Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije nju ubila nikakva sekta nego neka ljubomorna osoba

Ljubomora moze biti samo u kontekstu Ćazimove psihopatologije i nikakvom drugom...
Jer videli smo nazalost juce u Žitištu kako funkcioniše klasicna bolesna porodicna ljubomora...
Dakle ona nema taj racio koji uspesno skriva dokaze i podmece tragove, manipulise njima i sl...

I kao sto rekoh nekidan - porodicni zlocini se brzo i efikasno prosto sami od sebe resavaju, obicno istog dana bilo samoubistvom pocinioca bilo njegovim brzim hapsenjem.
A u slucaju Jelene vidimo da tu ima neceg vise...dakle vrlo smisljenog i planiranog, ne samo izvrsenja zlocina, vec i uklanjanja tragova pa cak i podmetanja istih zarad navodenja istrage u krivom smeru...
Toliki trud i racio ne moze biti rezultat klasicne bolesne ljubomore, vec se tu radi o hladnokrvnom razmisljanju iskusne mafije...kojoj ubistvo nije afekt vec posao...

A u tom kontekstu jos malo vesti o Sandzaku:

"NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA" Sin moćnog švercera cigareta skače po džipu direktora policije
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ne...eta-skace-po-dzipu-direktora-policije/0bxwjd9

Tutin je baza švercera cigareta, oružja, narkotika i benzina. Celokupan šverc iz Crne Gore i sa Kosova se odvija preko Tutina i preko bosova iz ovog grada. Svi oni su vrlo obazrivi i većina, među kojima je i Enes Adilović, imaju dobro obezbeđenje. Njihove kuće i firme, čak i ulice su pokrivene video kamerama, koje prate sva dešavanja. Sve u cilju da se zaštite od upada policije i eventualnog hapšenja.

- Niko u tom poslu ne može da bude veliki bos bez zaštite policije. Zato je i bitno istražiti pravu pozadinu ove fotografije - kaže naš izvor.

U policiji ima i onih koji za Zećirovića kažu da je jedan od najvećih boraca protiv kriminala, kao i da je moguće da su priču iskonstruisali lokalni bosovi kako bi Zećirović bio smenjen.

Načelnik Zećirović ćuti

Da li je načelnik Nermin Zećirović zaista na vezi sa tutinskim švercerima cigareta ili je fotografija pokušaj lokalnih bosova da se on diskredituje, pitanje je na koje smo odgovor pokušali da dobijemo direktno od samog Zećirovića. On se, međutim, juče nije javljao na pozive naše redakcije.

Verujem da je citav Sandzak pod kontrolom Ćazimovog klana...Tutin, Novi Pazar, Sjenica = SVE !

....

Vidim "duboko" ste u problemu i imate ODREDJEN pravac? Radite li Vi u policiji?Imate neka konkretna saznanja iz slučaja ili ste ovu teoriju zasnovali na osnovu niza nekih slučajnosti,koje se ,ako želimo, uvijek mogu naći tamo gdje želimo da ih nadjemo?Oprostite na ljubopitljivosti, ali primjećujem da odgovarate na svaki komentar (isti pravac) kao da Vam je jako bitno razuvjeriti svakoga ko drugačije misli?

Koji MI?!. Svaki čovek je ovde priča za sebe. Ja lično, nemam blage veze sa policijom, i pratim medijske slučajeve kroz sinhronicitete.
Jer mi je muka od laži i manipulacije kojima su izloženi građani kroz tu medisjku sistemsku propagandu hipnoze mase.
Za Groma koji je na ovoj temi puno duže i više opsednut ovim slučajem, ne znam ko je, ni šta je, to nek on odgovori...
Ako on ili neko ima veze sa policijom, nadam se usled uspešnih rezultata forumske istrage, da će me primiti u bar parapsiholšku jedinicu Mupa ili Bie i tako dobiti neku kintu i uticaj u ovom gradu.

Dosije Dačić \ Dačić je poznat u medijskoj sferi po tri slučaja - Kale \ Kalemegdan, Miljacka i Skrivena kamera, koja i nije bila baš skrivena, no, voditeljka koja mu je pokazala međunožje (manekenka i hr pleboj zečica) sa imenom Branka Knežević. http://www.kurir.rs/upoznajte-zenu-koja-je-pred-dacicem-rasirila-noge-clanak-631011
Što opet podseća na pominjeno indikativno ime Branka. Sad imamo i prezime Knežević. Koje asocira slučaj do sad nerazjašnjenog ubistva KNELETA, Aleksandra Kneževića iz 1992 godine. Legendarnog vođe Voždovačkog ganga koji je nepravedno stradao u hotelu Hajat u sobi 331. Priča se da je krivac i Mosad, Cia, hrvatska i svakako domaća slobina komunistička DB... a manje verovatno neki rivalski krimi klan, ipak možda ima bolje informisanih od mene? Knele je bio prijatelj\telohranitelj Vuka Draškovića.
Inače i Arkan je ubijen u jednom drugom bliskom Hotelu (Interkontinental \ Crowne Plaza današnji, priča se da je Mišković vlasnik).
Sa njim je ubijen i izvesni ___ Mandić Manda, a ubica je DG, pripadnik SUPa.
http://www.srbijadanas.com/clanak/d...e-voda-tigrova-ubijen-s-leda-video-04-01-2015
Pre ubistva kod novobeogrdskog splava na "delti" Ušća, Velje Dunjića, prethodila je likvidacija Marka Ševe koji je bio sa Voždovca, poput Kneleta. Koji je bio manje poznat i među Delijama, od Velje, sa Novog Beograda. Takođe i Knele je bio deo Delija\Zvezdaš i gradski buntovnik.
Sve pomenute žrtve su vezani za pozitivni prosrpski deo kriminala, koja izgleda u sukobu sa nekim jugoslovesnko ustaško albansko islamsko američkim?!

