Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Daj molim te ne citirajmo vise Šešelja...on je covek lazljiv i potkupljiv...i dosta zla ako ne i svo zlo koje i trenutno vlada Srbijom je poteklo iz njegovog Zemuna...
I Zemunski klan i svi ovi rijalitiji koji se snimaju u Zemunu tj tamo im je baza pa i rijaliti Parovi u kojem je poslednji nastup imala Jelena...a i Zadruga je u Šimanovcima...
Dakle Šešelj je zaista clan zdruzenog zlocinackog poduhvata protivu Srba i Srbije...
On, Vozd Neron, onda Mitrovic i Vucicevic...jahaci apokalipse...i jedan drugom na prst u bulju...Organizovana mafija...

Tako da sve sto oni kazu ja im ne verujem ni rec...
Posumnjao bi i da Sunce izlazi na istoku ako bi oni to rekli...

...

- - - - - - - - - -

Da, dete me prilično iznenadilo, mala Jana deluje prepametno i vidi se da je negovano dete, nije uplašena i zaplasena što bih pre očekivala budući da je oko nje sav taj haos.

Baš zbog nje sam promenila mišljenje i mislim da Zoran nije ubica.

Da...
Mnogo preplasenije i autisticnije deluje kcerka Cara nam...koju svaki put zloupotrebljava kad ide na glasanje...

...

Poslednja izmena:

Dobro jutro - Dea i Sarapa - Mladen Mijatovic - Teodora Krsmanovic - Zlatko Novakovic - 17.09.2017

Koliko su ZOMBIRANI ti voditelji Pinka to je strasno...
Ova plavusa na pocetku izgovara kako je Zoran uhapsen zbog ubistva i pri tome dok izgovara da je Jelena ubijena ona se smeška...
Au..sunce ti poljubim koja Pink zombusa...izgovara kako je neko ubijen i pri tome provlaci smajli...

....

Dobro jutro - Dea i Sarapa - Mladen Mijatovic - Teodora Krsmanovic - Zlatko Novakovic - 17.09.2017

Kaze Zlatko...
"Ja sam u startu iskljucio trecu osobu, jer ovakve zlocine pocine ili suprug li svaler..."
Dakle u jednoj recenici je sam sebe demantovao...

Potom Zlatko nastavlja i kaze: "Posto policija nije nasla dokaz za ovo drugo, nasla je za ovo prvo..."

Deluje kao da policija nije se ni trudila za ovo drugo ili je to drugo ciljano zataskala, a sve okrenula samo na ovo prvo...

...

Kaze Zlatko...
"Ja sam u startu iskljucio trecu osobu, jer ovakve zlocine pocine ili suprug li svaler..."
Dakle u jednoj recenici je sam sebe demantovao...

Potom Zlatko nastavlja i kaze: "Posto policija nije nasla dokaz za ovo drugo, nasla je za ovo prvo..."

Deluje kao da policija nije se ni trudila za ovo drugo ili je to drugo ciljano zataskala, a sve okrenula samo na ovo prvo...

...
klasičan režimski pajser u stilu vojnih penzionera iz blokova

Nemaju oni konkrene dokaze za sud, ovo sa blato moram da priznam da ne verujem da je ikakav veliki dokaz... To je skoro pa smesno... Mora se nesto reci za medije, a ako im je to najveci materijalni dokaz nema sanse da to moze tako da prodje.. Nikada ga nece osuditi.... Na zalost se vidi da i u ovom "modernom" dobu kod nas i dalje je veoma tesko istraziteljima da da dokazu zlocin bez priznanja optuzenog... Mnogo toga treba da se unapredi u njihovom radu od opreme koju poseduju do kadra...Mi smo samo umislili da su oni do savrsenstava profesionalni pa da im ni jedan tag ne moze promaci... Tragova je sigurno bilo, ali istraga nije bila vicna da ih pronadje...
Mozde da se dese izuzetci u slucajevima od medjunarodnog znacaj... Kao sto je slucaj Tatona u kome se na osnovu odredjenog pritiska ili osvete drzavnih organa prema huliganima sudi... Ovaj slucaj nije imao takav znacaj, on je prvenstveno toliko znacajan za javnost ne i za medjunarodne odnose...

Mogao je reci koja je to ulica, pretpostalvjam neka u Borci, pa da bar imamo nesto, neku lokaciju, ovako...slaba vajda...

....

Ako je to tako...pretpostavljam da Z ne bi niko ni "dirao" da se nije na neki način osilio,statusi,zadruga,mediji... i sl. predmet bi stajao u nekoj ladici! Zato se i razvuklo sve ovo ovoliko vremena jer sve što nadlezni imaju to su imali i u početku! Otuda i ljutnja Z n Teodoru i uplitanje CFI,hvaljenje policije....a ne shvata da je i sam doprinjeo ovim najnovijim dogadjajima,svojim istupima!

Najnoviji komentar u Kuriru
Peca
17-09-2017 13:17h
Ima logike u tome što kaže Zoranov otac. Sve ukazuje na to da je u pitanju ritualno ubistvo (žrtva je imala 33 godine, identifikovana su 33 udarca tupim predmetom ...), a poznato je da je taj čuveni tajkun, s kim je bila u vezi, član sekte Crna ruža koju predvodi Mitar Mirić.

