Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kiriku cenim trud, ali tanka mi je ta tvoja teorija...
Nemoguce da telo nije nadjeno pre da je sve to tu bilo svo vreme
Znaci nema sanse

Cak i da uzmem u obzir da ju je Zoran il neko od Marjanovica ubio opet nema sanse da je to tu izvedeno i da je telo i trenerka i mobilni bili svo vreme tu.
Prosta logika navodi na taj zakljucak

Pa da neko tera macku tu po toj livadi to bi neko primetio, a kamoli odraslu zenu...da juri i mlati je jos 10 minuta...halo...
Primetio bi neko samo dete kako zbunjeno stoji na nasipu tih 10-15 minuta...

Dakle jasno je kao dan da ona nije ubijena tu i tada...
Vec negde drugo i da je telom i tragovima manipulisano, a sto je opet nemoguce da uradi jedna vec gotovo sigurno vise osoba...
Jer ne moze jedna osoba tako efikasno pa makar to bilo i nocu, voziti auto doneti telo, nositi ga do kanala i baciti i jos dodatno razbacati ostale tragove kako bi zbunilo istragu.

...

I da...Jelena je bila u kondicji jer je non stop trenirala, ali Zoran definitivno nije bio niti u kakvoj kondiciji...dovoljno ti je videti ga i znati njegov way of life pa da ti bude jasno da taj sem piksle i sintisajzera nista teze ne moze podici a niti 50 metara pretrcati...
Dakle oni koji su napali/oteli/ubili Jelenu su fizicki jake mrcine i u kondiciji..sto ce reci neki "profici"...

...

Poslednja izmena:
Ranu na rukama Zoran ni dan danas nije objasnio

Ne znam ali analizirao sam x puta sve fotke od one veceri kad su je trazili i nisam video neke upecatljive rane, evo stavicemo fotke, pa mozemo i zumirati ako treba, a da ne pricam o tome da je on morao biti krvav do lakata, po rukama, nogama, po glavi svuda i da su najobicnijim onim svetlom mogli ustanoviti te tragove cak i da se oprao i presvukao 3 puta...

Evo par fotki od te veceri:
NASLOVNA-Zoran-Krsmanovi%C4%87-foto-BLIC-Rajko-Risti%C4%87.jpg

newsweek-njuzvik-jelena-krsmanovic-marjanovic-pevacica-ubijena-zvezda-grand-1461248071-891295.jpg

zoran%20marjanovic01_RAS_foto%20rajko%20ristic_400x0.jpg

zoran-marjanovic-suprug-ubijene-pevacice-jelena-krsmanovic-foto-damir-dervisag-1459766534-879033.jpg

Evo ovu sledecu posto je velikog formata cu staviti u formi linka, pa mozete je otvoriti i zumirati ruke:

http://www.espreso.rs/images_arhive/original/1460112056_zoran.jpg

...

Evo neka onaj navodni svedok koji ih je navodno video sve troje KAZE SAMO JEDNU STVAR - U CEMU JE BIO ZORAN TOG POPODNEVA ?!

Ako je bio u ovom istom kao i na ovim slikama ili bar ovim maskirnim pantalonama onda - ON NIJE UBICA - TACKA !

Ajde dobro jaknu je mozda nabacio kad je pala noc jer je zahladilo vec, ali dovoljno je da svedok potvrdi da je on bio u istim tolama i da ga to automatski oslobodi ubistva na nasipu !

Jer bi sve to moralo biti krvavo jer je izvedeno monstruozno ubistvo...

...

Zoran je posle rekao da je udario ruku od auta ali to nije potpuno objašnjenje

Nije rekao on lično, rekla je valjda neka komšinica, da je u besu udarao po autu ili štogod. Zoran sam je rekao u emisiji kako nije imao rane po rukama, da je to izmišljeno.

- - - - - - - - - -

I da...Jelena je bila u kondicji jer je non stop trenirala, ali Zoran definitivno nije bio niti u kakvoj kondiciji...dovoljno ti je videti ga i znati njegov way of life pa da ti bude jasno da taj sem piksle i sintisajzera nista teze ne moze podici a niti 50 metara pretrcati...
Dakle oni koji su napali/oteli/ubili Jelenu su fizicki jake mrcine i u kondiciji..sto ce reci neki "profici"...

...

