Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni 90tih kao sto Kiriku napomenu,ne bese nista samoinicijativno,iako je to tako izgledalo ,iza kreiranja rialitija stoje strane sluzbe ,to su sve njihove operacije ,black ops,..setimo se Berkowitza ,tipican primer lunatica kome je Cia isprala mozak ,organizuju ubistva da bi skretali paznju,da bi ljude zombirali tim dogadjajima ,da bi sirili paniku ,strah .,kao i sada sto se radi navodnim "terorizmom",koji CIA finansira ...

- - - - - - - - - -

Provocira Milena na kurvinjski nacin ,ja to ne volim...

Nisam baš sigurna...neki pevači koji su totalno nepoznati, nemaju ni pesmu, nego tezgare po krštenjima, rođendanima, uzimaju i do 500 e, više kada idu kao bend. Jelena je isto imala bend sa kojim je svirala i nema šanse da su oni svirali za 200e. Čak ni kada podele, mislim da nije toliko malo...
Pa za koliko god da su svirali to se deli na ravne casti... Ona svirke svaki dan nije sigurno imala... Bendova ima koliko hoces i tu nema vise para kao pre... Ona bogata nije bila to je jasno....

Ni 90tih kao sto Kiriku napomenu,ne bese nista samoinicijativno,iako je to tako izgledalo ,iza kreiranja rialitija stoje strane sluzbe ,to su sve njihove operacije ,black ops,..setimo se Berkowitza ,tipican primer lunatica kome je Cia isprala mozak ,organizuju ubistva da bi skretali paznju,da bi ljude zombirali tim dogadjajima ,da bi sirili paniku ,strah .,kao i sada sto se radi navodnim "terorizmom",koji CIA finansira ...

- - - - - - - - - -

Provocira Milena na kurvinjski nacin ,ja to ne volim...

Koga provocira? Nisam primetila da se obraća nekome odavde, već iznosi svoje mišljenje o porodici Marjanović. Zašto bi to tebe uvredilo toliko?:dontunderstand:

Koga provocira? Nisam primetila da se obraća nekome odavde, već iznosi svoje mišljenje o porodici Marjanović. Zašto bi to tebe uvredilo toliko?:dontunderstand:

Da li si gledala? Obrati paznju sta advokat kaze na pitanja o ljubavniku? Izmedju redova se svasa ovdje moze saznati!

A Šipka na kraju kaze "Da nije bilo medija,ovoga slučaja ne bi ni bilo!!!"

Poslednja izmena:

Da li si gledala? Obrati paznju sta advokat kaze na pitanja o ljubavniku? Izmedju redova se svasa ovdje moze saznati!

A Šipka na kraju kaze "Da nije bilo medija,ovoga slučaja ne bi ni bilo!!!"

Upravo sam odgledala celu emisiju... Više mi je privuklo pažnju ovo za policiju plus komentari voditelja na to.

Onaj inspektor, ranije pomenut na temi, koji je bio na početku nešto zabrljao...verovatno namerno, smenjen, da nisu pisali mediji o tome, dokaza ne bi bilo, niko se ne bi bavio ovim ubistvom i to bi bilo to.

Upravo sam odgledala celu emisiju... Više mi je privuklo pažnju ovo za policiju plus komentari voditelja na to.

Onaj inspektor, ranije pomenut na temi, koji je bio na početku nešto zabrljao...verovatno namerno, smenjen, da nisu pisali mediji o tome, dokaza ne bi bilo, niko se ne bi bavio ovim ubistvom i to bi bilo to.

Ja mislim da to nije tako jednostavno! Advokat je rekao da ga slučaj podsjeća na slučaj....pročitaj novine..ja mislim na sasvim neke druge verzije!

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2...ku-koji-je-beogradski-asfalt-izvezao-na-zapad

Stevica je prijatelju "ukrao zenu"...pa ti sad izvlači zaključke*

Poslednja izmena:
Ja mislim da to nije tako jednostavno! Advokat je rekao da ga slučaj podsjeća na slučaj....pročitaj novine..ja mislim na sasvim neke druge verzije!

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2...ku-koji-je-beogradski-asfalt-izvezao-na-zapad

Stevica je prijatelju "ukrao zenu"...pa ti sad izvlači zaključke*

Pročitala i onaj deo kada je osumnjičen za njegovo ubistvo rekao u medijima...

