Ja sam prvi rekao on je ubica jos na pocetku ubistva, a sada sve vise verujem da nije. Ovo sto nam radite je vredjanje mozgova!
Kakve su ovo gluposti??? Posle godinu ipo blato kao dokaz,i njegov dnk nadjen na njenoj odeći??? Pa muž joj je,čiji će dnk biti ako ne njegov??? Ovde nešto strašno smrdi!!!
Svasta sam cuo i vidio ali izjava Vucica danas je direktna presuda osumnjicenom a da sudjenje nije ni pocelo.Niti koga branim,niti napadam ali me sokirala izjava Predsjednika Srbije.Neke mutne stvari se tu desavaju...
Jel ovo "Zadruga" rijaliti?
Prvo je setao po tom nasipu sa njom i cerkom,posle je i trazio tamo-naravno da ce biti blata na odeci.Plus bas zato sto je to blato (posto je kisa padala tu noc kad je ona vec ubijena) -ide mu u prilog jer to znaci da ga je pokupio nakon ubistva.Recimo i da posto je to kraj marta,losije vreme mozda ga je pokupio kao sto sam rekla i u setnji s njih dve-sto znaci blato nije nikakav dokaz.Mogao ga je pokupiti bilo kad.A pogotovo dnk materijal-zena mu je bila,naravno da ce i na njoj biti njegovog dnk i obrnuto.
Pa cekalo se da se otvori Zadruga, pa da on udje bude par dana, podigne rejting i onda ga uhapse i objave na istom kanalu. Rejting i nista vise. Bolest...
Bio je sa njom na nasipu gde je ubijena, naravno da ce imati iste cestice blata
Koliko se sećam zajedno je bio taj dan sa suprugom na istom tom mestu. Dakle logično da će i tragovi biti isti. Bolje vi preispitajte tog tajkuna koji je proganjao i verovatno nekog debelo podplatio
Dajte bre nismo deca, kakvo bre blato sada. Igra umova, naivni padajte
Vise puta prosao detektor lazi . Znaci nije taj detektor nista merodavan. Nije tacan.
Posto se blato osusilo usled suse,cekalo se da padnu jesenje kise da skorena zemlja postane blato.
Sramota, ovi nesposobni rade u sup, nevidjeno sramota ..... i sta je tu problem da su nasli blato na odeci pa covek trazio suprugu nije mogao da trazi u centru Beograda gde nema blata , ajde molim vas nemojte pricati gluposti.... i dnk tragovi valjda su bili u braku i ziveli zajedni nista nenormalno nema u tome......
Pa to blato ima svaki stanovnik Borče. Ne stvarno, jel ovo neka rijaliti fora ili šta?
Eee Vucicu, igras se saljudskim sudbinama. Nije u redu. Srbi vole Srbiju, ali zbog tebe ce je voleti manje. Ne moze Srbija nekom biti nekom majka a nekom maceha. Znas ti odavno ko je ubica.
da skrenu temu..sta bi sa ubijenim advokatom..ubica zaboravio da ostavi blatnjavu odecu...
Jedno po jedno resava Nebojsa, ubistvo advokata navodno je greska (sakrivaju pravog), ubistvo ove zene kazu suprug (Vodja rece da zna ubicu jos tad), i tako redom..
Blato ga odalo posle godinu i po dana??? Kakve su ovo price, pa u ovo ni Nebojsa Stefanovic ne bi poverovao...
sada su se setili da uporede tragove blata??? taman kad je ušao u rijaliti? Stefanoviću daj budi malo kreativniji...
Ovo su neke Vuciceve zavrzlame u kombinaciji sa Mitrovicem. Nista novo oni nisu pronasli, a ako je nekom trebalo godinu dana da "ponovo otkrije toplu vodu", obavezni otkazi i smene u policiji i tuzilastvu. Da ne procamo koliko je neukusno sto se premijer oglasava povodom cele price, a reci kojima se obratio su posebna prica. I sta se on mesa i daje izjave povodom obicnog ubistva, mislim nije ubijen drzavni predstavnik ili funkcioner, posebno sumnjivo sto se obracao i odmah povodom ubistva. Danas je izgublieno mnogo zivota na zastrasujuce nacine, ali se premijer/predsednik nije obracao povodom toga.
Kakvo bre blato na odeci posle godinu ipo dana ste se uhvatili za to, ja mislio ko zna sta ste nasli!?
Sprdnja od policije i drzave... ajde molim vas odalo ga blato na odeci posle godinu dana. Ovo je sve izrezirano ko zna s cije strane i ko zna zbog cega ovaj covek je obican piun. Kako to da su ga bas sad otkrili nakon sto se pojavio u rijalitiju?