To je i moj utisak... imaju snimci i gde ona trenira boks, vidi se da je snažna... deluje jače od njega, on je što kažeš ispijen, radi noću, cigarete, kafe, itd. Ne verujem da je mogao nju fizički savladati, bez da posle toga bude bar izgreban.

Nego da se vratimo na Ćazima...koji ima opsesiju na srpsku estradu i pevacice sa iste...

Idemo malo da vidimo kako se on ophodi prema zenama...

Vest iz 2013. :

Uhapšen Ćazim Osmani
http://www.blic.rs/vesti/hronika/uhapsen-cazim-osmani/zh2sgyl

Kontroverzni albanski biznismen osumnjičen je u petak uveče da je pretukao dugogodišnju devojku Mandu Popović, državljanku Crne Gore. Navodne batine su se dogodile u hotelu "Zira".
Odmah posle incidenta, pobegao je crvenim "ferarijem", koji je potom pronađen u garaži na Obilićevom vencu.

Osmani je bio je u vezi sa Natašom Bekvalac, a dovođen je i u vezu sa Anom Nikolić. Manda Popović je, nakon što su mediji objavili da se Ćazim viđa sa Anom, u hotelskoj sobi u hotelu “Maestral”-a u Pržnu, prebila pevačicu. Takođe je pre četiri godine bila je osumnjičena da je učestvovala u sličnom incidentu, da je glavna osumnjičena za prebijanje jedne devojke iz Srbije što je zabeleženo na snimku pod nazivom “Marija zabjelo” koji se može videti na jutjubu.

Ćazima Osmanija je nemačka štampa proglasila evropskim kraljem droge.

Idemo dalje:

Ana Nikolić se plaši Ćazima Osmanija
http://www.blic.rs/zabava/vesti/ana-nikolic-se-plasi-cazima-osmanija/7z7rv91

U STRAHU OD ĆAZIMA Ana Nikolić želi dodatno obezbeđenje
http://www.informer.rs/zabava/trac/7719/-STRAHU-CAZIMA-Nikolic-zeli-dodatno-obezbedjenje

I zaista na njenom Instagramu mozete videti kako cesto posta fotke od brata, koji je uvek uz nju, a i plus ovo dodatno obezbedjenje koje se pominje.

Idemo dalje sa analizom Ćazima...
Evo nam ga ovde se pominje i u slucaju napada i pokusaj ubista Beka:

PROVODIO SE U CIRIHU: PRE HAPŠENJA Adrovca štitili Luka i Ćazim
http://www.blic.rs/vesti/hronika/pr...hapsenja-adrovca-stitili-luka-i-cazim/221x2xj

Idemo dalje...da vidimo dal se Ćazim krece po cuvenom BEČU iz kojeg nam dodje Rada MATIĆ

PROVODIO SE U BEČU: Ćazim častio kafanu zbog Aninih poruka!
http://www.kurir.rs/provodio-se-u-becu-cazim-castio-kafanu-zbog-aninih-poruka-clanak-1097023

A prezime MATIĆ sam uvecao jer je nova devojka Ćazimova neka romska pevacica se isto preziva MATIĆ...kao i Rada...

No idemo dalje...
Da vidimo dal je Ćazim se gde ukrstao sa GRAND-om:

Ana Nikolić, Ćazim Osmani, Saša Popović...
http://mondo.rs/a683180/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Ana-Nikolic-Cazim-Osmani-Sasa-Popovic.html

Saša Popović je napravio žurku u restoranu "Holivud" povodom otvaranja "Grand televizije", a na zabavu se sjatila cela "srpska estradna reprezentacija". Dobro, nedostajale su tu dve-tri "njuške" ili "njuškice", ali to je, realno, to.

Prema pisanju srpskih tabloida, glavne teme na žurci bile su neočekivan susret pevačice Ane Nikolić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija, neverica u pogledu Saše Popovića kada je ugledao Osmanija na žurci,

Dakle, Ana Nikolić je došla na žurku i otišla već posle 20-ak minuta, jer nije mogla da izdrži to što je na zabavi bio i Ćazim Osmani, koji je došao u pratnji nove devojke, pevačice Nataše Matić.

Inače, kada je video Osmanija, pišu novinari koji su bili na žurci, Saši Popoviću se to nije dopalo, ali je "iskulirao" i nastojao je da bude domar domaćin.