Što se tiče Dunjića, u medijima novnarski i policijski naizgled neinformisani mediji su tvrdili da je bio vođa Zvezdine navijačke grupe Hijene. (no istina je da je njegov mlađi brat iz te grupe, a on je bio vođa Kenjaj grupe koja se oko 2001 ujedinila sa drugim grupama u Belgrade Boys, čiji je Velja postao vođa kasnije.
Ipak bitno zarad sinhroniciteta su Hijene, da li slučajno ili namerno? u Parovima Ružičini fanovi su nazvani Hijene.

Možda se i previše udaljavam kroz sinhronicitete od krivca i uzroka zločina u Borči, ali svakako ukazujem na upletenost policije, službi i nesposbnost da se reše zločini.

Inače po navodima nekih medija priča se da je albanska mafija u Njujorku odgovorna za spaljivanje srpske crkve Sv Sava (u kojoj je možda simbolično najviše goreo Ružin prozor ( naziv za okrugli cvetni prozor gotske crkvene arhitekture).
Sad u vezi s Sv Savom, postoji taj nekakav protest oko rušenja bespravnih kuća u Savamaloj, koji neke osobe doživljavaju značajno kao rušenje Njujorških tornjeva, ili glume dušebrižnike što jadnim prasićima zli Vuk ruši kuće (a neki forumaši već pominju da će rušiti zgrade Beograda na vodi, kao odmazdu, hahaha, a žuti džamijski Most na Adi će kao ostati). Taj lažni pačiji protest je napravio veliku grešku jer je prošao na svom putu ka SIV-u prema policijskom sedištu kroz 21- 26 blok. HIjene i BBRS im to neće oprostiti, jer kroz te novobeogradske krajeve oko Brankovog mosta, gde oni vladaju niko organizovan ne sme da prođe, bez reketa.

Ranije sam spominjao zaboravih u kom kontekstu Golubove i golubarsku mafiju...
http://mondo.rs/a917474/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Jelena-Golubovic-o-pretnjama-politicara.html
Meni inače ova osoba deluje čudno, da ne kažem kao elitna trandža.

Poslednja izmena:
Vidim "duboko" ste u problemu i imate ODREDJEN pravac? Radite li Vi u policiji?Imate neka konkretna saznanja iz slučaja ili ste ovu teoriju zasnovali na osnovu niza nekih slučajnosti,koje se ,ako želimo, uvijek mogu naći tamo gdje želimo da ih nadjemo?Oprostite na ljubopitljivosti, ali primjećujem da odgovarate na svaki komentar (isti pravac) kao da Vam je jako bitno razuvjeriti svakoga ko drugačije misli?

Ovde svi iznosimo razlicita razmisljanja, i kao sto se moze primetiti ima raznih, od Kirikua koji je zabetoniran u stavu da je ubica Zoran, preko Tao-a koji pak misli da je ubio neki slucajni klošar, pa do moga stava koji smatram da iza ubistva stoji kriminalno-obavestajno podzemlje u vezi sa Ćazimom Osmanijem, a nekad koristim i izraz sekta ali sa mnogo sirim znacenjm od obicnog.
I da...ja sam svoj stav sam gradio i korigovao vremenom kako sam dolazio do odredjenih spoznaja i detalja i gotovo svo vreme moj stav se NE podudara sa onim kojeg guraju policija i mediji ocigledno skupa
Dakle policija i mediji smaraju Marjanovice evo 3 meseca i NIKOGA VISE (ili bar nama nije poznato dal jos sta istrazuju), a ja ne bi njih smarao vec bi usmerio istragu ka drugim pravcima Jeleninog zivota i rada. Tako da ti je to odgovor dal sam je policija :D, ne nisam, ali ako upisi i razmisljanja svih nas ovde, pa i moji, pomognu da se ovaj slucaj resi meni ce biti drago, a sto kaže Dreamer - "Ako nas ako se sete na Dan Bezbednosti sete" :D

Inace...
Po meni je ovo jako bitan slucaj, jer cenim da je njegova simbolika mnogo jaka i mnogo veca nego li sto naizgled jeste, on je itekako znakovit, jer je to sustinska manifestacija zla i kogod da je to uradio taj je predstavnik najmracnije strane ljudskog postojanja, kao i svako ko to koveruje eventualno!

