Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Članovi porodice deluju kao da možda pretpostavljaju motiv,
ali ćute.

Meni ne deluje da je iz straha,
ali zašto onda ???

Da nije sram ?
Hmmmm .. :roll:

Šta bi to moglo da bude što bi ih posramilo ?
Neka istina, činjenica ..?

A ako nije sram, gde su to oni uletali drugima u stomak ?

Porodica je realno imala dodira sa opasnošću
u dva slučaja :

- Jelenini nastupi
- svekrvina "bioenergetisanja"

Poslednja izmena:
Procitala sam celu temu, kako god okrenem meni su opet clanovi porodice najsumnjiviji.

To je greska na koju te ciljano navode lazljivi kontrolisani mediji!

Jer sve sto ti znas o slucaju je ono sto si procitala iz medija i nisi dalje istrazivala, koliko je to sto je napisano uopste validno..., a onda si samo na osnovu toga i bez kritickog misljenja izvodila zakljucke...nazalost pogresne...i tako nazalost 80% Srbije verovatno...

...

Šta bi to moglo da bude što bi ih posramilo ?
Neka istina, činjenica ..?

A ako nije sram, gde su to oni uletali drugima u stomak ?

Porodica je realno imala dodira sa opasnošću
u dva slučaja :

- Jelenini nastupi
- svekrvina "bioenergetisanja"

Zoranov sram i potisnuti bes je prosto muski sram jer je izgubio zenu u setnji...usudom na par stotina metara od njega...
To ce njega izjedati citav zivot...bez obzira dal policija na kraju dosla do Ćazima ili koga vec ili ne dosla...
Ostalu sramotu i njihovo sad vec par nedalja totalno povlacenje iz javnosti i medija su prouzrokovali prosto sami lazljivi mediji, koji im navlace bedu na vrat sa satanizacijom citave porodice.

Ovde je najveca sramota DRZAVE...i POLICIJE koja ne uspeva da resi zlocin...
A jos veca sramota ce biti kad se i ako se pokaze da je albanski narko bos u sred Beograda i sred bela dana ubio jednu zenu...
Ne bi me iznenadilo da Ćazim radi i za CIA ISIS dzihadiste...poste se krece i po Beču gde je i baza CIA vehabija...a kod njih kamenovanje zena nije nepoznanica...

....

To je greska na koju te ciljano navode lazljivi kontrolisani mediji!

Jer sve sto ti znas o slucaju je ono sto si procitala iz medija i nisi dalje istrazivala, koliko je to sto je napisano uopste validno..., a onda si samo na osnovu toga i bez kritickog misljenja izvodila zakljucke...nazalost pogresne...i tako nazalost 80% Srbije verovatno...

...

Nisam izvela zakljucak na osnovu pisanih medija vec na osnovu samog njihovog ponasanja kada daju izjave, govora tela, mimike, nacina izrazavanja... i ta smirenost, jeziva smirenost.

Nisam izvela zakljucak na osnovu pisanih medija vec na osnovu samog njihovog ponasanja kada daju izjave, govora tela, mimike, nacina izrazavanja... i ta smirenost, jeziva smirenost.

Ljudi su smireni jer su ocigledno religiozni/duhovni bez obzira na koliko bizaran nacin gledano sa strane i nekome ko nije u tom djiru

Sta sad treba da urlaju, da se deru?
Onda bi neko rekao vidi ih sto su bezobrazni, kako mogu da se deru...
Dakle stagod da oni urade javnost ce biti protiv njih, jer su mediji nazalost vec oblikovali svest i misljenje javnosti.

...

Ljudi su smireni jer su ocigledno religiozni/duhovni bez obzira na koliko bizaran nacin gledano sa strane i nekome ko nije u tom djiru

Sta sad treba da urlaju, da se deru?
Onda bi neko rekao vidi ih sto su bezobrazni, kako mogu da se deru...
Dakle stagod da oni urade javnost ce biti protiv njih, jer su mediji nazalost vec oblikovali svest i misljenje javnosti.