Poslednja izmena:
Ili u Zemunu i tamo ima tih sokaka gde se sve vidi I sve zna iza zavesa, ne zaboravite da ti novokomponovani čim dođu do kinte menjaju svoje zabacene lokacije za nešto urbanije.

Crni auto sa tragovima krvi je pominjan na pocetku, crni auto u Zemunu...

A i rekoh da svo trenutno zlo u Srbiji potice iz Zemuna nazalost...
I trenutna vlast i Zemunski klan (a ovo dvoje je vrlo verovatno jedno te isto...hint Lončar) i Šešelj i svi rijalitiji se snimaju u Zemunu i Parovi i Zadruga, a i GRAND takodje tamo je sniman u studio TV Prva...a u svim tim showbiz emisijama je ucesca imala Jelena...
Ukleti Zemun...nekadasnja NDH...

A izgradnjom kineskog mosta preko Dunava, Borca i Zemun postaju jedan "hud"...
I tu na toj poslovno-privatnoj relaciji Zemun-Borca se i krije tajna ovog ubistva verovatno...

Takodje, sem nje u Parovima je ove godine nastupao i kum njihov...i to se moze pronaci na Youtubeu mislim da se preziva Ajdarevic
Dakle sve je tu tako isprepleteno i nesto se debelo krije...

...

Poslednja izmena:
Nemaju oni konkrene dokaze za sud, ovo sa blato moram da priznam da ne verujem da je ikakav veliki dokaz... To je skoro pa smesno... Mora se nesto reci za medije, a ako im je to najveci materijalni dokaz nema sanse da to moze tako da prodje.. Nikada ga nece osuditi.... Na zalost se vidi da i u ovom "modernom" dobu kod nas i dalje je veoma tesko istraziteljima da da dokazu zlocin bez priznanja optuzenog... Mnogo toga treba da se unapredi u njihovom radu od opreme koju poseduju do kadra...Mi smo samo umislili da su oni do savrsenstava profesionalni pa da im ni jedan tag ne moze promaci... Tragova je sigurno bilo, ali istraga nije bila vicna da ih pronadje...
Mozde da se dese izuzetci u slucajevima od medjunarodnog znacaj... Kao sto je slucaj Tatona u kome se na osnovu odredjenog pritiska ili osvete drzavnih organa prema huliganima sudi... Ovaj slucaj nije imao takav znacaj, on je prvenstveno toliko znacajan za javnost ne i za medjunarodne odnose...

Našim forenzičarima treba još sredstava za rad

Crni auto sa tragovima krvi je pominjan na pocetku, crni auto u Zemunu...

A i rekoh da svo trenutno zlo u Srbiji potice iz Zemuna nazalost...
I trenutna vlast i Zemunski klan (a ovo dvoje je vrlo verovatno jedno te isto...hint Lončar) i Šešelj i svi rijalitiji se snimaju u Zemunu i Parovi i Zadruga, a i GRAND takodje tamo je sniman u studio TV Prva...a u svim tim showbiz emisijama je ucesca imala Jelena...
Ukleti Zemun...nekadasnja NDH...

A izgradnjom kineskog mosta preko Dunava, Borca i Zemun postaju jedan "hud"...
I tu na toj poslovno-privatnoj relaciji Zemun-Borca se i krije tajna ovog ubistva verovatno...

Takodje, sem nje u Parovima je ove godine nastupao i kum njihov...i to se moze pronaci na Youtubeu mislim da se preziva Ajdarevic
Dakle sve je tu tako isprepleteno i nesto se debelo krije...

...

Pa da, a i onaj gazda te frankestajnske tv upucan dok se sa "kolegom" talio oko još jednog beogradskog hotela kome će da pripadne, a usput se spominju i prisutne im domaćice posvuduse kojima su okruženi u slobodno vreme u pauzama snimanja.

Toma Fila zato i hoce da brani tj da samo da savet Zoranu...jer vidi da je sve protiv njega tako lako oborivo...

Ne moze se on optuziti na osnovu blata posle godinu i po dana niti na osnovu teorijske preptostavke da ubistva obicno pocine ili supruznici il svaleri pa onda ajde da idemo samo na opciju suprug...

Svaler ne mora nuzno biti svaler...moze biti neki koji je umislio da ce ona biti njegova... i koji je zbog svog statusa moci mislio da ce lako da mu uleti u krevet...
Ona to odbila i on je ubio...

...

- - - - - - - - - -

Pa da, a i onaj gazda te frankestajnske tv upucan dok se sa "kolegom" talio oko još jednog beogradskog hotela kome će da pripadne, a usput se spominju i prisutne im domaćice posvuduse kojima su okruženi u slobodno vreme u pauzama snimanja.

Peconi (vlasnik TV Hepi a samim tim i "Parova" u kojima je poslednji put nastupala Jelena...) kao i pucac u njega se upravo sada negde bore za vlasnistvo nad kultinim restoranima po Zemunskom keju, gde vec vecinu toga i poseduju...a sad je borba oko cuvene "Venecije" itd. Bilo je to u medijima pre neki dan...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back