Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne mogu nikoga da optuzujem. Nisam ukljucen u istragu. Da sudim, nekome bez dokaza, ne pada mi na pamet! Osudjujem lincovanje porodice po zutoj stampi. Niko nije kriv dok se ne dokaze (pravosnazno osudi), a ovde cak nema ni osumnjicenog.
Ni u kakve price o zaveri CIA, politicara ili "estradne elite" ne verujem. Zena nije iz tog miljea. Nije bila kao sto napisah "poznata i uspesna" u tom svetu da bi bila "maknuta". Ona je bila na pocetku. Ne znam cime bi ona mogla da provocira, kad postoje mnogo provokativnije "dame" sa estrade. Nije poznato da se ona ili neko iz porodice druzio sa kriminalcima, pa da imaju dugove ili "nerasciscene racune. Sta onda ostaje? Samo dve mogucnosti. Nju je mogao da ubije neko koga je ona poznavala i sa kim je imala nerasciscen privatni odnos i privatne probleme, ili neki ludak, skitnica. Varijanta dva je malo moguca, ali nije nemoguca. Desavala su se takva ubistva sirom sveta, pa ga uhapse tek posle drugog, treceg, petog ubistva pa razatkriju sva prethodna. Nije nemoguce jer takvih ludaka sa ludom srecom ima mnogo, a da policija nema nikakve podatke o njima, pa ne mogu ni da uporede. Ako postoji neka zavera onda je ona skovana u krugu ljudi koje je ona poznavala. Kada ovo pisem mislim na njene prijatelje, poznanike, saradnike i porodicu.

Idemo jos malo da se pozabavimo albanskom mafijom...a potom cu izneti i jos jednu mogucu pretpostavku...

No, prvo u vezi mafije:

1111111111111111.png

Kad smo vec kod Soraje...
Jedna vest koja pominje Soraju u ČEŠKOJ...a pricali smo da Cazim ima bazu i u Pragu i u Bratislavi...

Evo kako se Soraja obukla za crkvu (FOTO)
http://www.alo.rs/evo-kako-se-soraja-obukla-za-crkvu-foto/37512
Naime, ona se trenutno nalazi na proputovanju, a fotografija kojom je skrenula pažnju snimljena je u crkvi u Češkoj.

Potom...jedna vrlo indikativna vest:

KO JE ZAPALIO STARLETIN DŽIP Soraja: Ne znam ko bi meni da naškodi
http://www.blic.rs/zabava/vesti/ko-...-soraja-ne-znam-ko-bi-meni-da-naskodi/zsysetq
U momentu kada je starleta bila u stanu sa prijateljicom, manekenkom Mandom Popović, piromani, koji su se navodno dovezli tim plavim “smartom”, prišli su džipu, polili ga benzinom i zapalili.

MANDA POPOVIĆ I ĆAZIM OSMANI

Manda je Sorajina bliska prijateljica. U toku paljenja “rendž rovera” bila je s njom u stanu u Podgorici, a u javnosti je poznata i kao devojka Ćazima Osmanija, zvanog Feliks, kontroverznog biznismena koji je bio u vezi sa mnogim estradnim zvezdama, a koga nemačke obaveštajne službe povezuju sa švercom droge

ŽELJKA ROLOVIĆ

Sa Sorajom se upoznala u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj kod Herceg Novog. Madam Željka nedavno je privođena zbog sumnje da je na primorju organizovala elitnu prostituciju.

ARMIN MUŠA OSMANAGIĆ

Vođa jednog od dva barska klana ubijen je 16. septembra prošle godine u svom restoranu “Savoj” u Baru posle sastanka sa Sorajom Vučelić.

Starleta je odmah posle ubistva napustila Crnu Goru. Kasnije je saslušavana i u Beogradu i u Baru. Tvrdila je da se sa Mušom srela da bi se dogovorili da joj pozajmi “maserati”.

Idemo na jos jednog "biznismana", a sto je danas eufemizam za pojam mafijaš...
Ovo je pak bilo pred onu tekmu sa dronom...dakle doticni "biznismen" je verovatno samo jedan iz Ćazimovog jata...

