Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zadržavanje od 48h je procedura za onog ko je sumnjiv

U policiji smatraju da je Vladimir najslabija karika u porodici i da bi od njega mogli da izvuku značajne informacije o zločinu, zbog čega pripremaju specijanu taktiku za njegovo ponovno ispitivanje.

Inspektori koji već 89 dana rade na ovom misterioznom slučaju praktično su sklopili kockice zločina u Borči i smatraju da bi iskaz Jeleninog svekra mogao da im pruži preostale informacije potrebne da bi se zatvorio krug oko ubice. Zato su se odlučili za igru nerava, kako bi se on "slomio" i progovorio o zločinu.

- Policija je odlučila da Marjanoviće, posebno svekra Vladimira, drži u potpunoj neizvesnosti. Nakon što su saslušani dever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo očekuje, jer deluje vrlo labilno i nervozno. Već prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vreme zločina, što se pokazalo kao laž. Sada policija barata sa mnogo dodatnih informacija o zločinu, zbog čega bi Vladimirov novi iskaz mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji radi na ovom slučaju smatraju da on mnogo zna o ubistvu svoje snaje, ali i da je isto tako, od svih Marjanovića, navjiše spreman da se izlane - kaže sagovornik iz istrage ovog zločina.

Samo nekoliko najiskusnijih inspektora iz istrage znaju da će Jelenin svekar biti pozvan na saslušanje, a dok se to ne negodi, policija će ga ostaviit da se "peče na tihij vatri".

Poslednja izmena:
Zadržavanje od 48h je procedura za onog ko je sumnjiv

U policiji smatraju da je Vladimir najslabija karika u porodici i da bi od njega mogli da izvuku značajne informacije o zločinu, zbog čega pripremaju specijanu taktiku za njegovo ponovno ispitivanje.

Inspektori koji već 89 dana rade na ovom misterioznom slučaju praktično su sklopili kockice zločina u Borči i smatraju da bi iskaz Jeleninog svekra mogao da im pruži preostale informacije potrebne da bi se zatvorio krug oko ubice. Zato su se odlučili za igru nerava, kako bi se on "slomio" i progovorio o zločinu.

- Policija je odlučila da Marjanoviće, posebno svekra Vladimira, drži u potpunoj neizvesnosti. Nakon što su saslušani dever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo očekuje, jer deluje vrlo labilno i nervozno. Već prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vreme zločina, što se pokazalo kao laž. Sada policija barata sa mnogo dodatnih informacija o zločinu, zbog čega bi Vladimirov novi iskaz mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji radi na ovom slučaju smatraju da on mnogo zna o ubistvu svoje snaje, ali i da je isto tako, od svih Marjanovića, navjiše spreman da se izlane - kaže sagovornik iz istrage ovog zločina.

Samo nekoliko najiskusnijih inspektora iz istrage znaju da će Jelenin svekar biti pozvan na saslušanje, a dok se to ne negodi, policija će ga ostaviit da se "peče na tihij vatri"
.

Koje SRANJE od price....
Kao "samo nekoliko najiskusnijih inspektora" i + 6-7 miliona onih koji su procitali ovu vest :rotf:
Nek Doktor Stefanovic ne izmišlja spin priče, nego ako sme nek privede Ćazima Osmanija!

...

Poslednja izmena:
Da vidimo sta je i gde Ćazim radio u danima po ubistvu Jelene, da vidimo kako se on ophodi prema zenama:

Hara Hrvatskom: Ćazim prešao na hostese, zaboravio pevačice (foto)...
http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/hara-hrvatskom-cazim-presao-na-hostese-zaboravio-pevacice-foto

Zanimljivo "zaboravio pevačice"..bas posle ubistva Jelene...
A slike govore vise od reci...o kakvom psihopati i manijaku je rec...
O nekome ko je spreman da natera zenu da kleci pred njim...i da je onda udara po glavi...

Dakle u svojoj bazi u Poreču je bio u bratovljevom hotelu...gde inace on i braca cesto privode nesretne naivne devojke...pevacice i manekenke, voditeljke...
Eto i ova sa slike je iz siromasne porodice, otac mrtav, brat u zatvoru i sl...
Voli taj umisljeni "big boss" Ćazim da spopada i navlaci devojke bez oca...a ova je btw i 30 godina mladja od njega...