Alen Delon i njegov kum i šef korzikanske mafije Fransoa Markantoni bili su glavni osumnjičeni za ovo ubistvo. Alen Delon je na suđenju odbacivao optužbe pravdajući se svojim prijateljstvom sa ubijenim kome je nerbrojeno puta pomagao. Ipak, glumac je tokom suđenja dao jednu nesmotrenu izjavu medijima, a ona je glasila. "Šta radi gospodar kad ga ujede pas. Ubije psa".

Qing :
danas 01:04
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
ajde ponovo razmislite zašto je advokat uporedio ovaj slucaj sa slučajem Stevice Markovic. I manite se više ljubavnika/ljubavnica.

.
Slučaj "Marković" vodio je Rene Patar, istražni sudija prvostepenog suda u Versaju. Njemu je Uroš Milićević izjavio da je ubeđen "da je Delon naručio Stevičino ubistvo preko Markantonija" da bi sprečio da Marković objavi svoj tajni dnevnik i fotografije o orgijama sa njima, francuskim damama i premijerovom ženom. Aleksandar Marković je za smrt brata okrivio Korzikanca i priložio Stevičino pismo. Sudija Patar je odlučio da istragu vodi protiv N. N. lica i Fransoa Markantonija.

- - - - - - - - - -

Patar je posle dugotrajnog proveravanja potpisao nalog za njegovo hapšenje 17. januara 1969. Uhapsili su ga u Kanu. U hapšenju i sprovođenju u zatvor učestvovali su vojni helikopteri, 150 policajaca, blindirani automobil u kome je Markantoni ležao na podu da ne bi dobio kuršum u glavu i novinari. Tada on izjavljuje:
- U aferi "Marković" policajci žele da sakriju nešto - ne znam šta, predstavljajući mene kao krivca. Ja najbolje znam da sam nevin. U ovom ubistvu nikad neće moći ništa da se dokaže. Rekao sam policiji: "Da sam ja ubio Markovića, ili da sam naredio da ga ubiju, telo nikad ne bi bilo pronađeno. Nikad ga ne bih bacio u rupu koju je mogao da vidi ceo svet."

- - - - - - - - - -

Znaci ubistvo mu neko smesta,pakovanje...

- - - - - - - - - -

UBICA BEZ IMENANE pominjući nikakvo ime, komesar francuske policije Rene Redone izjavio je 7. novembra 1968. da je ubica Stevana Markovića blizak Delonu. - Bio je u Americi kad je Miloš Milošević ubijen u Holivudu. Vlasnik je zemljišta u neposrednoj blizini gde je nađen Stevanov leš. Dugo je bio na robiji (pet godina), ali je zahvaljujući svojim političkim vezama oslobođen.

- - - - - - - - - -

Znaci Kiza ,J .neko od njih je ili znao nesto sto ne treba ,ili u smislu da su se nekom zamerili...

- - - - - - - - - -

Kada je istraga otvorena, francuski mediji su tako ocrnili Markovića da su čitaoci mogli da pomisle - i trebalo ga je ubiti!? "Beogradski momci su skupo platili zabludu da su veći mangupi od Alena Delona. Šta tamo, na Balkanu, rade sa psom kad ujede gospodara?", postavljala je pitanje pariska bulevarska štampa.

Qing :
danas 01:04
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
ajde ponovo razmislite zašto je advokat uporedio ovaj slucaj sa slučajem Stevice Markovic. I manite se više ljubavnika/ljubavnica.

.
Slučaj "Marković" vodio je Rene Patar, istražni sudija prvostepenog suda u Versaju. Njemu je Uroš Milićević izjavio da je ubeđen "da je Delon naručio Stevičino ubistvo preko Markantonija" da bi sprečio da Marković objavi svoj tajni dnevnik i fotografije o orgijama sa njima, francuskim damama i premijerovom ženom. Aleksandar Marković je za smrt brata okrivio Korzikanca i priložio Stevičino pismo. Sudija Patar je odlučio da istragu vodi protiv N. N. lica i Fransoa Markantonija.