Motivacija: Biznismen obećao milion evra Albancima ako pobede Srbiju u večerašnjoj utakmici!
http://www.svet.rs/estrada/motivaci...cima-ako-pobede-srbiju-u-vecerasnjoj-utakmici

Potom jedna vest pred tekmu u Albaniji:

BIĆE VRUĆE: Albanska Soraja preti orlovima
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/bice-vruce-albanska-soraja-preti-orlovima-clanak-1963929

E sad...
Secate se naslovnica Kurira o "Đoši kao narkomanu" i sl?
A pa ovo nam je promaklo nesto pre te afere:

Novi SCANDAL! otkriva: Svekrva ubijene Jece Krsmanović lečila Đošu!
http://www.estrada.ba/2016/05/novi-scandal-otkriva-svekrva-ubijene-jece-krsmanovic-lecila-dosu/

Dakle kroz medije smo imali provlacenja pojmova droga+estrada...
I onda imamo Marjanovice koji duhovno bioenergetski lece te navucene narkomane sa estrade...
Dakle...Marjanovici su kvarili posao Ćazimu...narko dileru...

...

- - - - - - - - - -

No....rekoh da cu izneti i jos jednu potencijalnu pretpostavku...
Posto znamo da se Zoran bavio streljastvom i zajedno se takmicio sa Zandarmerijom i bio i vrlo uspesan...

Recimo...
Sta ako je mozda Zoran kao vrsni strelac...bio angazovan od sluzbe da odradi nekog mafijasa iz Ćazimovog klana?!
I mozda i odradio nekog...a onda Ćazim da se osveti otme i ubije mu zenu?!
Ovo iznosim samo kao jos jednu pretpostavku koja moze i ne mora biti uopste slucaj.
Ali bi mogla da pojasni cutanje Marjanovica, te medijsko skretanje i maglu.

...

:
Lipe cvatu -
Ljeto ide, kako si mi ti
gdje si, s' kim si, da mi je znati
ko li mi te ugrijao
dok je zimus snijeg padao
ko li mi te ljubio, grom ga ubio
?! mozda je grom zapravo ubica.. :think:
Inače Ceca ima pesme Pile i Grome.

Valjalo bi u temi napraviti listu osumničenih, radi lakšeg praćenja , mozda je ubace u kladioničarske liste

Ćazim (albanski vođa mafije, biznis menadžer elitne estrade, narko bos, al kapone, ženomrzac) - 80 % šanse
Vuk (učesnkik Maldiva, mason i uticajan član vladjuće stranke, rukom na ustima jeleni najavio zločin) 40%
Princ od Velsa ( naslednk drakule, prinesena mu je ritualno kao zrtva ispijajuci JK svetu krv Merovinga usled 33 udarca) 35%
Zoran (muž ubijene,sumjivog izgleda i svedočenja) 30%
CIA \ Soroš (oni su uvek krivi za sve) 25 %
Ružić (sinhroniciteti u vezi ruža ukazuju na njegovu upletenost kao i SPSa) 20 %
Neki kinez Lee (građevinska zidarska kineska mafija trijada) 15%
Vučić ( potrebno za skretanje predizborne kampanje) 10%
Neko iz navijačkih grupa Grobara ili Delija (menadžerska narko mafija ramadnija i obezbeđenja splavova) - 8%
Miloš (dever, metalac, sluša satansku muziku, nosi crno podržan od ostalog dela sektaške familije) 5%
Majka Zorica (veštičarskim vradzbinama i magijom navela leteće kamenje da udari JK 33 puta) 3,3%
Grom sa neba ( sumnjivo opsednut ovim slučajem ,možda da navodi na lažne tragove, neke pesme govore o ubistvima gromom) 2 %
>Dreamer< (u avataru su mu ljudi iz Beča i Švajcarske centara službi i mafije,olakšavajuća mu je okolnost da nikad nije bio u Borči) 1%
Neko od drugih forumaša - 0. 8%
Slučajan prolaznik 0, 5%
Novinari izmislili ceu priču ( ubistvo koje nije bilo), zarad prodaje novina i klikova portala 0,3%

ako ima još neko koga preskočih.. dopunite....

Dreameru mani viceva (btw zbir ti je preko 100% :D), nego pazi sad ovo:

OTKRIĆE NAKON MASAKRA Monstrum iz Žitišta krio jednu veliku tajnu
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ot...um-iz-zitista-krio-jednu-veliku-tajnu/vfqnqzh
Siniša Zlatić (38) bavio se preprodajom oružja, a moguće je i da je automatska puška kojom je počinio krvavi pir u Žitištu bila namenjena za šverc u inostranstvo.

