Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On u tužbi, podnetoj Višem sudu u Beogradu, traži naknadu od deset miliona dinara zbog povrede časti, ugleda i pretrpeljnog straha, tvrdeći da je „Alo!” u brojnim tekstovima o ovom slučaju povredio pretpostavku nevinosti, njegovo pravo na privatnost i pravo na dostojanstvo ličnosti. Istovremeno, Marjanović je predložio sudu da novinama „Alo!” odredi privremenu meru zabrane na objavljivanje informacija o njemu, a koje su u vezi sa Jeleninim ubistvom, tražeći da mu redakcija u slučaju kršenja ove zabrane plati sudske penale od 200.000 dinara po svakom tekstu!

Međutim, Viši sud u Beogradu odbio je njegov predlog za određivanje privremene mere zabrane kao neosnovan. U rešenju suda navodi se da bi mera zabrane predstavljala ograničenje slobode medija i da bi bila suprotna odredbi da je javno informisanje slobodno i da ne podleže cenzuri. Sudija u obrazloženju odluke navodi da su sredstva javnog informisanja, shodno zakonu, dužna da poštuju pravo svakoga da bude obavešten istinito, potpuno i blagovremeno.

1)
Cudi me da se fokusirao samo na Alo...posto su jos gore stvari o njemu pisali i Srpski Telegraf i Kurir i Informer
Srpski Telegraf je nekidan kad su vec i svi odustali od tog blacenja, opet pokusao da zarol pricu sa onom bizarnom naslovnicom o opranom vešu...

2)
Naravno..gde Sud da zabrani CIA (Blic) Alo...to ne sme sve i da hoce...

...

Poslednja izmena:
Nema osnovu da ih tuži svi naslovi su imali znak (?) niđe nije bilo (!)

Advoakti mogu tu pronaci itekako materijala...
Niti su svi tekstovi bili sa upitnikom, a i da jesu...kad ti neko 3 meseca blati i sere po tebi sa upitnikom onda taj upitnik vise nije ni bitan...tj gubi se iz svesti citalaca...

A u slucaju Marjanovica su izredali bukvalno citavu familiju...
Nema clana familije kojeg nisu zablatili...
Sto ce reci da je kampanja bila organizovana i da ju je neko placao...
A ti znas na koga ja sumnjam, jer smo pricali vec ranije na ovoj temi...kao i na drugim temama...

...

Advoakti mogu tu pronaci itekako materijala...
Niti su svi tekstovi bili sa upitnikom, a i da jesu...kad ti neko 3 meseca blati i sere po tebi sa upitnikom onda taj upitnik vise nije ni bitan...tj gubi se iz svesti citalaca...

A u slucaju Marjanovica su izredali bukvalno citavu familiju...
Nema clana familije kojeg nisu zablatili...
Sto ce reci da je kampanja bila organizovana i da ju je neko placao...
A ti znas na koga ja sumnjam, jer smo pricali vec ranije na ovoj temi...kao i na drugim temama...

...

Pametan advokat nece naci

...

(VIDEO) PINKOVA ZVEZDICA (7) U STUDIJU SA MUŽEM UBIJENE JELENE: Hvala čika Zoranu!
http://www.kurir.rs/stars/video-pin...ijene-jelene-hvala-cika-zoranu-clanak-2382333

Sedmogodišnja Nika Purić, učesnica druge sezone "Pinkovih zvezdica", snimila je novu pesmu u studiju Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Nika je prepevala hit Zdravka Čolića "April u Beogradu, a na svom zvaničnom Instagram profilu se zahvalila Marjanoviću na saradnji.

"Hvala predivnom čika Zoranu Marjanoviću koji mi je ulepšao ovo veće i u svom studiju snimao sa mnom", napisala

"Uživala sam, a uskoro nešto jako lepo od mene. Otpevala sam pesmu koju posebno volim i koja će se naći na mom "jutjub" klanalu. Sve vas voli i ljubi Nika", napisala je devojčica.

Zar mislite da bi neko pustao dete u kucu medijski predstavljenog ubice?
Dakle Zoran ocigledno nije ubica, niti iko od Marjanovica...
A pesma koju je malena pevala...
Prepuno simbolike...otpevala je pesmu "APRIL u BEOGRADU..."...a Jelena je upravo ubijena pocetkom Aprila...

...

...

(VIDEO) PINKOVA ZVEZDICA (7) U STUDIJU SA MUŽEM UBIJENE JELENE: Hvala čika Zoranu!
http://www.kurir.rs/stars/video-pin...ijene-jelene-hvala-cika-zoranu-clanak-2382333

Zar mislite da bi neko pustao dete u kucu medijski predstavljenog ubice?
Dakle Zoran ocigledno nije ubica, niti iko od Marjanovica...
A pesma koju je malena pevala...
Prepuno simbolike...otpevala je pesmu "APRIL u BEOGRADU..."...a Jelena je upravo ubijena pocetkom Aprila...

...

SLAŽEM SE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back