Takodje...
Ono gde se u diskusiji nalazim sa Dreamerom je pak sfera koju mnogi ne razumeju, a to je tumacenje sinhroniziteta i simbolike.
To je inace vrlo interesantna tema...i kadkad moze dati i neke odgovore ili bar naznake tamo gde ih usled manjka informacija mozda i ne nalazimo.
Dakle to je ono kao neko nemusto "citanje izmedju redova", pracenjem simbolike i sinhroniziteta.

...

Koji MI?!. Svaki čovek je ovde priča za sebe. Ja lično, nemam blage veze sa policijom, i pratim medijske slučajeve kroz sinhronicitete.
Jer mi je muka od laži i manipulacije kojima su izloženi građani kroz tu medisjku sistemsku propagandu hipnoze mase.
Za Groma koji je na ovoj temi puno duže i više opsednut ovim slučajem, ne znam ko je, ni šta je, to nek on odgovori...
Ako on ili neko ima veze sa policijom, nadam se usled uspešnih rezultata forumske istrage, da će me primiti u bar parapsiholšku jedinicu Mupa ili Bie i tako dobiti neku kintu i uticaj u ovom gradu.

Dosije Dačić \ Dačić je poznat u medijskoj sferi po tri slučaja - Kale \ Kalemegdan, Miljacka i Skrivena kamera, koja i nije bila baš skrivena, no, voditeljka koja mu je pokazala međunožje (manekenka i hr pleboj zečica) sa imenom Branka Knežević. http://www.kurir.rs/upoznajte-zenu-koja-je-pred-dacicem-rasirila-noge-clanak-631011
Što opet podseća na pominjeno indikativno ime Branka. Sad imamo i prezime Knežević. Koje asocira slučaj do sad nerazjašnjenog ubistva KNELETA, Aleksandra Kneževića iz 1992 godine. Legendarnog vođe Voždovačkog ganga koji je nepravedno stradao u hotelu Hajat u sobi 331. Priča se da je krivac i Mosad, Cia, hrvatska i svakako domaća slobina komunistička DB... a manje verovatno neki rivalski krimi klan, ipak možda ima bolje informisanih od mene? Knele je bio prijatelj\telohranitelj Vuka Draškovića.
Inače i Arkan je ubijen u jednom drugom bliskom Hotelu (Interkontinental \ Crowne Plaza današnji, priča se da je Mišković vlasnik).
Sa njim je ubijen i izvesni ___ Mandić Manda, a ubica je DG, pripadnik SUPa.
http://www.srbijadanas.com/clanak/d...e-voda-tigrova-ubijen-s-leda-video-04-01-2015
Pre ubistva kod novobeogrdskog splava na "delti" Ušća, Velje Dunjića, prethodila je likvidacija Marka Ševe koji je bio sa Voždovca, poput Kneleta. Koji je bio manje poznat i među Delijama, od Velje, sa Novog Beograda. Takođe i Knele je bio deo Delija\Zvezdaš i gradski buntovnik.
Sve pomenute žrtve su vezani za pozitivni prosrpski deo kriminala, koja izgleda u sukobu sa nekim jugoslovesnko ustaško albansko islamsko američkim?!

Što se tiče Dunjića, u medijima novnarski i policijski naizgled neinformisani mediji su tvrdili da je bio vođa Zvezdine navijačke grupe Hijene. (no istina je da je njegov mlađi brat iz te grupe, a on je bio vođa Kenjaj grupe koja se oko 2001 ujedinila sa drugim grupama u Belgrade Boys, čiji je Velja postao vođa kasnije.
Ipak bitno zarad sinhroniciteta su Hijene, da li slučajno ili namerno? u Parovima Ružičini fanovi su nazvani Hijene.

Možda se i previše udaljavam kroz sinhronicitete od krivca i uzroka zločina u Borči, ali svakako ukazujem na upletenost policije, službi i nesposbnost da se reše zločini.

Inače po navodima nekih medija priča se da je albanska mafija u Njujorku odgovorna za spaljivanje srpske crkve Sv Sava (u kojoj je možda simbolično najviše goreo Ružin prozor ( naziv za okrugli cvetni prozor gotske crkvene arhitekture).
Sad u vezi s Sv Savom, postoji taj nekakav protest oko rušenja bespravnih kuća u Savamaloj, koji neke osobe doživljavaju značajno kao rušenje Njujorških tornjeva, ili glume dušebrižnike što jadnim prasićima zli Vuk ruši kuće (a neki forumaši već pominju da će rušiti zgrade Beograda na vodi, kao odmazdu, hahaha, a žuti džamijski Most na Adi će kao ostati). Taj lažni pačiji protest je napravio veliku grešku jer je prošao na svom putu ka SIV-u prema policijskom sedištu kroz 21- 26 blok. HIjene i BBRS im to neće oprostiti, jer kroz te novobeogradske krajeve oko Brankovog mosta, gde oni vladaju niko organizovan ne sme da prođe, bez reketa.

Ranije sam spominjao zaboravih u kom kontekstu Golubove i golubarsku mafiju...
http://mondo.rs/a917474/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Jelena-Golubovic-o-pretnjama-politicara.html
Meni inače ova osoba deluje čudno, da ne kažem kao elitna trandža.

U vezi MANDE....
Jedna od Ćazimovih kao glavnih devojka koja se pominje kao svojevrsna konstanta je izvesna MANDA Popovic.