...

Ne trebaju oni da urlaju, niti postoji obrazac ponasanja kada te tragedija pogodi ali kod njih se vidi i po toj jezivoj smirenosti i po oprezu da tu nesto ne stima. Ne znam zasto se hvatas za javnost kad je dovoljno sasvim videti njih uzivo. Meni su oni ODMAH bili sumnjivi, na osnovu NJIHOVOG ponasanja. Od pocetka do danas.

Ne trebaju oni da urlaju, niti postoji obrazac ponasanja kada te tragedija pogodi ali kod njih se vidi i po toj jezivoj smirenosti i po oprezu da tu nesto ne stima. Ne znam zasto se hvatas za javnost kad je dovoljno sasvim videti njih uzivo. Meni su oni ODMAH bili sumnjivi, na osnovu NJIHOVOG ponasanja. Od pocetka do danas.

Pa mozda su oni svesni ko stoji iza ubistva...recimo ovaj Ćazim...a on nije tek neki dzeparos nego glavni krimi boss ne samo na Balkanu...i pri tome operativac nekoliko sluzbi sto zapadnih (CIA pre svega) sto lokalnih tipa Albanske, a mozda cak kontraobavestajno da radi i za nasu sluzbu...Dakle on je fakticki deo sistema...sistema od kojeg Marjanovici treba da ocekuju pravdu i resenje zlocina...
I kako onda da ne budu i uplaseni i cutljivi i cudni...kad sve skupa ih danas-sutra moze pojesti mrak i da samo osvane naslovnica šatro recimo - "Izgoreli u pozaru, deda ostavio ukljucenu ringlu..."
Po sistemu "Mrtva usta ne govore"...
A naivna javnost bi to prihvatila kao dobar dan...rekla bi "A i jesu bili cudni..."

Naravno da su oprezni na svakom koraku i cutljivi i cudni...jer i sami vide da tu nisu cista posla...tj mnogo mutnija nego li sto mogu i da pretpostave...
Uostalom sam Premijer je licno rekao da je ovo VELIKI SLUCAJ...
Dakle nije to kako Tao kaze neki klošar uradio, nego nesto je tu mnogo mutnije...
Ne bi to bio "VELIKI SLUCAJ" ni da ju je Zoran ubio...jer se porodicni zlocini desavaju svaki dan nazalost u Srbiji...
Vec ocigledno tu ima necega mnogo dubljeg i mracnijeg...

...

Poslednja izmena:
Po meni je motiv RAZVOD i STARATELJSTVO nad malom djevojčicom?U Ćirilici je Vladimir pričao o tome kako neko hoće da mu "ruši" porodicu,koju je on gradio i koja mu je izgleda od velike važnosti,onako čoporativna?Zoran je čini mi se izjavio da Jelena nikad ne bi ostavila dijete? Eto i nad prvim sinom Vladimir ima strateljstvo? Pored živih roditelja? Nešto tu ne štima?Takodje su tvrdili da nisu dugovi u pitanju,nije preljuba?Ako bismo razmišljali o nekom trećem licu,počiniocu,postavlja se pitanje od kud bi ta osoba znala, da će baš taj dan i u to vrijeme pokojnica doći na nasip? Skrivanje tragova do perfekcije, takodje je malo vjerovatno pripisati nekom slučajnom psihopati?Dakle opet se vraćamo na porodicu,baš kao što su i sve novie pisale?

Po meni je motiv RAZVOD i STARATELJSTVO nad malom djevojčicom?U Ćirilici je Vladimir pričao o tome kako neko hoće da mu "ruši" porodicu,koju je on gradio i koja mu je izgleda od velike važnosti,onako čoporativna?Zoran je čini mi se izjavio da Jelena nikad ne bi ostavila dijete? Eto i nad prvim sinom Vladimir ima strateljstvo? Pored živih roditelja? Nešto tu ne štima?Takodje su tvrdili da nisu dugovi u pitanju,nije preljuba?Ako bismo razmišljali o nekom trećem licu,počiniocu,postavlja se pitanje od kud bi ta osoba znala, da će baš taj dan i u to vrijeme pokojnica doći na nasip? Skrivanje tragova do perfekcije, takodje je malo vjerovatno pripisati nekom slučajnom psihopati?Dakle opet se vraćamo na porodicu,baš kao što su i sve novie pisale?