Saša je iskulirao jer i Grand radi za CIA-u kao i Ćazim...

Nastavicemo analizu Ćazima...

...

Poslednja izmena:
1)
Istina je da se igrala utakmica i da je bilo sasvim dovoljno svedoka koji bi morali cuti ako ne videti, da neko vristi i vapi za pomoc, sem ako osoba nije predhodno onesevscena il pak oteta i odvedena negde, sto vrlo verovatno jeste, a pogotovo bi morali videti da neko cak 300 metara vuklja telo...na par desetaka metara od stadiona...Dakle istina je da ona nije ubijena tu niti vucena tu i s te strane..vec negde drugo ubijena a kasnije dovezena s druge strane njive ka kanalu i verovatno u noci 2. na 3. April. uz podrsku nekog iz policije...

2)
A sad da vidimo medijski perfidno plasiranu LAŽ:

Kakva "Zoranova verzija" ?!
Jel on ikad igde rekao da je Jeleni neko razbio glavu kamenom na nasipu?! On licno jel to ikad rekao ?! - NIJE NIKAD !!!
Vec su tu verziju plasirali, a od svojih "izvora iz policije"...(tj onih koji i skrecu istragu) upravo ovi isti smrdljivi mediji !

I eto...
Tako vam funkcionisu kontrolisani i rezirani spinovi i manipulacije putem medija..
Prvo vam kazu jednu istinu u vidu utakmice i prisustva svedoka te nemogucnosti da neko na par desetaka metara od utakmice vuklja telo 300 metara i mlati 10 minuta kamenom...a da to niko ne primeti od tolikih prisutnih svedoka...Kiriku cak fantazira da se Zoran krvav do lakata vracao tamo vamo ko muva bez glave...a da ga kao niko nije video...

A onda posto su vam rekli tu istinu o prirodi mesta i vremena zlocina, onda da vi slucajno ne bi ste s tom istinom krenuli dalje u pravom smeru, onda vas oni usmere u pogresnom - i kazu vam recenicu - "prema verziji supruga Zorana, ubica kamenom razbijao glavu Jeleni na nasipu"...
A pri tome Zoran to NIKAD NIGDE NIJE REKAO, vec šugavi mediji i njihovi cuveni "izvori iz policije" !!!

...

Koliko znam, Zoran je pričao da je ona oteta. To je bila, po njegovom iskazu, njegova prva pomisao, to je javio policiji, a nakon pronalaska njenog tela, rekao je da misli da je tu naknadno bačeno.

Treba razmisliti kakvo je bilo vreme u tom periodu. Znamo da Jelena nije nosila jaknu. Znamo da neko ko samo ide da istrci ili ko planira da se kratko zadrzi u periodu dana nece poneti jaknu koja ce mu trebati uvece. Predpostavljam da je neko mislio na njega i kasnije mu doneo jaknu, nema razloga da ne mislim da je tako mogao da presvuce i pantalone, preobuje patike. Tj. da mu neko od ukucana donese odecu i obucu. Jaknu je neko doneo sigurno. Policija je dosla tek kasno uvece koliko ja znam. Dug je to period.

Koliko znam, Zoran je pričao da je ona oteta. To je bila, po njegovom iskazu, njegova prva pomisao, to je javio policiji, a nakon pronalaska njenog tela, rekao je da misli da je tu naknadno bačeno.

Pa upravo tako!
On je od pocetka govorio da sumnja na otmicu pre svega, sto se sad ispostavlja da i jeste bio slucaj verovatno...

Ali pazi ti kako su mediji ZLI...al ne sigurno iz nehata da su zli, vec to za neciji interes i za necije prljave pare to rade...

Dakle oni u tekst stavljaju da je "Zoranova verzija ubistvo na nasipu kamenom"...
Hej...
A on to NIKAD NIGDE NIJE REKAO !!! Tu verziju su plasirali mediji iz svojih "izvora iz policije"...
Dake medijska LAŽ, spinovanje i podmetanje !!!

...