- Zlatić je ilegalno trgovao oružjem. Sarađivao je sa lokalcima iz okoline Zrenjanina u tom poslu. Njima je prodavao ilegalno oružje koje su oni potom švercovali u Dansku, gde su ga prodavali tamošnjim kriminalcima - kaže za “Blic” izvor upućen u Zlatićeve mutne poslove.

On dodaje da su lokalci s kojima je Zoran bio u nelegalnom poslu oružje švercovali u Kopenhagen, gde već duže vreme imaju razgranato tržište.
O kojoj količini oružja se radi i koliko je oružja prošvercovano u Dansku, naš izvor nije mogao da precizira.

I onda ja uguglam Cazim i Danska...reko da vidim dal i tamo se pojavljuje i šta dela...a s obzirom da je karijeru poceo u susednoj Nemackoj nije nemoguce...
No, kazem ugulam "Cazim Danska" i gle sta nadjem, vest od pre godinu dana:

NERAZDVOJNI, A NE POZNAJU SE: Mrka i Ćazim lumpovali na romskom krštenju!
http://www.kurir.rs/stars/nerazdvoj...-lumpovali-na-romskom-krstenju-clanak-1777023

Mrkonjić i Osmani ovaj vikend proveli na slavlju u Kopenhagenu, pevalo pola estrade

:whistling:

+

Podsetimo, Mrka i Ćazim su se družili i na „Grandovim“ snimanjima u studiju na Košutnjaku sve dok Breni nije prekipelo i dok nije zabranila Mrki da dovodi svog prijatelja u „Grand‘, o čemu je Kurir već pisao. Ipak, to njih dvojicu nije sprečilo da se druže na svim ostalim mestima u zemlji i inostranstvu jer pravo prijateljstvo ništa ne može da spreči.

Dakle Ćazim je sem sto je na tasteru imao pola estrade...vidimo bio redovan i na snimanjima Granda...a za Grand je radila nesretna Jelena...i tamo je na tim snimanjima moguce usla u njegov manijakalni objektiv i postala njegova opsesivna želja/meta...

A stavljah vec ranije onu pricu kako je Mrka vodao Ćazima da mu proda Miloševićevu vilu u Tolstojevoj 33...
Ne znam dal je Ćazim to i pazario navodno jeste, no to ne znamo dal je sigurno tako.

Inace iz SPS-a upravo onaj Ruzic kojeg si pominjao i Mrka najvise diskretno napadaju Vučića...
Dačić te napade onda pegla, kao balansirajuci.

Takodje...vidimo da Vučić evo idalje odlaze formiranje Vlade...jer idalje vaga dal da uzme SPS ili ne...moguce bas iz svih tih krimogenih razloga koji su izgleda duboko u SPS-u...
A pominjah vec i da je Ruzicev tast bio onaj jedan od dva lika koji su se pojavljivali na onom tragikomicnom štelovanju rezultata izbora...Onaj iz Zavoda za statistiku Miladin Kovačević...je kako u nekoj emisiji cuh upravo tast od Ružića

Dakle moguce da onaj tvoj sinhronizitet u vezi ubijenih Dijane i Jelene nije promasen...(btw i ona tuca zena u SPS jedna od ucesnica je - Dijana)
Ova dva zlocina moguce imaju isti izvor zla...iako nuzno nisu direktno povezana.
A i jedan od ubijenih je iz Danskog susedstva iz Švedske...ovaj Jojić kojeg je izmedjuostalih ubio Zlatić

BTW
I danasnji Blic pak na naslovnici ima Marića...urednika TV Hepi i rijalitija Parovi...u kojemu je Jelena imala neke od poslednjih nastupa...
I to ga ima u vrlo nezgodnom kontekstu...maltretiranja zena...

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZDQ7MDA_/2255c9c87c3b0177e9e0de43f7eed3ac.jpeg

A pricah vec da je Maric u prvoj od 3 emisije, "Cirilice", posvecene ovom zlocinu, slucajno il ne, svesno ili nesvesno, kao jednog od gostiju zvao upravo advokata Ćazima Osmanija...

....