Vrlo tanka teorija i bez ikakvog osnova...najblaze receno...
Ubiti zenu zarad starateljstva kojeg onda rizikujes time sto ces otici u zatvor na 40 godina i OPET svejedno ostati bez starateljstva i deteta...
Nije niko iz porodice...Ovde su mnogo mracnije i misterioznije price u pitanju...

...

Ne kazem ni ja da su je oni direktno ubili ali da nesto znaju ili se necega plase ili se krkaju lekovima....tu nesto smrdi. Ti imas svoju teoriju ali opet sta je MOTIV?

Imam dve dileme tj razmisljam o dva moguca motiva:

1)
Ćazimova psihopatoloska opsednutost srpskom estradom i pevačicama sa iste...a što nije tesko utvrditi...To je neka njegova psihopatoloska opsesija..znaci to su njemu kao "trofeji" koje otima od mrskih mu Srba...
U trenutku kad je pomislio da mu je zbog obilja narko para (a i obavestajne zaledjine) dostupna svaka sa estrade...on na istoj (a sto koincidira sa Jeleninm cescim pojavljivanjem pre svega u Parovima i sl) uocava, tj u njegov objektiv iliti "nišan"...ulazi Jelena...
Njen patrijarahlan i pravoslavni nacin zivota ga jos vise mami...tj cini mu jos veci izazov., jos veci potencijalni "trofej"
Medjutim Jelena ga direktno ili indikretno preko posrednika ili prosto hladnim i trezvenim postupcima, a na nastupima na kojima joj je mozda prilazio, ona ga kulira, tj jasno mu stavlja do znanja da nije nikakva k-urva niti da joj imponuju njegove pare, tj njemu postaje jasno da je nikad nece imati, a sujetan i posesivan kakav jeste u odnosu sa zenama je idalje jako i bolesno psihopatski zeli i umislja si jos stosta... A pošto sebe smatra velikim bossom to mu je udar na ego i sujetu... A pri tome govorimo o kriminalcu prve vrste...dakle jasno ti je sta je sve spreman uraditi...
To bi dakle bio potencijalni licni motiv Ćazimov, dakle klasican kriminalac psihopata...a pri tome nazalost sa debelom zaledjinom raznih sluzbi, sto samo jos vise hrani njegov bolesni ego...

2)
Drugi motv, bi mogao biti prosto poslovni...jer poznato je, o tome je pisala i Nemacka stampa, da on, tj njegov klan, odradjuju narucena ubistva
A ako to jos naruci CIA...koja mu je gazda...onda on tu vise ne postavlja pitanja...jer zna da ipak i od njega ima neko jaci = CIA, koja gospodari njime...
I on tu dakle uz pomoc i nekih ljudi iz naseg sistema koji rade za CIA-u...izvrsava taj nalog.
Sad se ti pitas sto bi CIA ubijala Jelenu?
Ubistvo je izvrseno u sred predizborne kampanje...izbora u kojima je i CIA naravno imala, a vidimo ima i dalje, svojih interesa...
Ubisto je nacinom i mestom i vremenom ŠOKIRALO javnost Srbije...i moguce baš planirano i ciljano odvuklo kao sto vidimo sav fokus iste i to u sred predizborne kampanje...
A posebna je prica sto se Jelena nazalost poslovno kretala i izmedju dva sveta, dve firme na koje pik imaju Ameri...Grand i TV Hepi...izmedjostalog...
Dakle mnostvo je razloga i motiva zasto CIA zeli da stvori haos, beznadje, gnev javnosti usled nemogucnosti resavanja okrutnog zlocina i sl. i onda da manipulisu tom javnoscu. Znas kako je pocelo "Prolece u Egiptu"? Masakrom na ebenoj utakmici...
Dakle CIA ima pregrst motiva za mas manipualciju emocijama i misljenjima javnosti u Srbiji
I tu naravno kontaktiraju svog radnika Ćazima koji uz pomoc mozda i nekih insajdera iz naseg sistema i policije odradjuje taj prljavi posao.