Da vidimo jos neke skorije vesti u kojima je umesan Ćazim:

Najveća svađa na estradi: Mrka, Bekuta, Šaban i Ćazim Osmani! Ko tu koga... ? (FOTO)
http://www.espreso.rs/showbiz/zvezd...a-bekuta-saban-i-cazim-osmani-ko-tu-koga-foto

Inace na njegovim FB i Instagram profilima mozete videti kako je on umisljeni boss, svi mu se obracaju i komentarisu slike sa idolopoklonstovm i ono maltene kao bogu...sto je on utripovao i da jeste...
Radijus njegovog kretanja je pak Poreč-Prag-Bratislava-Beč-Budva i sl...a kad je u Boegradu odseda uglavnom u Hotelu Zira kao sto mozmemo procitati iz par tekstova
Vlasnik hotela Zira je pak vlasnik Verano Motorsa...Premda je bila vest da je Ćazim kupio i Milosevicevu i Mirinu kucu u Tolstojevoj 33.
Dakle sve i da se policija osmeli (u sta cisto sumnjam) da usmeri istragu u njegovom pravcu tesko da ce doci do njega...

...

Poslednja izmena:
Nego...
Sad posto znamo da je gost prve od tri emisije Cirilice u kojima se govorilo o ubistvu Jelene bio upravo advokat Ćazima Osmanija - Veljko Delibašić
A to nam nije receno u emisiji...ali je eto dal sinhronizitetnom "slucajnoscu" il Maricevom perfidnošću...bas taj advokat bio gost PRVE emisije na TV Hepi o ovom zlocinu.

Negde na samom pocetku emisije izjavu daje i kriminolog Dobrivoje Radovanovic, po meni jedini kriminolog koji daje mozda i najbolje izjave o ovom zlocinu!
I on kaze da on veruje da je ubica iz sveta te subkulture estrade te subkulture kriminala !
Dakle dobri Dobrivoje pogadja u sred srede !
Ne znam da li je toga svestan lii ne, ali svaka mu cast na procenama i izjavi!
Takodje Dobrivoje kaze da ne misli da je ubica iz kruga porodice!

Dok pak ovaj advokat Ćazima prica uopsteno pravnicki...premda ne znam, on mozda i nije svestan sta je njegov klijent pocinio (ako je recimo on umesan u ubistvo) jer to vrlo verovatno da zna samo par ljudi ako je u pitanju zavera.

No rekoh, sa tom svescu pogledajmo tu emisiju iznova:

Dakle neverovatna stvar, da je Maric dal svesno ili nesvesno...u PRVU emisiju o ovom zlocinu pozvao bas advokata Ćazima Osmanija...mada nam to u emisiji ako se ne varam niej receno, a taj adokvat kako rekoh ne mora biti upoznat i svestan toga ako je Ćazim pocinio ili organizovao ovaj zlocin, ali svakako sinhronizitetno interesantno da bas on bude gost u prvoj emisiji...

Posle ove prve, su bile jos dve emisije, jos dve Cirilice o ovom zlocinu.
Druga emisija je bila ona kad su gostovali Marjanovici otac i sin, te Toma Fila.
A Treca emisija je bilo ono spinovanje sa Radom te sektologom, te DJ Vucicevicem i Crnomarkovicem i sl...
Dal Maric svesno ucestvuje u koverovanju ovog zlocina to ne znam...ali mi je cudno pomalo kako on od prve ka trecoj emisiji pomera fokus javnosti...

Ni sam Maric nije bas za verovati...
Jer on je na pocetku karijere radio u DUGI, u kojoj je pod misterioznim i nikad razjasnjenim okolnostima stradala i Dada Vujasinovic...
Zvanicno kao samoubistvo i to opet gle - iz puske sa 2 hica...sve ti jasno..da su podmetnuti dokazi...i premda svi danas znaju da je Dadu ubila DB...

....