...

Ljubomora moze biti samo u kontekstu Ćazimove psihopatologije i nikakvom drugom...
Jer videli smo nazalost juce u Žitištu kako funkcioniše klasicna bolesna porodicna ljubomora...
Dakle ona nema taj racio koji uspesno skriva dokaze i podmece tragove, manipulise njima i sl...

.
Da, ali ovde nije klasicna ljubomora, vec planirano ubistvo, moguce isto iz ljubomore.
Ova osoba je, lukava pametna, ima pomagace,
Mozda ona sama nije tolko bitna ali ima ljude koji zataskavaju.
Ili je neko jako bitan.
Ali ne bih nagadjala....

Trebali bi da otvorite drugu temu ili vise drugih tema na kojima ce se pisati o albanskoj mafiji i kriminalnim organizacijama, kao i o raznim drugim organizacijama. Svi mi mrzimo one koji se organizuju protiv drzave ili zakona, nema sumnje. Tamo na toj temi sirite vasa misljenja i nalazite veze u detaljima koji pogoduju vasim opsesijama (nije to naredjenje, to je samo moj predlog). Ova tema pocinje da lici na neko porodicno okupljanje familije Cvorovic
... Svakakvi "sinhroniziteti" se ovde mogu procitati s tim sto mislim da se >Dreamer< sali to jest lozi ostale da razvijaju pricu u tom smeru :) ... "Sinhroniziteti" tipa deo neke reci isto je kao deo necijeg imena ili necije ime i tu se nalazi neka simbolika. Pa dajte ljudi budimo ozbiljni... Mislim da ima dosta ljudi koji samo citaju temu(ne ukljucuju se u raspravu) i crkavaju od smeha, takodje im je glupo da se ukljuce u ovakve rasprave kada vide da su na temi ostali samo ljudi koji fantaziraju...
Ljubomorni muz je ubica, kao i onaj u Zitistu, s tim sto su u pitanju dva razlicita muskarca(razlicita karaktera). Ovde se radi o coveku koji je sposoban da se izvuce i koji nece osetiti krivicu zbog toga sto je ucinio, vec samo strah da bude otkriven itd. I okruzenje mu je drugacije on ima podrsku u porodici, ne znam za zlocin, ali za skrivanje zlocina izgleda da ima, cak i pomoc od strane porodice. Mislim da porodica Marjanovic nema nikoga da je stiti, nema tu nikakvih bliskih ljudi na visokim polozajima tu se radi o tome da imaju dobrog advokata i da tuzilastvo NE MOZE da podigne optuznicu bez materijalnih dokaza ili priznanja. NE MOZE, slucaj je transparentan i niko u sluzbi nece, ne sme, nema razlog da radi protiv zakona. Oni ce ga pozvati na saslusanje ponovno kad tad(ali i za to je potrebno da se pribave novi dokazi ili svedocenja), tada ce opet pokusati da ga slome(ali nece smeti da ga protivzakonito pritiskaju,prisutan je advokat), cekaju, jer nisu jos spremni, a ako bi ga pozvali, a nista se nije promenilo sve bi se opet izjalovilo, a oni to sebi nece da dozvole vise. Racunaju da ce sledece saslusanje biti presudno.
p.s; Svi mi mrzimo tog Cazima i ostale kriminalce, ali nije to za ovu temu.

Poslednja izmena:
Kiriku...to sto neko nesto ne razume pa mu je smesno to je njegov problem, a ne onoga ko o necemu govori iz ovog ili onog ugla...
Ja sam i tebi u raspravi i mimo svih sinhroniziteta rekao i argumentovano pojasnio zasto je tvoja teorija o Zoranu kao ubici tanka...dakle prosto logicki sam izlozio svaku tvoju pretpostavku kritickom osvrtu i doveo je u nesuglasje sa cinjenicama mesta i vremena zlocina.

Sada vidimo da i iskusni policajci, advokati i kriminolozi poput Nicovica, Spasica, Radovanovica su istog ili slicnog stajalista kao i ja, a to je da istragu treba usmeriti ka Jeleninom poslovnom okruzenju, da tako to nazovemo, dakle ka toj estradnoj subkulturi i svemu sto je prati..pa vidimo tu i kriminalni milje, kojeg ona naravno nije morala biti deo, ali je poslom dolazila u dodir sa istim.

Da ju je Zoran ubio ne bi tu bio nikakav "VELIKI SLUCAJ" u smislu u kojem i sam Premijer govori...jer bi to bio samo jos jedan, nazalost kao sto vidimo u nizu, porodicnih zlocina...
Niti je Zoran sam neka bitna karika da ima zastitu bilo koga u policiji, dakle neki muzicar na periferiji grada koji zivi u nekoj gotovo prizemnoj kuci s roditeljima i ima Yuga...
A da ne ponavljam sad opet i sve one detalje sa mesta zlocina kojima sam vec osporavao tvoja tvrdjenja...

Ovo u Zitistu je upravo primer da vidimo kako ti zlocini bivaju eksplozivni i vrlo brzo otkriveni, a to ovde nije slucaj u vezi Jelene...jer pri Jeleninom zlocinu vidimo:

1) Brizljivo planiranje mesta napada/otmice/ubistva

2) Brizljivo uklanjanje tragova ukljucujuci i manipulaciju telom i tragovima

3) Definitivno ucesce vise osoba

...