- - - - - - - - - -

Patar je posle dugotrajnog proveravanja potpisao nalog za njegovo hapšenje 17. januara 1969. Uhapsili su ga u Kanu. U hapšenju i sprovođenju u zatvor učestvovali su vojni helikopteri, 150 policajaca, blindirani automobil u kome je Markantoni ležao na podu da ne bi dobio kuršum u glavu i novinari. Tada on izjavljuje:
- U aferi "Marković" policajci žele da sakriju nešto - ne znam šta, predstavljajući mene kao krivca. Ja najbolje znam da sam nevin. U ovom ubistvu nikad neće moći ništa da se dokaže. Rekao sam policiji: "Da sam ja ubio Markovića, ili da sam naredio da ga ubiju, telo nikad ne bi bilo pronađeno. Nikad ga ne bih bacio u rupu koju je mogao da vidi ceo svet."

- - - - - - - - - -

Znaci ubistvo mu neko smesta,pakovanje...

- - - - - - - - - -

UBICA BEZ IMENANE pominjući nikakvo ime, komesar francuske policije Rene Redone izjavio je 7. novembra 1968. da je ubica Stevana Markovića blizak Delonu. - Bio je u Americi kad je Miloš Milošević ubijen u Holivudu. Vlasnik je zemljišta u neposrednoj blizini gde je nađen Stevanov leš. Dugo je bio na robiji (pet godina), ali je zahvaljujući svojim političkim vezama oslobođen.

- - - - - - - - - -

Znaci Kiza ,J .neko od njih je ili znao nesto sto ne treba ,ili u smislu da su se nekom zamerili...

- - - - - - - - - -

Kada je istraga otvorena, francuski mediji su tako ocrnili Markovića da su čitaoci mogli da pomisle - i trebalo ga je ubiti!? "Beogradski momci su skupo platili zabludu da su veći mangupi od Alena Delona. Šta tamo, na Balkanu, rade sa psom kad ujede gospodara?", postavljala je pitanje pariska bulevarska štampa.

koliko primetih samo se ti ovde fokusiraš na bitne stvari, stoga pitanje za tebe ko je koga ucenjivao u ovom slucaju?

- - - - - - - - - -

mislim na slučaj Jelena Krsmanovic.

koliko primetih samo se ti ovde fokusiraš na bitne stvari, stoga pitanje za tebe ko je koga ucenjivao u ovom slucaju?
- - - - - - - - - -
mislim na slučaj Jelena Krsmanovic.

Ne znam,jedino da je Kiza nesto zabrljao ,,,a i njegova majka mi pada nesto na pamet,,udarili su na nekog glavonju povezanog sa svim i svacim,,

- - - - - - - - - -

Zamerili su se nekome definitivno .,,ta asocijacija mi uvek padne na pamet.,,nesto je Sizofrena pisala jednom da su navodno oni M.nekome pretili nekom mafijaskom bosu ,zamisli ,,,i na tome je stala vise nista nije odgovorila ,,,ja mislim .,,da nisu pretili ,,kome ce oni da prete nego pokusali da ucene,,,i pokojnivina sestra se krece u tom sumnjivom krugu ljudi

- - - - - - - - - -

Takodje ta druga sestra ,valjda od strica ,se nije nesto toliko oglasavala u vezi slucaja u smislu da forsira da se to resi...samo ova mladja

Koga provocira? Nisam primetila da se obraća nekome odavde, već iznosi svoje mišljenje o porodici Marjanović. Zašto bi to tebe uvredilo toliko?Milena

Zato sto mi idu na k. takvi sto olako osudjuju ,klevetaju ,lazu ,,,prema drugim ljudima ,,,nebitno da li nekog znam ili ne ,,i sam ,sam bio zrtva mnogo puta takvih proseravanja ,,i za mene su to najgori ljudi ,smradovi ,karakter VELIKA NULA..eto zadovoljna?!