Poslednja izmena:
zamisli prodavo oruzje a ministar mupa kaze cist ko suza ni van pesackog nije preso

E pa vidis...to je zajeb sistema u kojem zivimo...
A Dr. Ministar je ili šupalj ili iz razloga istrage glumi naivnoga...ne zeleci da otkriva sve karte...

Mada je vec do sad se bez potrebe vrlo rano izletao o nekim zlocinima...poput onoga da ce vrlo brzo naci amatere koji su pucali na Beka i sl....
"Amatere" evo ni do dan danas ne nadjose...a i oni osumnjiceni oslobodjeni u medjuvremenu...Maja Adrovac i sl.
Dakle mozda su ih i nasli, ali ih eto iz nekog razloga ili zbog necijeg pritiska pustiše...

A pricah vec i da taj Adrovac i zena mu su u nekoj cudnoj krimi vezi upravo i sa Ćazimom...
Dakle mi ovde na neki nacin vidimo zajednicki izvor svih tih zlocina...

Sam Beko pak takodje kaze kako citiram "Drzavni organi nemaju hrabrosti":

Beko pred sudom: Nadležni organi nisu dovoljno hrabri da istraže pokušaj mog ubistva
http://www.blic.rs/vesti/hronika/be...hrabri-da-istraze-pokusaj-mog-ubistva/pc36l5j

Dakle i tu vidimo da je neka veca organizacija tj krimogena struktura u pozadini price...krimogena struktura koja vrlo verovatno ima i zaledjinu nekih stranih sluzbi...dok cak ni drzavni organi ne smeju da delaju cak i kad nesto otkriju...

...

Poslednja izmena:
Питање је шта је Зоран пре радио чиме се бавио

Ne znam kad je poceo s muzikom da se bavi, ali znamo da je receno da se bavio streljastvom i bio relativno uspesan cak navodno i reprezentativac i neke nagrade na takmicenjima osvajao.
Receno je i da se takmicio skupa sa Zandarmerijom na tim nekim internim ili kakvim vec takmicenjima..
Dakle moguce, da je kao dobar strelac... incognito radio i za sluzbu...i da je mozda i zbog toga dosao na metu Ćazima...
Ili pak je radio za Ćazima pa dosao na udar neke druge ekipe...ili na udar samog Ćazima ako je odbio poslušnost u vezi necega...mozda u vezi toga da prepusti mu ženu i sl...
Nesto tu ima...
Ali ne verujem da je Zoran ubica, vec da iza ubistva stoji klan Ćazimov...

...

A pazi sad ovo...
Pominjali smo vec da jedna u nizu pevacica s kojima je Ćazim dovodjen u vezu je i Sanja Maletić...koja je tad jos i udata se SMS-ovala sa Ćazimom...bila je to citava afera i mogli bi izvuci x naslova od tad, ali evo jedan samo da se podsetimo:

FEJSBUK LJUBAV: Ćazim Osmani u vezi sa bujnom folk pevačicom? (FOTO)
http://www.telegraf.rs/jetset/13624...m-osmani-u-vezi-sa-bujnom-folk-pevacicom-foto

A onda danas imamo vest:

HOROR: Sanju Maletić prebio inspektor! ČITAJTE DANAS U KURIRU
http://www.kurir.rs/stars/pretucena...urgentnom-reagovala-i-policija-clanak-2341769

Hm...interesantno...

No...ono indikativnije jesu pretnje bolesne kriminalne pupetke Rade Matic...naslovnica Kurira:

naslovna-07072016-1467843584-944719.jpg

Dakle...
Marjanovici se pozivaju na Nikolica (verovatno po ruskoj liiji...) zaleci se sto ih ne brani od zaista medijske satanizacije...a Rada onda pojacava pretnju (sem sto se doselila u Borču...) i onda jos jace preti...u klasicnom mafijaskom stilu...

A pogledajte tu naslovnicu dobro...
Tu je i Radina bolesna pretnja, a i deo sa Sanjom Maletic u zavojima...

+

Na istoj naslovnici opet se pominje Predsednikova zena...

DAKLE VIDIMO DA SE VRSI NEGATIVNA KAMPANJA I PRITISAK NA PREDSEDNIKA OD NEKOGA...
A to nije od sad, to vec duze vremena traje...ima vec godina dana i jace...