Poslednja izmena:
A u vezi one price o Ćazimu i Ani Nikolić, koja je vidno u nekom strahu od istog te zato kraj sebe uvek vodi brata i obezbedjenje...
Pogledajmo ovaj danasnji tekst:

http://informer.rs/zabava/estrada/79630/FOTO-BRUKO-Srpska-pevacica-mlatila-ustaskom-zastavom-Bosni

Zanemarimo sad Informerske senzacionalisticke idiotske naslove, nego osvrnimo se na ovaj deo:

Mi smo pokušali da dođemo do Nikolićkinog komentara, preko njenog brata Marka Nikolića, koji godinama pokušava da joj glumi portparola. Bahato, drsko i bezobrazno, u svom maniru nam je odgovorio:

- Napiši da je Anin komentar: "Sve je to moja publika i bez obzira na to koje je nacije, ja ih sve volim" - rekao nam je Marko, a na pitanje da li možemo očekivati da će se ogrnuti i albanskom zastavom, on je počeo da urla.

- Retardirano vam je pitanje! Zašto me pitate takve gluposti? Naravno da se ne bi ogrnula jer Ana ne nastupa u Albaniji. Ni da je Ćazim pozove, ne bi otišla tamo - pravdao je Marko sestru, pa je počeo da preti, a na kraju nam je spustio slušalicu.

...

Poslednja izmena:
Ћазим је манијак

Ne samo on...tu je izgleda citav i vrlo opasan klan u pitanju...koji je duboko uvucen u neke strukture u Srbiji nazalost...

A sad bi se nadovezao na Dreamrovu pricu o FK Partizanu, SPS-u itd...Premda vec pominjah susrete Mrkonjica i Ćazima Osmanija...no sad idemo da vidimo sta tu ima dalje...

1)
Ovih dana po medijima imamo pominjanje izvesne Ivane Petrovic iz SPS-a, koju mediji opisuju kao "bahatu menadzerku", koja voli da istice svoje neobjasnjivo bogatstvo tipa skupa kola, provode po jahtama i sl, i koja se nekidan potukla i sa drugom iskusnijom clanicom SPS-a Dijanom Vukomanovic...

Evo par naslova cisto da propratimo tu pricu:

BEDNICA Ivana Petrović: Ne možete mi ništa, ja sam Romkinja!
http://www.kurir.rs/vesti/politika/...ozete-mi-nista-ja-sam-romkinja-clanak-2333037

Potukle se funkcionerke SPS-a: Ivana Petrović tresnula Dijanu Vukomanović o zid!
http://www.espreso.rs/vesti/politik...na-petrovic-tresnula-dijanu-vukomanovic-o-zid

Zacudjujuca bahatost doticne Ivane PETROVIC... a ne bih rekao da je to samo zbog njene "manjinske ušuškanosti"...vec mislim da mozda nesto drugo il neko drugi stoji iza nje i njenog materijalnog bogatstva... A u vezi sa povecanim prezimenom PETROVIĆ, podsetio bih i na onaj tekst koji stavljah vec iz Kurira takodje, a o susretu Ćazima Osmanija i ex Direktora Policije Veljovica, u kojem se kaze da je Ćazim tada granicu prešao sa laznim pasošem na ime Miloš PETROVIĆ. Mozda samo sinhronizitet, mozda samo slucajnost...uostalom to prezime je cesto i kao stvarno i kao izmisljeno...cak i Dzoni Štulić ima Youtub nalog pod "zargonskim nickom" Petar Petrovic, dakle to je najlaksi i najcesci nacin tj prezime za neki izmisljeni profil i sl

2)
Idemo sad da vidimo sta je svojevremeno VREME pisalo o klanu Osmani...tu mozemo procitati isprepletenost sa nemackom obavestajnom sluzbom BND, ali koja ocigledno nije uspevala da kontrolise taj klan iako su najvise delovali u njihovoj zoni tj Nemackoj i susedstvu, sto ce reci da je klan Osmani ipak pod kontrolom neke druge zapadne sluzbe...dal Mi6 ili CIA-e...

Braća Osmani – jedna karijera (3) >

Bankari i preduzimači

http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=498753

Kao sto vidimo tu je citav feljton o tom klanu pa ko zeli moze vise procitati
Tu se sem toga sto se kaze da su Osmanijevi finansirali OVK, pominje i poznati nam Ramuš Haradinaj...a znamo vec da je on za oslobadjanje od Haga angazovao advokatsku kancelariju ZENE TONIJA BLERA !!! Na stranu sad sto je doticni bio i savetnik Premijera Srbije, mozda mu je naturen, nego...
To nam ukazuje da je Ćazimov klan vrlo verovatno i pod kontrolom Mi6-a, dakle britanske sluzbe...a tek ona je prisutna u Srbiji, tako da ako je Ćazim iza ubistva Jelene gotovo sigurno da ga niko nece smeti dirati..nazalost... No to su samo neke pretpostavke...Ali nevezano za to u svakom slucaju vrlo interesantan feljton Vremena o klanu Osmani

3)
Sad da se vratim onome sto Dreamer pominja Partizan i sl.
U svetu fudbala i preprodaje igraca, vec duze vremena u Srbiji je poznato da izvesni ALBANSKI MENADZER kontrolise gotovo citavo nase trziste fudbalera...tu neku vrstu savremenog gladijatorskog belog roblja...To je izvesni Falji Ramadani...