Poslednja izmena:
Inace...
Zanimljivo da Maric u 2 od 3 emisije kao predstavnike medija zove samo i iskljucivo ljude IZ INFORMERA...
U drugoj i trecoj emisiji, dakle dva puta..., je to bio ovaj zelembać Crnomarković, a u trecoj kad je gostovala i cuvena spin kraljica iz Beča rada...je gostovao i DJ Vucicevic, doduse delimicno jer je kao morao da ide dalje nesto da radi. Dal je moguce da Maric ne zna niti za jedne druge novine i novinare, a pise ih bar jos 4-5 o ovom zlocinu...
I da bas od tolikih advokata zovne bas advokata Ćazima Osmanija u prvu emisiju?
Dobro u drugoj je pozvao i Tomu Filu kao poznatu advokatsku facu.

..

Poslednja izmena:
Inace, cak je i Indi Indira Aradinovic dobro govorila u toj prvoj emisiji, to je mozda i najbolja emisija od ove 3 Cirilice o tom zlocinu!
Naravno tu je i odlicni kirminolog Dobrivoje Radovanovic, koji je briljirao u emisiji i jedino pratim njegove izjave od svih kriminologa, jer mu se misljenje dosta podudara sa mojim.

A u vezi Indi, ona je izgleda svojevremeno odbila Ćazimova nabacivanja:

INDI ODBILA ĆAZIMA: Može otac da mi bude, nije moj tip ali me obilato nagradio
http://www.kurir.rs/stars/indi-odbi...oj-tip-ali-me-obilato-nagradio-clanak-1805291

S obzirom da se kretala i bila dobra sa Marjanovicima mozda je i to jedan od motiva Ćazimovih...
Jer su Marjanovici ipak bili na neki mozda bizaran nacin, ali ipak duhovni i mozda su tako delovali i na ljude sa kojima su radili, na neki nacin prosvetljujuci ih.
I onda je to sve moglo smetati onome ko zeli da ima svaku pevacicu na estradi...a kako je Ćazim želeo i vidimo delao i dela...

...

Poslednja izmena:
...

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) KRV NA SVE STRANE: Srpska pevačica brutalno pretučena?
http://www.kurir.rs/stars/uznemiruj...ka-pevacica-brutalno-pretucena-clanak-2331863

Da nije i nju potkacio Ćazimov klan?
Posto je u nekom periodu svojih potraga i lutanja preseilla i u Sarajevo gde takodje Ćazim cesto boravi... a vidimo i sa ovog njenog FB naloga da ima nekih albanskih linkova...
A i kaze da je pretucena jer "Voli Srbiju"...
Jos kad bi nam rekla ko ju je pretukao?!

....

...

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) KRV NA SVE STRANE: Srpska pevačica brutalno pretučena?
http://www.kurir.rs/stars/uznemiruj...ka-pevacica-brutalno-pretucena-clanak-2331863

Da nije i nju potkacio Ćazimov klan?
Posto je u nekom periodu svojih potraga i lutanja preseilla i u Sarajevo gde takodje Ćazim cesto boravi... a vidimo i sa ovog njenog FB naloga da ima nekih albanskih linkova...
A i kaze da je pretucena jer "Voli Srbiju"...
Jos kad bi nam rekla ko ju je pretukao?!

....

I da...nisam ni znao da sad živi u Prištini...
Dakle vrlo vervatno i nju pretukao Ćazimov klan...
Ćazim kao serijski zlostavljač i ubica srpskih pevačica...ne bi me iznenadilo...

Da vidimo kako ga je cak i Ana Nikolic "MOLILA DA JE NE POVREDI"

ANA NIKOLIĆ ĆAZIMU: Nemoj me povrediti, možda ti budem žena!
http://www.opustise.rs/tracevi/ana-nikolic-cazimu-nemoj-me-povrediti-mozda-ti-budem-zena/

852522-zana-nikolic2.jpg

...

- - - - - - - - - -

Верујем у тактике полиције

Neka me prijatno iznenade pa da bude da su smarali Marjanovice samo da bi napravili dimnu zavesu za hvatanje Ćazima...
Ali nesto cisto sumnjam da ce smeti dirati CIA Ćazima...

...

Tek sam se uključila u ovu diskusiju,ponešto pročitala, ali vidim mnogo je bilo priče i analiziranja.Interesuje me da li ste kao temu imali tekstopisca Jelene M?Napisao "Kaži andjele",Čija si sreća nesrećo"...Meni je osoba interesantan lik?Poslije kratkog pisanja u novinama ,na Fb profilu je sakrio slike koje su bile javne?Kod njega sam takodje u slikama primjetila likove poput dede Vladimira(izgledom)?Bankar? Gdje?IMa veze sa Pragom?