Eto...to su motivi...za opciju o kojoj ja razmisljam kao vrlo mogucoj...

...

Poslednja izmena:
Slažem se da mogu biti i mračnije stvari u pitanju ali porodicu takodje ne bih isključila iz svega ovoga! Ne znamo mi šta se iza tudjih zidova dešava i zbog čega su mnoge situacije kulminirale i dovodile do ubistava! Lično sam u porodici imala slučaj u kom je prijatelj,momak ili nazovimo ga kako god,bivši,ubio moju rodjaku jer više nije htjela s njim da ima veze!I u ovom slučaju zločinac je jadnu ženu izrešetao od pete do glave iako je jedan pucanj u glavu bio dovoljan? Rekli bismo klimav motiv? Ali eto nekome je i to motiv! Žalosno ali je tako!

Slažem se da mogu biti i mračnije stvari u pitanju ali porodicu takodje ne bih isključila iz svega ovoga! Ne znamo mi šta se iza tudjih zidova dešava i zbog čega su mnoge situacije kulminirale i dovodile do ubistava! Lično sam u porodici imala slučaj u kom je prijatelj,momak ili nazovimo ga kako god,bivši,ubio moju rodjaku jer više nije htjela s njim da ima veze!I u ovom slučaju zločinac je jadnu ženu izrešetao od pete do glave iako je jedan pucanj u glavu bio dovoljan? Rekli bismo klimav motiv? Ali eto nekome je i to motiv! Žalosno ali je tako!

Vidimo da u Srbiji ako ista se brzo resava i razotkriva to su porodicna ubistva, jer tu najcesce i ubica sam sebi presudi ili samim tim cinom totalno odlepi i policija ga lako hvata.
Dakle, da je ovo porodicno ubistvo lako i brzo bi ono bilo reseno, ali ocgiledno da to nije slucaj....

...

A za Dreamera jos par detalja u smislu sinhroniziteta...;)

Ćazim Osmani
i
Ćamil Durakovic, koji takodje ovih dana na neki nacin indikretno udara na vlast u Srbiji, tj na Vučića iz Srebrenice...

Ćazim i Ćamil...

A pri tome vidimo i da Vučić dal milom ili silom...uvlaci Zukorlica muftiju u Vlast...
Da...Zukorlica muftiju iz NOVOG PAZARA....
Novi Pazar...Jelenin familijarni kraj...u kojemu je bila mesec pre ubistva...
Juce smo imali i presudu u vezi slucaj Helikopter...
A znamo da je isti leteo na relaciji NOVI PAZAR-Beograd...

Takodje u vezi ovog slucaja ubistva Jelene...imali smo pominjanje onih kamera sa kuce JAHOVICA...pa je pominjana, a ona je to demantovala, kao rod im pevacica Emina Jahovic iz NOVOG PAZARA...

Dakle dosta sinhronizitetnih tragova vodi ka jugu...Sandzazku, Kosovu, Ćazimu...
Cak je i Zoran u startu potrage rekao da je trazio da policija zatvori prelaze ka Kosovu ako se dobro secam da sam to negde procitao ili cuo...

Dakle je misilm da Marjanovici mozda i znaju tj i oni sumnjaju na nekoga vec...ali iz straha i nepoverenja u institucije sistema - cute.

....

Poslednja izmena:
Istina! Ali ovaj slučaj može biti drugačiji po tome što se radi i o drugačijim ljudima tj.porodici! Čoporativan način života,samim tim i takav način planiranja,življenja i svega bitnog za porodicu! Naravno,ovo su sve samo pretpostavke,ja bih voljela da ono jadno dijete ima bar jednog roditelja koji će joj trebati u cijelom životui! Nadam se da će tako i biti!

