u tom slučaju mnogo više pazili na dete.

Poslednja izmena:
Moram da se vratim na onu priču kako je neki svedok zapamtio i broj tablica kombija... Malopre vidim u Borči majku sa detetom koje trči na ulici koja nije prometna, ali je svakako ulica. U trenutku čujem zvuk kola, uleće u krivinu, turiranje... u blizini vrtića... vidim auto je bmw, nešto plavo sive boje i odmah sam bacila oko na tablice i kontam da je opet neki klinac koji se loži po kraju. Prolazi auto, otvoren prozor, ono Zoranov sin sa nekim ortakom...

Nedaleko odatle, opet kuma Vera čuva dete u parku. Razumem da mnogi ljudi imaju kumove, prijatelje, komšije za koje su jako vezani i koji su ih čuvali dok su bili mali... ali mala Jana ima i babu sa kojom živi i pored nje, nju stalno čuva kuma. Ne znam koji put već viđam samo kumu kako čuva malu. Zato i tvrdim da njima niko ne preti i da se ne boje nekog jer bi u tom slučaju mnogo više pazili na dete.

Gledala sam profil,nema tu nikakve pozitive!

16.10.2017. BEOGRAD, VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO...
BEZ IKAKVOG POJAŠNJENJA, TEODORI UKINUT STATUS "OŠTEĆENE"...
U OBAVEŠTENJU KOJE JE DOBILA OD TOG ISTOG TUŽILAŠTVA, STOJI DA JOJ JE PRIZNAT STATUS "OŠTEĆENE"...
ŠTA SE TO DESILO DANAS?

U prilogu ima dokument, onaj poziv koji je objavljen na onom linku danas... da ima status oštećene...

I na jedan komentar koji je glasio nešto "napred cfi", on odgovara: "Cfi Doo Novi Sad Nema napred. STOP."

U OBAVEŠTENJU KOJE JE DOBILA OD TOG ISTOG TUŽILAŠTVA, STOJI DA JOJ JE PRIZNAT STATUS "OŠTEĆENE"...
ŠTA SE TO DESILO DANAS?

U prilogu ima dokument, onaj poziv koji je objavljen na onom linku danas... da ima status oštećene...

I na jedan komentar koji je glasio nešto "napred cfi", on odgovara: "Cfi Doo Novi Sad Nema napred. STOP."

Ili pakovanje ili brisanje krivice! Nema druge!

ŠTA SE TO DESILO DANAS?

Lepo pise u obavestenju " nakon svedocenja". Advokati od osumnjicenog su kao uspeli da joj ukinu status. Ako je tuzilac obavestio sto je duzan po ZKP mora da napise i neko obrazlozenje zbog cega ne moze da bude ostecena strana.

Zorica Zoka
7 h
Ljudi koji nose istinu i pravdu, jedan od najboljih advokata u zemlji, pa i sire Nikola Dumnic i profesor doktor Veljko Delibasic.
Zavrseno prvo saslusanje, Teodori Krsmanovic ukinut status ostecene i advokat Nikola Dumnic dodao "
Njen iskaz kao ni većina iskaza koji treba da budu dati u ovom postupku neće imati značaj prilikom utvrđivanja činjeničnog stanja koje će se utvrđivati isključivo na osnovu materijalnih dokaza - dodao je advokat. Zokiiii, uz Tebe smo... Podrska i pravda...

Marjanovići se prema Krsmanovićima ophode kao prema neprijateljima. I to mnogo govori. Da nisu imali nešto protiv, ne bi osporavali status oštećenih, a Miloš i Vladimir bi svedočili.

Zorica Zoka
18 h
Je li da Vas pitam, koja Pazarska mafija? Sa kojom mafiom iz Pazara pretite Zoranu? Mozda Krsmanovici imaju odgovor? Vrlo interesantno........ A, da pitam i drzavu, sa kojom se to Pazarskom mafiom preti nekome, najotvorenije, znate li Vi nesto o tim Pazarskim mafijama, ili samo znate da priredite ovakav linc i stradanje jedne neduzne porodice, da cak sta vise i koristite u piliticke svrhe isto to stradanje nevinih. Znate da jednu Pravoslavnu-Srpsku porodicu, zapljunete da su sekta, dok o istinitim sektama cutite, npr o Islamskoj sekti, koja postoji u Beogradu i koja ne broji malo clanova, u skracenim pantalonama. DAKLE, KOJOM MAFIOM IZ NOVOG PAZARA VI PRETITE MOM PRIJATELJU, ZAHTEVAM ODGOVOR?! Sutra pisem svima redom, ministar ce za ovo saznati, obecavam Vam. ZOKI, UZ TEBE SAM NIKAD JACE!!!!

Ovo je sa slikom nekog teksta tj komentara na tekst...

A ko je ona kad će obavestiti ministra za ovo?! KO?!

- - - - - - - - - -

Lepo pise u obavestenju " nakon svedocenja". Advokati od osumnjicenog su kao uspeli da joj ukinu status. Ako je tuzilac obavestio sto je duzan po ZKP mora da napise i neko obrazlozenje zbog cega ne moze da bude ostecena strana.

Da, to sam videla, i kontam posle izjave kao svedok, dobiće status oštećene strane. Ali onda ovi advokati kažu da su osporili, CFI piše kako joj je ukinut status i bez ikakvog obaveštenja.

Ili pakovanje ili brisanje krivice! Nema druge!

Mislim da se ubistvo Jelenino nece nikada rasvetliti.
Onoga ce pustiti iz zatvora i njima je jedino resenje da promene identitet i da odu iz Srbije, jer imaju takve njuske da ce ih svi prepoznavati ma gde da se pojave.
Cak i da je nisu Marjanovici ubili, a sve ide u tom pravcu, ljudi ce ih popreko gledati uvek.
Zalim tu devojcicu Janu. Pogotovo ako je indoktriniraju tj. ako je baba nadrilekarka uzme pod svoje.
Jer to tako ide, sa babe na unuku, ako baba nije imala zensko dete.
Sve u svemu, koliko sam danas primetila, sve ide u prilog Marjanovicima.
Jelenina sestra vise nije ostecena u postupku i to mi sve govori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back