Policija treba da privede Radu Matic !
Pa da vidimo ko nju salje, placa i ubacuje u pricu?!
Oni koji rade kampanju protiv Nikolica i oni koji su poslali Psiho Radu su JEDNI TE ISTI verovatno...

A poseban medijski spin je kad Kurir kaze "Zoranova ljubavnica"...
Kakva crna ljubavnica sto je razmenila par indirektnih hot chatova...

...

Poslednja izmena:
I pazi sad ovo...
Dakle ocigledno citav niz na neki nacin povezanih zlocina...

MONSTRUMI SU MI UBILI SABINU, PA JOVANU: Potresna ispovest devojke koja je izgubila DVE DRUGARICE
http://www.telegraf.rs/vesti/223740...povest-devojke-koja-je-izgubila-dve-drugarice

Mislim da je Dreamer bas pominjao Banatski Dvor ranije u postovima negde.
I zaista u svega par dana razmaka dva zlocina u tom komsijskom kraju...na liniji Banatski Dovr-Žitište...
Cudno...

...

Ovo je klasicna mafijaška pretnja !!!

BOLESNO! PORUKA RADE MATIĆ PREDSEDNIKU SRBIJE: Tomo, skuvaću za ručak gulaš od Marjanovića!
http://informer.rs/vesti/hronika/80...U-SRBIJE-Tomo-skuvacu-rucak-gulas-Marjanovica

Pošto je pre nekoliko dana otkrila da će se iz austrijske prestonice doseliti u Borču, kako bi bila bliže Zoranu, ova medicinska sestra je otišla korak dalje. U razgovoru s prijateljem Draganom Jovanovićem, koji se hvali da je diplomata Tomislava Nikolića, poručila je da će od Marjanovića skuvati gulaš za celo naselje kod Pančevačkog mosta i da to prenese i predsedniku Srbije!

I nije to vise samo pretnja Marjanovicima...vec indirektna pretnja cak i Predsedniku drzave hej...a posto su se Marjanovici ocigledno za pomoc obratili njemu...u smislu zaustavljanja medijske satanizacije. Rekoh vec verovatno po ruskoj liniji posto su oni proruski raspolozeni, a i Predsenidk vazi za "ruskog coveka."

Dakle Rada je ocigledno saradnik MAFIJE, a zbog psihopatologije njenog progona Marjanovica, a sad vidimo i indirektnih pretnji cak i Predesniku drzave...ista treba biti privedena na saslusanje i obradjena od strane BIA-e!
Sem ako i sama BIA nije iskorumpirana ovim slucajem...a bas juce imasmo onaj izbor BEČića za kontrolu sluzbi...sastanak sa kojeg je Šešelj demonstrativno otisao...

...

Poslednja izmena:
OTKRIĆE NAKON MASAKRA Monstrum iz Žitišta krio jednu veliku tajnu
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ot...um-iz-zitista-krio-jednu-veliku-tajnu/vfqnqzh

I onda ja uguglam Cazim i Danska...
....

Siniša Zlatić (38) bavio se preprodajom oružja, a moguće je i da je automatska puška kojom je počinio krvavi pir u Žitištu bila namenjena za šverc u inostranstvo.

- Zlatić je ilegalno trgovao oružjem. Sarađivao je sa lokalcima iz okoline Zrenjanina u tom poslu. Njima je prodavao ilegalno oružje koje su oni potom švercovali u Dansku, gde su ga prodavali tamošnjim kriminalcima - kaže za “Blic” izvor upućen u Zlatićeve mutne poslove.

On dodaje da su lokalci s kojima je Zoran bio u nelegalnom poslu oružje švercovali u Kopenhagen, gde već duže vreme imaju razgranato tržište. O kojoj količini oružja se radi i koliko je oružja prošvercovano u Dansku, naš izvor nije mogao da precizira.
Grome, jesu li ovi iz Blica namerno ili slučajno zamenili imena Siniše i Zorana?!
(ili si ti taj urednik blica :) )

Što se tiče Žitišta\Zrenjanina\Banatskog dvora , pominjao sam u kontekstu Mirka Vučurovića koji je tamo glavni tajkun, (izgradio je i crkvu Sv Petke) i koji označen u duvanskoj mafiji sa Vučelićem i još nekim likovima meni nepoznatim.
A verovatno i u trgovini oružjem. I zajedno sa SPS likovima iz uprave FKP, plus Mrkonjić, Ćazim klan.
Policija bi to trebalo da istraži. No, bojim se da oni nisu nezavisni, kao ni novinari.