Sto se tice utakmice koja se pominje; Na ovim slikama i snimku vidi se da tu ima ljudi, ali to su utakmice seniora ili prvog tima gde ljudi dolaze, a u vremenu oko ubistva bila je utakmica pionira(dece). Obicno na utakmicama pionira bude samo par ljudi. Policija ih je verovatno do sada ispitala(delegata utakmica, decu sa klupe, mozda i nekog roditelja ako je bio tu i to je to). Bice da nisu nista videli i da od njih nema koristi.
Uzeo sam ovu gromovu sliku i nacrtao, dodao putanju njihovog kretanja(moja predpostavka). Plava linija krece od pocetka staze, zajedno su trckarali ili setali sa detetom(verovano ona malo istrci pa radi vezbe saceka ih, malo setaju zajedno itd). Znaci isli su do kraja nasipa, druge rampe(plava linija). Pecaros je video roditelje sa detetom koji su prosli kasnije se ispostavilo mesto zlocina. U povratku(takodje plava linija) krece napad(neplanirano i u besu). Skrecu sa staze, ubistvo se desava pre kanala, verovatno nije vucena od staze do kanala, verovatno je bezala, ubio ju je blizu kanala i onda odvukao do kanala. Zatim se vraca na stazu, a telefon baca sa staze u travu, na mesto gde je nadjen. Potom se vraca sa detetom(koje je sve vreme na stazi) do livade na pocetku nasipa i onda krece u potragu. Moguce je da je telefon uzeo jos jedanput(da ga stavi na vibraciju) ili jos jedanput dosao do tela da proveri da li je mrtva.
Pogledajte prilog 392019

Ok, ali nisi odgovorio na nekoliko glavnih pitanja:

1. Jana, ako nije videla, morala je bar čuti šta se dešava, da mama vrišti. Zašto to nije nigde pomenula?

2. Tako malo dete, kada odjednom izgubi oba roditelja iz vida, udari u paniku. Vrišti, plače, misli da su roditelji "pobegli", itd. Desetak minuta, koliko je trajao zločin, jako je dugo za tako malo dete. Ako niko nije čuo Jelenu, kako nisu čuli bar Janu da plače i doziva roditelje? Zašto dete nikome nije reklo da su nestali i mama i tata, pa da se tata vratio, ili da se ona izgubila, ili bilo šta? Ako nije rekla psihologu, kako da nije rekla baki? Da li bi Zoran puštao Janu kod bake, da se bojao nečega što ona može ispričati?

3. Zašto nisu nađeni Zoranovi DNA tragovi na njenoj krvi?

4. Otkud 2 nepoznata DNK traga na njenom donjem vešu?

5. Zašto policija nije našla tragove krvi nigde na Zoranu (ne, ne mogu se oprati, kao što smo i Grom i ja već objasnili)?

6. Zašto nisu nađeni tragovi krvi i blata u autu?

7. Zašto bi se Zoran javljao na telefon, kad je video da Jelenina majka zove? Teorija da je hteo da isključi mobilni ne pije vodu - sam je već nekoliko puta pre toga zvao njen mobilni, valjda bi ga već tada stišao ' isključio.)

8. Zašto mobilni nije lociran?

9. Zašto Zoran nije isključio/uništio mobilni, već ga samo stišao?

10. Otkud mu kamen, kad je rečeno da tamo kamenja baš ni nema?

11. Gde je sad taj kamen? Jana bi se valjda setila, da je tata izašao iz šipražja sa krvavim kamenom. A i gde ga je mogao posle baciti da se ne nađe?

12. Žena sa ovcama je potvrdila da je videla Janu i Zorana, ali ne i Jelenu. Kako se to uklapa u tvoju priču?

Treba razmisliti kakvo je bilo vreme u tom periodu. Znamo da Jelena nije nosila jaknu. Znamo da neko ko samo ide da istrci ili ko planira da se kratko zadrzi u periodu dana nece poneti jaknu koja ce mu trebati uvece. Predpostavljam da je neko mislio na njega i kasnije mu doneo jaknu, nema razloga da ne mislim da je tako mogao da presvuce i pantalone, preobuje patike. Tj. da mu neko od ukucana donese odecu i obucu. Jaknu je neko doneo sigurno. Policija je dosla tek kasno uvece koliko ja znam. Dug je to period.

Taj dan je bio vedar bez oblacka, suncan, dosta ljudi sirom Beograda je izmamio u setnju, jer je ono bio prvi-drugi vikend proleca i svi su iskoristili tako lep dan
Navece je verovatno vec malo zahladilo posto vidimo da svi sa fokti imaju neke jaknice dzempercice i sl.