Zoran je u svim intervjuima govorio idemo na trcanje. "ona je rekla e ajde necemo ovde da trcimo", "idemo na trcanje" mislim i da je ona rekla u emisiji "zajedno idemo da trcimo". I sam smatram da nema razloga da im bude praksa da dete i on ostanu na pocetku nasipa dok ona trci(mozda ponekad). Predpostavljam da je praksa bila da krenu zajedno na stazu odmah, onda ona malo trci sprint, pa uspori, radi vezbe, izduva, seta sa njima itd. Da ne ponavljam da ih je pecaros video da setaju zajedno na stazi. Zoran je dovoljno dobar lazov i dovoljno je inteligentan(ne preterano) da se izvuce, jos ima i volju za to. Vratio se sa detetom na livadu i tu sedeo sa detetom posle svega, malo sedeo, kada je dosla zena sa ovcama onda je kao krenuo da je trazi.(potsecam da je zena sa ovcama videla njega i dete, a Jelenu ne, a on detalje ne zeli da iznese uvek mu je odgovor, malo smo sedeli i odmah krenuli na stazu za njom). Veliki je lazov, veliki. Znaci baba sa ovcama je dosla bas u taj "mali" trenutak. Eventualno mogu da uzmem kao mogucnost pozivanje oca, koji je dosa(dok Zoran sedi sa detetom na livadi) i pozabavio se sa telom, cisto da se predpostavi da nije Zoran mogao bas sve da uradi. Ako je tako, onda je Vladimir dosao sa glavnog puta. Mada vise verujem u to da je Zoran sve sam odradio i da se dva puta vracao do tela. Drugi put kada je detetu rekao da "trazi mamu".

Poslednja izmena:
Zoranov sram i potisnuti bes
je prosto muski sram jer je izgubio zenu u setnji...
....

Nisi razumeo.

Ja sam razmišljao o motivu za ubistvo Jelene.
Pa sam pošao od opšteg utiska da Marjanovići nešto kriju,
odnosno razmišljao sam kakav bi oni motiv za ubistvo mogli da naslućuju,
a da ipak ćute o njemu ?

Takođe sam pretpostavio da naslućeni motiv ne kriju iz straha već iz srama !
Kakvi su to naslućeni motivi za ubistvo kojih bi se oni stideli i prećutali ih policiji ?

Pa recimo :

- Jelena je bila ( elitna ?) prostitutka jer je u kući hronično nedostajalo novca
- Svekrva je upropastila neke svoje pacijente
itd. itd ...

Poslednja izmena:
Ni jedan motiv ne moze da bude dovoljno velik, jos ako je u pitanju psihopata mozda je glupo reci, ali motivi mogu da budu smesni. Toliko ima primera koji pokazuju da se ovakva ubistva u besu desavaju bas bez nekog velikog motiva. Ljudi se u porodicama ubijaju zbog pogresno shvacene reci ili nekih tako sitnih gresaka, ljubomore itd. Da postoji raniji motiv i ubistvo bi bilo spremljeno drugacije, ovo se vidi da je ubijena u besu, a da su tragovi uklanjani naknadno i da za njihovo uklanjanje nije bilo predhodnog plana. Pogotovo sto bi on da je mogao sakrio i telo i telefon, a ne samo predmet kojim je ubio. To je doduse mozda odradio i otac(mislim na sakrivanje predmeta).
Jos jedan detalj- Zoran zove da je lociraju uz pomoc telefona, mislio je da mogu tacno da je lociraju uz pomoc telefona, zato ga je i bacio dalje od tela, dosta dalje i to pored staze na koju se vratio. Bilo mu je vazno da je nadju sto kasnije, naravno bacio je telefon, jer ga je cackao nakon sto je ubio, a i na mesto po kome kao moze da se predpostavi da je njoj ispao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back