Grome, jesu li ovi iz Blica namerno ili slučajno zamenili imena Siniše i Zorana?!
(ili si ti taj urednik blica :) )

Što se tiče Žitišta\Zrenjanina\Banatskog dvora , pominjao sam u kontekstu Mirka Vučurovića koji je tamo glavni tajkun, (izgradio je i crkvu Sv Petke) i koji označen u duvanskoj mafiji sa Vučelićem i još nekim likovima meni nepoznatim.
A verovatno i u trgovini oružjem. I zajedno sa SPS likovima iz uprave FKP, plus Mrkonjić, Ćazim klan.
Policija bi to trebalo da istraži. No, bojim se da oni nisu nezavisni, kao ni novinari.

Vidis, dobro si to primetio....Blic je permutovao Sinisu za Zorana...
A sad....posto postoji psiholoska skola misljenja koja kaze da lapsusi i slucajnosti ne postoje...ne znam dal je Frojd ili Jung o tome pricao...ali u svakom slucaju znakovita permutacija...koja opet ukazuje na neku vezu izmedju ova dva slucaja...

...

A u vezi Žitišta pazi sad:

NESREĆA NE NAPUŠTA ŽITIŠTE: Još jedna tragedija, Sinišinog brata izdalo srce
http://www.telegraf.rs/vesti/223916...s-jedna-tragedija-sinisinog-brata-izdalo-srce
Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević. Izrazio je saučešće familiji, ali i protest zbog neetičkog ponašanja predstavnika medija koji izveštavaju o tragediji u Žitištu

Eto ga Vučurević Dreameru...

...

Taj Jovanovic s kojim se preko FB-a dokuckavala Rada, zaista na FB profilu ima fotke sa Nikolicem i Vucicem, ali to je ono prilikom nekih njihovih poseta se prikacio i opalio selfi...
No, za koga taj dvojac Rada+Dragan...muti vodu to mozemo nagadjati, premda i taj Jovanovic takodje ima na FB-u fotku u kojoj se fotoshopirao u Al Kapoen stilu sa šeširom i sl...
Inace radi s autima...dal kao obican automehanicar ili za mafiju obradjuje kradena auta...to je pitanje...

No...
Ja bi se sad osvrnuo na danasnju naslovnicu Kurira...
Ko se seti Dreamerove i moje price...bicu mu vrlo indikativna ova naslovnica:

TADIĆ: Dačiću radio si za narko klan! - DAČIĆ: Tužno ćeš da završiš!
http://www.kurir.rs/vesti/politika/...lan-dacic-tuzno-ces-da-zavrsis-clanak-2343495

naslovna-08072016-1467929153-945373.jpg

No dakle, u prici se provlaci nekidan oslobodjenji narko bos Šarić...
A Šarić je pak u vezi sa Kosmajcem i vrlo verovatno sa Ćazimom Osmanijem...posto sve trojica imaju neku vezu sa Slovackom...
Koliko ta veza dobro funkcionise govori podatak i da FK Rudar iz Crne Gore, poznatiji kao Šarić Boysi... i Albanski Kukeši sinoc igrase kvalifikacioni mec Lige Evrope i gle cuda...gosti pobedise...
Dakle sasvim kontra od ocekivanja i kvota na kladionicama...sto ce reci mafjaski dogovoren i odradjen mec...a i prvi susrtet u Albaniji takodje bio pak prelaz 1-X...

...

Poslednja izmena:
A u vezi Parova...u kojima je rekoh neke od poslednjih nastupa imala i nesretna Jelena...ovih dana se takodje provlace vesti i naslovi...

BRUTALNO: Voditeljkama „Parova“ prete smrću!
http://www.kurir.rs/stars/brutalno-voditeljkama-parova-prete-smrcu-clanak-2343441

SRBI, ŠTA TO GLEDATE? Nasilje u "Parovima" stiglo i do svetskih medija!
http://www.blic.rs/zabava/vesti/srb...-parovima-stiglo-i-do-svetskih-medija/g4cgjmj

U prvom linku se pominje i neka ucesnica "Parova" izvesna "Dalila Moreno"...a u daljem tekstu se kaze da joj je otac VEHABIJA ?!