Tek sam se uključila u ovu diskusiju,ponešto pročitala, ali vidim mnogo je bilo priče i analiziranja.Interesuje me da li ste kao temu imali tekstopisca Jelene M?Napisao "Kaži andjele",Čija si sreća nesrećo"...Meni je osoba interesantan lik?Poslije kratkog pisanja u novinama ,na Fb profilu je sakrio slike koje su bile javne?Kod njega sam takodje u slikama primjetila likove poput dede Vladimira(izgledom)?Bankar? Gdje?IMa veze sa Pragom?

Da...mislim da sam i ja naletio na tu pricu negde o tom tekstopiscu tih pesama, a koji je bankar i da tacno i on ima neke konekcije sa Pragom...
Cudno je i to...
Prag je rekoh poput Beča bitna raskrnisca obavestajnih sluzbi i istoka i zapada

...

'Policija je odlučila da Marjanoviće, posebno svekra Vladimira, drži u potpunoj neizvesnosti. Nakon što su saslušani dever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo očekuje. Prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je već bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vreme zločina, što se pokazalo kao laž. Sada policija barata sa mnogo dodatnih informacija o zločinu, zbog čega bi Vladimirov novi iskaz mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji rade na ovom slučaju smatraju da on mnogo zna o ubistvu svoje snaje, ali i da je isto tako, od svih Marjanovića, najviše spreman da se izlane'', kaže sagovornik iz istrage ovog zločina.

Svaka jednačina sa jednom nepoznatom je rešiva.
Rešiva je i jednačina sa više nepoznatih, ako su one u vezi
i ako je moguće sastaviti sistem jednačina.

Pretpostavljam da je slično i u policijskoj istrazi ubistva, razbojništva ili već nekog kriminala.
Ovde imamo ubistvo.
Činioci koji ulaze u jednačinu su :

- ko je ubijeni
- ko je ubica
- gde je mesto zločina
- vreme zločina
- način izvršenja zločina
- oružje izvršenja
- potpis izvršioca ( DNK, otisci ...)
- svedoci
- sve ono što može biti od koristi u istrazi i
- motiv !

Verujem da je policija dobro ispitala porodicu, rodbinu, komšije, prijatelje, kolege.
I nisu pronašli motiv ?
To ustvari ne znači da ga nisu pronašli, već da ga možda i nema !

Vraćam se na svoju staru tezu o ubistvu na mah,
znači slučajnom ubistvu,
ubistvu u prolazu ...

Samo,
kako pronaći, pohvatati, ispitati slučajne ubice u prolazu ?
Hmmm .. :think:

Sećate se onog tipa što se go krio po kalemegdanskim pećinama ?

Ili, evo u mom kraju ima jedan klošar,
miran je,
ali voli i da pljune nekom u leđa,
puno puta sam ga video da to radi ženama hodajući ulicom za njima !

Ili čergari ?
Ili izbeglice ?
Ili, ili, ili ...

Takvi ne čitaju novine, ne gledaju TV,
možeš preko medija da vršiš pritisak koliki hoćeš - njih to ne dotiče !

Zato što uglavnom ovakve zločine uradi neko od najbliskijih osoba? Zato što se povremeno kod Roma i dese ovakvi zločini?Ko je mogao znati da će Jelena trčati tog dana baš na nasipu? U ovom slučaju je neobično to što je isplanirano skrivanje zločina?! Zato što gledajući sve linkove njihovih izjava djeluju potpuno neubjedljivo i mnogo je toga što ih odaje!Mnogo nekih nelogičnosti,preokupiranost sobom i svojim životom,pri tom ne pokazivanje ni malo žaljenja za pokojnicom i slično! Isticanje male Jane kao da se hoće izazvati sažaljenje?Pa i to dopisivanje ,poruke lascivnog sadržaja a da još nije prošlo ni četrdeset dana od smrti nesrećne žene!Potpuno odsustvo poštovanja Jelene? Mnogo,mnogo je toga!Možda?Voljela bih da griješim!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back