Fali Ramadani, agent za prodaju igrača: Vladar srpskog fudbala iz senke
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...graca-vladar-srpskog-fudbala-iz-senke/pnkcn7w
Fali Ramadani, vlasnik agencije “LIAN sports”, nikada nije hteo da se eksponira u javnosti, s vremena na vreme davao je izjave u kojima se uglavnom branio od napada da otima mlade i talentovane igrače, u koje Partizan godinama ulaže, a onda dobija mrvice nesrazmerne njihovom kvalitetu. Jedno vreme, u eri Siniše Mihajlovića, optuživali su ga da sastavlja reprezentaciju Srbije.

Ramadani, po čijom kapom su fudbaleri čija je vrednost oko 150 miliona evra, napravio je nekoliko strašnih udaraca. Stevan Jovetić je 2008. godine potpisao za Fjorentinu, a visina transfera iznosila je sedam miliona evra. Reprezentativac Crne Gore, koji trenutno igra u Mančester sitiju, danas vredi 24 miliona evra.

Adem Ljajić je dve godine kasnije otišao u Firencu za 4,5 miliona evra, sada je u Romi i vredi tri puta više - 13,5. Saradnja sa Matijom Nastasićem jedan je od njegovih najboljih poteza. Defanzivac nije odigrao ni minut za prvi tim Partizana, priča se da je njegovim odlaskom u Fjorentinu prebijen dug koji je imao klub iz Humske prema ovom menadžeru. Reprezentativac Srbije je proveo tri godine u Mančester sitiju, ove zime postao je član Šalkea, a vrednost mu je 21 milion evra. Sjajan posao napravljen je i sa Lazarom Markovićem, koji je pre godinu i po dana prešao u Benfiku za sedam miliona evra. Već posle godinu dana, prodat je Liverpulu za deset miliona evra i vrednost mu je skočila na 24.

Policijska akcija „Menadžer“

Pre četiri godine policija je pokrenula akciju “Menadžer” zbog pretpostavke da je na tajnim računima završio deo finansijskih sredstava od transfera srpskih fudbalera, pre svih Partizana i Crvene zvezde, u inostranstvo. Pod lupom su bili ugovori sklapani posredstvom agencije Falija Ramadanija čija je centrala u Berlinu, kao i njegovog partnera Nikole Damjanca iz Beogradu.

- Policija neka obavlja posao, mi se nećemo mešati, bićemo na usluzi za sve što joj je potrebno. Ako je to zadatak srpske policije, nema problema. U takvom stilu ćemo i nastaviti da se ponašamo, nemamo razlog da se bilo čega plašimo”, rekao je tada Fali Ramadani.

Rezultati akcije do danas nisu saopšteni.

B. P.

Postoji nekoliko načina na koji Ramadani i njegovi saradnici funkcionišu. Uvek postoji najmanje jedan klub sa kojim se pravi saradnja, Fjorentina je pre nekoliko godina bila Meka za naše igrače, sada je to Majorka. Uključeni su i investicioni fondovi, klubovima poput Partizana se pozajmljuje neophodan novac za preživljavanje, a onda se igrači dobijaju za određenu sumu, koja je u stvari povraćaj duga.

Postoje i klubovi poput kiparskog Apolona za koje igrači samo fiktivno potpišu ugovor, a onda se odjednom nađu u drugoj sredini. Takav slučaj bio je sa Nikolom Aksentijevićem, takođe, bivšim fudbalerom Partizana, kao i sa Nikolom Maksimovićem. Upravo defanzivac Torina jedan je od primera da Ramadani kada je posao u pitanju ne deli Srbiju na Partizan i Crvenu zvezdu. U njegovoj agenciji su i Miloš Ninković, Marko Petković, nekada je bio Marko Pantelić.

OFK Beograd i Vojvodina su još dva kluba sa kojima agencija “LIAN sports” tesno sarađuju. Saša Zdjelar, Milan Rodić, Marko Pavlovski, Petar Golubović, Bojan Šaranov, Nemanja Radoja, Mijat Gaćinović, igrači su o kojima Ramadani vodi računa.

Celu ovu pricu bi mogli dovesti i u sinhronizitetni deo price o zlocinu u vreme odigravanja utakmice u Crvenki, ali da sad preskocimo to i da samo prokomentarisem da je vrlo interesatna prica o ovom ALBANSKOM menadzeru... I da recimo...ne bi me iznenadilo da je i on u vezi sa klanom Osmani...ali to sad samo nagadjam mada mi nije daleko od moguceg...
Cak stavise i povrsnim grebanjem po netu mozete to pronaci sve te konekcije i tog menadzera Ramadanija i Ćazima Osmanija...koji su duboko upleteni i u svet preprodaje igraca a time ukljuceni u klubove i po Srbji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori itd.
A Dreamer je vec pominjao o politicarima koji su u Upravi Partizana i sl. cuveni Branko Ružić koji nesto kao diskretno napada Vučića... i jos citav niz politicara mahom iz SPS-a, je po tim upravama, mada ima i drugih stranaka posto to obicno vladajuce stranke uvek se ubacuju u klubove...jer vidimo tu lezi dosta novca...neretko kao sto vidimo vrlo prljavog...