ne obraćam pažnju na neke umisljene likove koji se pojavljuju po reality , ali priznajem upalih sinoc pred kraj da snimim umisljenu detektivku. zadnjih 15 min pogledah, lik koji ne može da sastavi prosto prosirenu rečenicu a o govoru tela i lica da i ne pominjem. Stvarno žalosno kakvi ljudi dobijaju prostor u medijima. Ima malo šiptarsku facu ne znam da li je to neko primetio? Oni se lako prepoznaju, bar ja ih uvek prepoznam gde god da se nalazim. Nećemo da dajemo prostor nebitnim likovima. izjava advokata i poredjenje ovog slučaja sa S.Markovic je nešto sto me je veoma zaintrigiralo. Slučaj Krsmanovic može samo u jednom smislu da se poveze sa slučajem Markovic....Mozda je bas ta čuvena recenica o psu i gospodaru ključ . Pomenuta je davno jedna izjava V. Marjanovic kada priča o svojoj supruzi i kaže ‘...u ovom svetu ona je mnogo jaka...’. Znaci može da se uporedi samo sa ucenom. Elem, da predjem na stvar i ono sto hoću da te pitam.Šta misliš o skrivenoj kameri međju Zoricinim ikonama?

- - - - - - - - - -

pitam Rock-a

Opa sine ,,,skrivena kamera ,nisam znao za to?!

Kakvog li tu materijala sve ima?!
To je kao ispovedaonica...

A ovaj komentar "mnogo jaka",moze se protumaciti u smislu ili da zna mnogo ,,ili da neke ili nekog moze da drzi u saci pa je mislila ili umislila da im niko nista ne moze?!

Ovo za Sizofrenu ,i meni je palo napamet ,nema tipicno serbsku slovensku facu ,kao da nije nasa ,,,

- - - - - - - - - -

A ovo kljuc-gospodar jeste zanimljivo ,,i moze da bude sam kljuc slucaja ,,,

- - - - - - - - - -

Moguce da je bilo pokusaja ucenjivanja na neki nacin ,ne treba to iskljuciti?!A pogotovo ako se nakacis na lose ljude,..

- - - - - - - - - -

Ovaj slucaj definitivno deluje da su se nekome zamerili...

sa još par izjava advokata sasvim mi je jasno da Z. Marjanovic nije podcinioc. I pitam se odakle sve ove siptarke sa lažnim srpskim imenima Kararina, Zorica. Opet skretanje istrage. Lažna ljubavnica , analizirajte malo face, garant albanske nacionalnosti pogotovo Zorica. Ova lažna detektivka ili ti lažni Jelenim ‘branioc’ takodje albanka. Jedino ona budala Rada( provereno) nije lažni identitet.( u smislu da je pravo ime i preuzime a da li je poturena i ona verovatno da jeste s’ozbirom na zanimanje kojim se bavi).

Poslednja izmena:
btw, poredjem slučajem sa S. Markovic nije zajebancija i pre ovoga je bilo jasno da Z nije ubica, advokat je indirektno opomenuo da će biti spektakl ....’pocelo je u policiji i završiće se u policiji’- ovo potvrdjuje ono sto već rekoh da je telo poturio neko iz policije. Provereni razni profili, tvrdim da je Zorica poturena u štetu Z, i u svrhu skretanja istrage. Provereno Siptarka, lažno ime i prezime koristi. Vladimirove izjave o ljubavnicima i tajkunima takodje izmišljene. Da li je moguce da je poslata da kontroliše i nadgleda Marjanoviće?! Koji Albanski mafijaš je ovoliko jak?!

Sizofrena je bas na jednom postu i pomenula toga siptara ,,moguce da joj se omaklo ,,pa je posle skrenula na drugu temu...tipicno

- - - - - - - - - -

Niko nije pomenuo za Gracanicu,,,sem mene ,,anti nato protest u to vreme ,poslednji je bio 28-29 marta 2016 i Bum ubistvo se desi i zaboravi se i manastir ,i protest i izbori i ubistva novinara ,helikopter,kantrimen,i sabor na Kritu ,tj. pripreme ...mislite da je to sve slucajno!?

Zna se koji Siptar je pominjan na temi!!!
Ne znam, ukljucih se zbog onog jadnog deteta sto ga dovedose u realiti, to mi je bilo dno dna, da puknes od muke. Ova budala je pomenula i branila Cazima, ( može on da ima bilo koju mladju, u tom smislu)...pa nije taj bas toliko jak koliko znam ili ne znam dobro? .............
- - - - - - - - - -

Da to si dobro primetio ,nijedna od njih ne lici na Srbkinju...Rada ,pa tu i tamo ,nije ni ona cista ...
. Nece da ode poruka peti put, ako se ne javljam da znate šta je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back