Inace pricah vec ranije da je opste poznato da je glavno srediste vehabija za delovanje sirom Balkana upravo BEČ !!!
Te vehaibje su pak tvorevina Saudijske Arabije i zapadnih sluzbi...jer kako bi drugacije imali središte u sred Evrope i Beča...
Pricah vec i da je medju tim dzihadistickim zombiranim sektašima kamenovanje zene kao dobar dan...
Naravno, sve to skupa nema veze sa Islamom sem sto se iza istog krije, vec sa mafijom, kriminalom i sluzbama te geopolitikom zapadnih sila...

Kod nas na Balkanu vehabije najvise vrbuju po BiH, Kosovu, Sandzaku, a bilo je prica i po Beogradu uglavnom medju Romskom populacijom, posto je njima najlakse manipulisati.
Kao sto vidimo da se i u ovom slucaju u vezi Jelene evo provlace i neki Romi, poput ovog Radinog frendica Jovanovica, potom takodje i Ćazim Osmni se krece medju tim svetom itd. Naravno ovde ne treba generalizovati, vec pojedinacno izdvajati.

A u vezi prezimena Jovanovic...skorasnji slucaj trostrukog ubistva u Molu...kojeg takodje pominjasmo ovde vec...ubica je takodj neki JOvanovic...Bane Jovanovic zvani Safet...dakle isto nazalost romska prica...a lik je uhapsen tek u Nemackoj... i ne znam dal je u medjuvremenu isporucen Srbiji...

Takodje i onaj decko koji se pojavio na 40 dana Jeleni na groblju...
Isto neki Rom kojemu je isto biografija ono prazna...jer je navodno dete bez roditelja, a sestra rece umrla i ono...ne mozes nista proveriti o njemu...dakle jasno je da je ko stvoren za manipulacije i da je tamo poslan od nekoga...

...

Poslednja izmena:
Mediji opet provlace Marjanovice...po n-ti put...

No, da se vratimo estradi:

ĐANI NE MARI ZA DUGOVE: Otišao da se baškari u Turskoj
http://www.kurir.rs/stars/dani-ne-mari-za-dugove-otisao-da-se-baskari-u-turskoj-clanak-2344999

Taj "Đani"...je samo još jedan iz Ćazimove estradne garde:

Đani pevao za Ćazima!
http://arhiva.alo.rs/v-i-p/estrada/dani-pevao-za-cazima/44404

+

Otimanje za Ćazima
http://www.vesti-online.com/Scena/Estrada/436621/Otimanje-za-Cazima
Posle Darka Šarića, koji je nekada uživao veliki ugled među pevačima a sada sedi u zatvoru, poslednje dve-tri godine posebno popularan postao je Ćazim Osmani poznatiji kao Feliks. Iako se o njegovoj prošlosti svašta priča, to nije smetalo Nataši Bekvalac da s njim luduje po diskotekama ili se odmara na njegovoj jahti, dok je Ana Nikolić zbog njega dobila žestoke batine prošle godine u Petrovcu na moru od njegove tadašnje zvanične devojke Mande. U njegovom društvu ovog leta uživala je pak Sandra Obradović, ali je ljubav potrajala svega mesec dana.

Ali, nisu samo pevačice slabe na Ćazima oko koga se guraju i otimaju i ostali. Poslednjih nekoliko meseci Osmani je rado viđen gost na svim značajnijim estradnim događajima od proslave otvaranja Grand televizije do privatnog rođendanskog slavlja Šabana Šaulića. Ali, sve to nije ništa u odnosu na ono što se dešavalo pre nekoliko dana u njegovom hotelu u Poreču. Iako je u pitanju bila rođendanska proslava žene jednog hrvatskog tajkuna, glavna zvezda bio je Ćazim. Ne samo što se pola estrade sjatilo na slavlju, već su se pevači gurali ko će da sedne za sto sa Osmanijem. I ne samo to, pevači su se bukvalno otimali za mikrofon da i oni nešto otpevaju, iako je jedino Boban Rajović bio pozvan da peva i za to dobio honorar.