Ovih dana imamo i svojevrsni okrsaj oko FK Partizana i njegove uprave...imali smo i onaj napad na Vazuru i sl...
Dakle vidimo da je tu neka grcevita borba oko Partizana...
A za Dreamera sinhronizitet - Stadion Partizana se nalazi nesto malo ispod Titine Kuce Cveca...
Direktor Partizana svojevremeno je bio i Titin General - Franjo Tudjman, a Tudjmana je na pozicjji Predsednika Hrvatske nasledio Stipe Mesic, a Stipe Mesic je pak dobar sa Ćazimom Osmanijem...

Dakle kad govorimo o Ćazimu, mi ne govorimo o nekoj jedinki, on je tu samo umisljeni boss, mi tu vidimo citavu strukturu, isprepletenu i sa stranim i domacim obavestajnim sluzbama (a podseticu na onaj slucaj ubistva NEMCA U BORČI prosle godine, kad je prvo receno da je ubijen tj zvanicno receno umro neki agent BND-a, a onda je sve zataskano pricom da je to neki sektas itd.), potom vidimo konekciju sa fudbalskim klubovima, zatim vidimo konekciju sa politicarima, direktnu il indirektnu nebitno, zatim videsmo cudne susrete cak i sa doskorasnjim Direktorom Policije Srbije, a koji je sad prebacen za savetnika Premijera... dal sa strane nametnuto il voljno i to je pitanje...
I ono najvaznije za ovaj slucaj - vidimo konekciju tog klana i samog njegovog bossa sa ESTRADOM !!!

Ako Premijer pominje "VELIKI SLUCAJ", ako iskusni kriminolozi, policijaci te advoakti, poput Radovanovica, Nicovica i Spasića...isto pominju "nekog mocnog" sa debelom zaledjinom pa moguce i u policiji...
Onda to sigurno nije tek neki tamo Zoki sintisajzer...jedino u slucaju ako je Zoran deo Ćazimovog klana...ali to bi onda bila zavera u zaveri...dakle ne bih toliko daleko isao.
Uglavnom da zakljucim...sve mi smrdi na Ćazimov klan..., a koji su moguci motivi, to vec pominjah ona dva, licni ili "poslovni".

...

Poslednja izmena:
A u vezi ovog gore teksta iz Blica o tom albanskom menadzeru i ovog dela:

Fali Ramadani, vlasnik agencije “LIAN sports”, nikada nije hteo da se eksponira u javnosti, s vremena na vreme davao je izjave u kojima se uglavnom branio od napada da otima mlade i talentovane igrače, u koje Partizan godinama ulaže, a onda dobija mrvice nesrazmerne njihovom kvalitetu. Jedno vreme, u eri Siniše Mihajlovića, optuživali su ga da sastavlja reprezentaciju Srbije.

1)
Koji je ono dres nosio onaj cudni lik sto je dosao na groblje na Jelenih 40 dana? - PA UPRAVO BELI DRES SA BROJEM 11. NA KOJEM PIŠE MIHAJLOVIĆ !!!
Dakle taj lik je ocigledno bio poslat kao poruka...preteca poruka...i nista na njemu nije bilo slucajno...ni BELI DRES medju svima u CRNOM, niti broj 11 niti "Mihajlovic" niti to sto je kao priveden pa pusten...niti to sto je inspektor koji ga je priveo kasnije suspendovan...a i taj inspektor je tad bio u BELOJ majici...

Nije sigurno on taj lik sot ej dosao na sahranu, sam od sebe zvao Jelninu majku dan pre 40 dana, te sam od sebe dosao do groblja...bas od toliko indirektnih poznavalaca Jelene bas da se ovaj koji ju je 1, 2 put kao šatro video da se on ukaze tamo...mimo svih ostalih ciljano isticuci se u BELOM DRESU...
A setite se price kako i on fakticki uopste nema neku pozadinu koju bi mogao covek ispratiti jer kao "dete bez roditelja, sestra preminula...", dakle ono...moze biti bilo ko...
Moze biti da on to sve jeste, ali bas kao takav idealan je za ucene i manipoulisanja njime...

2)
Setimo se u danima kad je Selektor Fudbalske Reprezentacije Srbije bio Siniša Mihajlović...
Premda je to naravno neslavno zavrsilo...i premda nam se evo gore namece da je tad repku sastavljao Ramadani a ne Siniša...
Ovde bi pomenuo onaj debilni detalj kojeg ce se svi setiti sigurno...
Siniša je kao šatro autoritativno zahtevao da svi pa i Adem Ljajic koji je u svet fudbala krenuo iz PARTIZANA, a inace je iz NOVOG PAZARA pevaju himnu...
I premda su svi pevali... nisu se bas na terenu pokazali, dakle to je bilo neko Sinišino populisticko proseravanje...
No...moguce da je taj pritisak na Adema Ljajica bio samo fingirani pritisak da on dopadne u ruke menadzera Ramadanija...