Dakle ako ih je onaj svedok video sve troje onda bi trebalo da nam kaze U CEMU SU BILI ?!

OK kazem jaknu mozda nije morao imati u toku dana jer je przilo sunce, ali dovoljno je samo da se svedok seti ovih maskirnih pantalona i ZORAN NIJE UBICA !
Jer prvo bi ta odeca isla na analizu u policiju i nasli bi garantovano tragove krvi, jer je nemoguce da neko rascopa glavu zeni 30 puta udarajuci divljacki citavih 10 minuta a da ne bude kapi krvi na njemu...

Ili ako bas zelis da istrajes na svojoj teoriji o Zoranu onda mozes jedino i ti sam korigovati pretpostavku o mestu i vremenu ubistva...da ju je recimo vratio kuci i sl pa nesto dalje se izdesavalo.
Ali ova zvanicna verzija NE PIJE VODU !

A ja kazem verujem da je ona tad negde oko 17h oteta, odvezena negde i onda u noci 2. na 3. April ubijena i pred zoru telo doneseno i baceno u kanal skupa sa tragovima u vidu trenerke patike i telefona koij su razbacani po nasipu.
Ali to je definitivno moralo biti uz podrsku nekog iz policije, jer je tad tamo moralo biti rasporedjeno bar nekoliko policajaca...ako su svi drugi koji su tragali recemo otisli kucama, a stanovnici Crvenke logicno na spavanje i od straha se zavukli u svoje kuce.

....

Poslednja izmena:
Grome ti i dalje tvrdis da je oteta. A posto ides i ka verziji da neko zeli lazno da optuzi Marjanovice reci mi sta mislis zasto je taj isti neko vratio telo na nasip. Mislis da bi tako optuzio tj. napakovao Zoranu ili zbog cega vec? I da, reci sta mislis zasto se taj neko javio na majcin poziv u 16;30 skoro sat nakon "otmice", znaci poneo njen telefon sa sobom ili cekao sa njom na nasipu do 16;30 pa onda otisao?
Da je neko stvarno tako mocan to sve uradio mogao bi valjda tako mocan i da napakuje jednom obicnom Zoranu da ga optuze.
Ne verujes da je Zoran mogao da je ubije zbog toga sto je mrsav i sto bi neko to vec cuo ili video, a veruujes da je neko oteo, odneo, vrati u pola pretrage terena i normalno je da to niko ne primeti?

Grome ti i dalje tvrdis da je oteta. A posto ides i ka verziji da neko zeli lazno da optuzi Marjanovice reci mi sta mislis zasto je taj isti neko vratio telo na nasip. Mislis da bi tako optuzio tj. napakovao Zoranu ili zbog cega vec? I da, reci sta mislis zasto se taj neko javio na majcin poziv u 16;30 skoro sat nakon "otmice", znaci poneo njen telefon sa sobom ili cekao sa njom na nasipu do 16;30 pa onda otisao?
Da je neko stvarno tako mocan to sve uradio mogao bi valjda tako mocan i da napakuje jednom obicnom Zoranu da ga optuze.
Ne verujes da je Zoran mogao da je ubije zbog toga sto je mrsav i sto bi neko to vec cuo ili video, a veruujes da je neko oteo, odneo, vrati u pola pretrage terena i normalno je da to niko ne primeti?

Pa telo je vraceno upravo da bi bilo napakovano Zoranu...premda vidimo da imaju ipak problema da mu napakuju...
Telefon je naravno skupa s njom odnesen kad je oteta, a ko se javio majci i cutao...to sam Bog zna...
Pa neko je ocigledno mocan...i to sa strukturama moci i u samim institucijama...ali ne kontrolise bas 100% sve institucije.. i to mu stvara problem...
Evo vidimo da nekakvi cudni lomovi se desavaju i u MUP-u...

1) Osporen jedan od glavnih inspektora na Jeleninom slucaju - onaj s tetovazom

2) Smenjen Kecman NACELNIK KRIMINALISTIKE, a koji btw nije ni vodio slucaj, vec je slucaj vodio njegov zamenik Kostic a po direktivi Ministra Stefanovica...dakle ako je ko traljavio ili pak ciljano skretao istragu onda su to Kostic i Stefanovic...dakle il su smotani il su deo zavere...Zelim da verujem da su ipak samo smotani...jer bi ovo drugo bio HOROR po drustvo i drzavu...