- Ne može svako da sedi sa Ćazimom za stolom, ali se mnogi muvaju oko njega i rado bi da budu deo njegovog društva. Svi bi da budu dobri sa njim! Ja čoveka znam već sto godina. Zemljaci smo, obojica smo sa Kosova i naše prijateljstvo nije - od juče. Sretali smo se u Hamburgu, Londonu, Beču, Beogradu, svuda po Evropi. I svaki put me pita treba li mi nešto za familiju. Svuda me je dočekivao kao rod rođeni, stvarno je veliki domaćin i šarmer - kaže Radiša Trajković Đani, koji nema potrebe da se gura oko Ćazimovog stola, jer za taj sto može da sedne kad hoće.

- Znam da se mnogi grabe da budu u njegovom društvu i da mu se ulaguju na sve moguće načine. Nije tajna da je mnogo poltrona na estradi i da čine sve da se dodvore onima za koje misle da imaju novca. Ja sam Ćazima sreo jednom na jednom doručku u Beču. Normalan dasa koji se ničim ne razmeće, mada sam čuo da je strašno bogat - kaže Acko Nezirović.

Goga ništa ne krije

Iznenađenje za mnoge bio je dolazak smerne Viki Miljković, dok Šaban Šaulić ne krije da je dobar sa Ćazimom. Naravno, bila je i Goga Sekulić, koju godinama prati glas da voli druženje sa kontroverznim biznismenima. Kada se pre neku godinu saznalo ko je i čime se bavi Darko Šarić, ispostavilo se da su mnogi pevači pevali na njegovim slavljima. I dok je većina tvrdila da su samo radi svoj posao, Goga je javno rekla da su prijatelji.

- Dugo ih poznajem, s mlađim Duškom sam dobra drugarica, a i sa starijim Darkom sam u dobrim odnosima. Uvek sam im bila prijatelj - rekla je tada Goga.

Dakle vidimo jasnu povezanost narko klanova i estrade...

....

Poslednja izmena:
Pricamo smo ovde vec o Sndzarku, Novom Pazaru, Tutinu...o toj Ćazimovoj narko transferzali...

E pa jos malo vesti iz tog kraja:

Opšta pucnjava u selu kod Tutina, jedan mrtav
http://www.blic.rs/vesti/hronika/opsta-pucnjava-u-selu-kod-tutina-jedan-mrtav/zyp5kkd

Pucnjava se desila u selu Delimeđe...

A isto je poznato po "najvisoj dzamiji u Evropi, a mozda i svetu":

Džamija u Delimeđu najviša u Evropi i među najvišim džamijama na svijetu!
http://sandzakpress.net/dzamija-u-delimedu-najvisa-u-evropi-i-medu-najvisim-dzamijama-na-svijetu

Minareti.jpg

Naravno..sve to skupa nema veze s Bogom/Alahom, ali to je druga tema...

....

U zemlji gde komunalci maltretiraju ljude koji prodaju lubenice, pisu kazne,vrebaju i čekaju ko ce ulicu da pretrči, gde onaj ko ima pare na bilo koji način ima sve privilegije. U zemlji gde starlete su glavna tema penzinera( čude se ponašanju), gde ni pevaci kvalitetni ne mogu da opstanu, u zemlji gde devojka koja je trudna premine u 5 mesecu sve novine Pisu sedmom( a mi na osnovu tih istih novina izvlačimo činjenice)...bezbroj ružnih podataka...u takvoj zemlji...ja očekujem pravdu,resen zločin ili nešto lepo...jedino sto mogu da očekujem jeste da se ja trudim da budem dobar čovek i da verujem da ćemo svi zajedno biti ljudi...jer na kraju od nas zavisi budućnost...Gazim i ostala kompanija...niko im ništa ne može...sve do trenutka dok ne bude dokaza i dok neko ne bude hteo time da se bavi...Mada ako on na neki nacin(preduzeće ili firma) doprinosi državi, ima zaposlene onda niko ga neće dirati...toliko. I dalje se nadam da ce Jelenih slučaj biti resen. Jos jednom svaka cast Gromu i ostalima. Na trudu...meni je zanimljivo ☺

Koliko novine kenjaju dokaz je i vest jos iz Aprila u vezi te iste Zoranove bivse:

http://www.pressonline.rs/info/hron...icala-policiji-kakav-je-bio-zoran-suprug.html

Gde ista kaze da je Zoran bio brizan i divan suprug ali da su se rastali kad vise nije bilo ljubavi.

A sad kao ista ta osoba satro prica neke leve price....
Dakle tekst i vest IZMISLJENI...

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back