Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i tamo kukolja,mada su krvni delikti na dobrom glasu. Svaki advokat ce potvrditi to. Tamo nema radnog vremena a prilicno su sujetni kada im ne ide slucaj. Ti ljudi nemaju porodicni zivot. Imaju ali skoro nikada nisu kod kuce.

- - - - - - - - - -

U seriji "Ubice mog oca" su super prikazali njihov zivot. Oni su morali da se konsultuju sa nekim iz policije da bi to prikazali.

Управу си

Original postavioMajole
Ima i tamo kukolja,mada su krvni delikti na dobrom glasu. Svaki advokat ce potvrditi to. Tamo nema radnog vremena a prilicno su sujetni kada im ne ide slucaj. Ti ljudi nemaju porodicni zivot. Imaju ali skoro nikada nisu kod kuce.

Ti ljudi su sigurno posveceni u to ne sumnjam ..vazna je stvar izvor dokaza i ljudi koji su im to predali da bi oni na tome radili ,vrsili analize..

Ја се надам да ће овај ријалити чији су уредници З и В престати за пар дана тј да се овај случај реши и да Ј и Јану оставе на миру,што се тиче детективке она вероватно има сарадњу са полицијом

Ona je bre Kiriku ubacena ,murijas,samo glumi ludilo ,i sama mi je odgovorila ,ja sam provokator ,tim recima..

Ma kakav murijas umislja da ima vezu sa policiom... Mozda poznaje nekog obicnog pandura(mada ni to ne verujem) pre ga zamislja i u svojim nastupima pominje kao inspektora vezanog za slucaj... To da je vodila Z kod dervisa(inspektora prerusenog u dervisa) je takodje tezak umisljaj... Ja moram da se nasmejem :D

Citav lanac tih ludaka koji nemaju veze sa konkretnim slucajem su se nakacili na raznorazne nacine i na raznorane nacine se povezuju izmedju sebe u svojim "istrazivanjima"..I Rada i ta "detektivka"... Sigurno su se desetine ili stotine ljudi javljale policiji i medijima sa pricom da nesto znaju o slucaju, a samo neki od njih su uspeli da se probiju do medija i na uzajamnu korist tamo lupetaju gluposti...

Poslednja izmena:
Neko je organizovao ovaj rialiti ,neko iza senke vukao konce ,ovo su sve papetiri,maskote..niko nije bio tu slucajno ,tek onako ,sve je to imalo neku svrhu...

Ja bas mislim suprotno... Mislim da ovo izgleda ovako zato sto u nasem drustvu nema nikakvog reda... Sve je pusteno da se desava samo od sebe... Kada dodje do ovakvih desavanja isplivaju raznorazni... Dozvoljava se da niko nema odgovornost i da moze da prica sta zeli i da se predstavlja kako zeli...Svako vreme ima svoje breme(sto se kaze).... Ranije devedesetih je svaka tv stanica imala svog proroka izlecitelja itd... Nista se nije promenilo... Danas imamo lazne detektive, inspektore, forenzicare.. To kao da javnost trazi sama... Jednostavno smo tome skloni....

Ma kakav murijas umislja da ima vezu sa policiom... Mozda poznaje nekog obicnog pandura(mada ni to ne verujem) pre ga zamislja i u svojim nastupima pominje kao inspektora vezanog za slucaj... To da je vodila Z kod dervisa(inspektora prerusenog u dervisa) je takodje tezak umisljaj... Ja moram da se nasmejem :D

Citav lanac tih ludaka koji nemaju veze sa konkretnim slucajem su se nakacili na raznorazne nacine i na raznorane nacine se povezuju izmedju sebe u svojim "istrazivanjima"..I Rada i ta "detektivka"... Sigurno su se desetine ili stotine ljudi javljale policiji i medijima sa pricom da nesto znaju o slucaju, a samo neki od njih su uspeli da se probiju do medija i na uzajamnu korist tamo lupetaju gluposti...

Ovo sam bas komentarisala nekidan.

Devojku mogu da razumem za agitovanje jer je zena zaljubljena.

Svi ti okolo likovi su se ogrebali za medijsku paznju.

Prvo su stupili u kontakt sa porodicom pa to iskoristili. Za tako nesto je potrebno debelo vreme. Ali za parce medija je izgleda vredelo.

Nemam sta drugo da kazem.

Ne verujem da je njen nastup kostao mnogo vise od 100 200e ... Price o nekim velikim parama koje je ona zaradjivala su smesne... Izgleda mi da je zivela veoma skromno...

Nisam baš sigurna...neki pevači koji su totalno nepoznati, nemaju ni pesmu, nego tezgare po krštenjima, rođendanima, uzimaju i do 500 e, više kada idu kao bend. Jelena je isto imala bend sa kojim je svirala i nema šanse da su oni svirali za 200e. Čak ni kada podele, mislim da nije toliko malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back