3) A gle sad ovo..danas na Vidovdan:

VUČIĆ GA SMENIO JOŠ 2014. General Rodoljub Milović otišao u penziju
http://www.blic.rs/vesti/hronika/vu...ral-rodoljub-milovic-otisao-u-penziju/hdnphb6

Procitaj tekst zanimljiv je...tj na zanimljivim slucajevima je radio Milovic...
Dakle negdasnji NACELNIK KRIMINALISTIKE SRBIJE

I sta se desava?
Oslobodjeni u poslednjih par dana i nedelja redom Kosmajac, Šarić, Maja Adrovac, Miskovic pak nesto simbolicki a i tek prvostepeno osudjen...
A sa druge strane smenjeni Kecman, Milovic penzionisan... a onaj inspektor medijski osporen itd...

O cemu se radi jbt ?!
A na sve to Srbija iako je proslo skoro 3 meseca od izbora idalje bez nove Vlade...
Cudne stvari druze...

...

Poslednja izmena:
Ok, ali nisi odgovorio na nekoliko glavnih pitanja:

1. Jana, ako nije videla, morala je bar čuti šta se dešava, da mama vrišti. Zašto to nije nigde pomenula?

2. Tako malo dete, kada odjednom izgubi oba roditelja iz vida, udari u paniku. Vrišti, plače, misli da su roditelji "pobegli", itd. Desetak minuta, koliko je trajao zločin, jako je dugo za tako malo dete. Ako niko nije čuo Jelenu, kako nisu čuli bar Janu da plače i doziva roditelje? Zašto dete nikome nije reklo da su nestali i mama i tata, pa da se tata vratio, ili da se ona izgubila, ili bilo šta? Ako nije rekla psihologu, kako da nije rekla baki? Da li bi Zoran puštao Janu kod bake, da se bojao nečega što ona može ispričati?

3. Zašto nisu nađeni Zoranovi DNA tragovi na njenoj krvi?

4. Otkud 2 nepoznata DNK traga na njenom donjem vešu?

5. Zašto policija nije našla tragove krvi nigde na Zoranu (ne, ne mogu se oprati, kao što smo i Grom i ja već objasnili)?

6. Zašto nisu nađeni tragovi krvi i blata u autu?

7. Zašto bi se Zoran javljao na telefon, kad je video da Jelenina majka zove? Teorija da je hteo da isključi mobilni ne pije vodu - sam je već nekoliko puta pre toga zvao njen mobilni, valjda bi ga već tada stišao ' isključio.)

8. Zašto mobilni nije lociran?

9. Zašto Zoran nije isključio/uništio mobilni, već ga samo stišao?

10. Otkud mu kamen, kad je rečeno da tamo kamenja baš ni nema?

11. Gde je sad taj kamen? Jana bi se valjda setila, da je tata izašao iz šipražja sa krvavim kamenom. A i gde ga je mogao posle baciti da se ne nađe?

12. Žena sa ovcama je potvrdila da je videla Janu i Zorana, ali ne i Jelenu. Kako se to uklapa u tvoju priču?