Inace...zanimljiv medjusobni skor imaju FK Novi Pazar i FK Partizan:

http://int.soccerway.com/teams/comparison/?team_ids[]=3222&team_ids[]=1943

Dakle vidno da su se igrale namestne tekme...namesteni i precesti iksovi pogotovo kad se igra u Novom Pazaru i sl...no kladionicasko-fudbalska mafija je tek posebna tema...
Zvezda pak nije davala taj "popust" Novom Pazaru...
Premda sam ono rekreativni navijac Partizana, ali moram to da priznam i primetim...mada je i Zvezda igrala xy namestenih utakmica, ali ne i sa Novim Pazarom kao sto vidimo...I da...da ne shvatite pogresno..to namestanje utakmica nije samo nasa boljka...to se radi i u velikim evropskim i svetskim ligama...jer se u svetu fudbala i kladionica i prodaje igraca i sl. obrce OGROMAN novac...

...

Poslednja izmena:
Dajte ljudi ne glupirajte se osvestite se. Pogledajte jos jednom video i videcete kako covek laze. Kako ima naucenu pricu. A na kraju krajeva i laze veoma traljavo, ali to traljavo je izgleda za vas dovoljno, jer vama vise niko ne moze da dokaze da prica ide u drugom smeru, a ne ka nekim simbolikama i cudima...

Dajte ljudi ne glupirajte se osvestite se. Pogledajte jos jednom video i videcete kako covek laze. Kako ima naucenu pricu. A na kraju krajeva i laze veoma traljavo, ali to traljavo je izgleda za vas dovoljno, jer vama vise niko ne moze da dokaze da prica ide u drugom smeru, a ne ka nekim simbolikama i cudima...

Probacu da sumiram tvoje razmisljanje zakljucno sa ovim postom...
Dakle....
MASTERMIND zlocina, taj GENIJE igre skrivalice...Zoran, TRALJAVO LAZE policiju....zavlaceci ih uspesno 3 meseca...

Jel ne vidis neku kontradikciju u svojoj tvrdnji?

...

Policija ne procenjuje kako on laze. Izjava se napise i potpise, advokat je tu i nikakvi pritisci prilikom ispitivanja nisu moguci. To da li on muca, trlja ruke ne gleda u oci dok prica na sudu nije nikakav dokaz niti me dokaz za podizanje optuznice, a pravih dokaza nemaju.
Naruceno ili planirano ubistvo kamenom postoji ali pre srednjeg veka. Svaki muskarac izmedju 30,40 godina fizicki je sposoban da ubije, ima snage i moze da ubije golim rukama u besu, a kamoli kamenom bez obzira na to da li je mrsav. Cak je mrsav covek i sposobniji od debelog, debelom se moze i pobeci u ovakvim situacijama..

Izvini ali pises napamet ako nisi znala
Jehovni Svedoci su pravi hriscani i zive moralno
niti se bave ikakvim vracanjima i gatanjima.
Ocigledno ne znas istinu a pises nesto si ili nacula rekla kazala ili pomesala

takodje Marjanovici se svi ne bave vracanjima osim Zoranove majke
a deklarisu se kao pravoslavci.

Podsecas me na onu jadnu Radu sto je podmetnuta na tv da prica o sektama
iako jadna nema pojma sta su sekte.
Zoran je njoj pricao o veri iz Biblije i ispao sektas.

Dakle Biblija je temelj vere, hriscanske.

naucite ono osnovno.

a dal je neko u sekti ne mozemo znati ako on to krije.

sekte su tajna drustva i ne deluju javno

Sekte deluju tajno ili javno, zavisi od toga koja je sekta. Drugo je tačno, jedino što ja baš ne mislim da su JS toliko bezazleni, ali sigurno ne ubijaju pevačice, u tome se slažemo (niti su Marjanovići JS).

- - - - - - - - - -

Naruceno ili planirano ubistvo kamenom postoji ali pre srednjeg veka.

U kom veku mi onda živimo?
http://www.rtvbn.com/11735/prije-12-godina-ubijen-je-novinar-milan-pantic

Ok, ne zna se kojim tupim predmetom, ali se to uostalom ne zna još ni kod Jelene, mediji su davali 100 verzija, policija ni jednu. Ali jeste verovatno naručeno ubistvo, izvedeno tupim predmetom... i to u sred bela dana, na ulici, a žrtva muškarac.

Naravno da postoje napadi palicama ili slicnim tupim predmetima sa ili bez smrtnih posledica, sa namerom da se ubije ili prebije.
To koliko ima takvih napada i to je bilo dovoljno zoranu da mu uopste padne na pamet da sve pokusa da prikrije. Tj. ne krije on sve. Prica on dosta i istine da su prvo isli na bsk, da je ona rekla da idu na nasip, sve detalje, ali samo ono sto je bitno to je izmenio, vremena ne zna i sve dogadjaje konkretne je ispomerao.Za sve sto bi moglo da pomogne njegov je odgovor- ne znam. i to onako izricito...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back