- Jana je ostala na stazi. Vrlo je moguce da nije bilo nikakvog vristanja. Skrenuli su sa staze u duboku travu. A ako je ona lezala a on nastavio da je udara sigurno da se to sa staze ne vidi. Vratio se na stazu i kasnije stalno pricao detetu kako traze mamu. Dete ocu veruje vise nego sebi. Ne preispituje se, ostalo mu je upecatljivo da traze mamu i toga se jedino i seca. To je prekrilo sva druga secanja. Sve sto je otac radio povezala je sa trazenjem mame.
- Mislim da sve to nije trajalo ni minut. Vratio se drugi put predpostavljam sa kamenom da je dotuce, ubaci u vodu i bude siguran da je mrtva. Mislim da je takav teren da se ne vidi sa staze sta se desava u siprazju, a da se iz siprazja vidi staza. Ostavio je dete na stazi uz objasnjenje da trazi mamu. Dete je i na livadi koliko sam razumeo umelo samo da se odalji igra bez panike sto roditelji nisu tik pored nje.
- Ne moraju biti izolovani njegovi dnk tragovi na njenoj krvi. Glava joj je bila u vodi 24h, a i da nije ne mora da se nadje njegov dnk.
-- Mislim da nisu izolovali niciji dnk to je novinarska patka, a i da jesu on moze biti od cerkice ili ljudi iz okruzenja, ne ostaje on samo nakon napada.
- Zato sto su ukucani dosli nekoliko sati pre policije, doneli mu jaknu kao i ostalu odecu, a verujem i obucu. Cale je posle toga verovatno sve negde bacio. Ruke je verovatno oprao, a u policiju je otisao mnogo nakon zlocina pa ni tada ne verujem da su mu uzimali neke uzorke sa ruku.
-Zbog predhodno recenog.
-Nise se javio na svoje pozive pre toga, logicno, a ni na svoje pozive nakon majcinog. Verovatno da je nesto cackao po telefonu i pre nego sto ga je bacio ili ponovo bacio. Nije ni provalio da je javio na majcin poziv. Otud mozda i iznenadjenje kod pitanja novinarke i konstatacije da je majka rekla da se cula sa jelenom negde oko ubistva.
-ne moze biti tacno lociran, moze se samo znati krug velikog obima u kome se nalazi.
-da je iskljucio mobilni on bi bio jos sumnjiviji. Verovatno je kasnije opet dosao do njega da ga stavi na vibraciju i tako oduzi pronalazenje i njega i tela. On ga je bacio tako da simulira otmicu. Da je mogao on bi i telefon i telo bacio negde gde ga ne mogu naci, ali to je bilo nemoguce i uradio je sve da on bude sto manje sumnjiv.
- ko god da je to ucinio, kamen je bacio. Verovatno sa staze pa na drugu stranu nasipa gde je mocvarni teren i gde ga ne mogu naci, jer to niko da isusi ne moze.Mislim da je kamen doneo kada je dosao drugi put do tela.
- Zena sa ovcama izvodi ovce svaki dan oko 17h. Ona jeste videla Zorana i dete na livadi, ali tamo je on sa detetom bio nakon svega i posle dolaska prvih svedoka krenuo da "trazi zenu". To je uostalom i razlog nepoklapanja vremena od strane svedoka, vremena dolaska, zoranovih izjava, pocetka trcanja, ubistva.

Poslednja izmena:

Nije čekao, nego je (po toj verziji), oteo Jelenu dok je još imala telefon kod sebe. Odnosno, oduzeo joj telefon. Zoran je zvao više puta, što su i očekivali. Međutim, kad je stigao poziv sa drugog telefona, proradila je radoznalost, i hteo je da vidi zašto taj neko zove. Da li ih je neko primetio za vreme otmice, da li neko nešto već sumnja, da li je već otpočela potraga i sl.

U svakom slučaju ima više logike, nego da je Zoran sedeo krvav u žbunju (nedaleko od Jane koja je ostavljena sama, svakog momenta može neko da naiđe i da je vidi), pored Jeleninog tela, nazivao nekoliko puta njen mobilni, pa zvao (znači dok je još uvek pored njenog tela) Jeleninu majku da pita da li je videla Jelenu, pa onda ponovo sam zvao Jelenin telefon, pa se onda javio kad je video da je majka zove... eto tako, da joj čuje glas.

Logike nigde. Da je ubio jelenu u svađi, uspaničio bi i gledao kako da što pre pobegne, ili sakrije tragove... A ne bi sedeo pola sata u žbunju, dok mu dete samo luta po nasipu i igrao se telefonima.

U svakom slučaju ima više logike, nego da je Zoran sedeo krvav u žbunju (nedaleko od Jane koja je ostavljena sama, svakog momenta može neko da naiđe i da je vidi), pored Jeleninog tela, nazivao nekoliko puta njen mobilni, pa zvao (znači dok je još uvek pored njenog tela) Jeleninu majku da pita da li je videla Jelenu, pa onda ponovo sam zvao Jelenin telefon, pa se onda javio kad je video da je majka zove... eto tako, da joj čuje glas.

Logike nigde. Da je ubio jelenu u svađi, uspaničio bi i gledao kako da što pre pobegne, ili sakrije tragove... A ne bi sedeo pola sata u žbunju, dok mu dete samo luta po nasipu i igrao se telefonima.

Minut traje napad i u tom ludilu se on ne seca da uzme telefon, vraca se na stazu kod cerkice, odlazi do livade, a onda kada krece da je trazi(pre toga poziva majku), dolazi do tela da bude siguran da je mrtva, udara je kamenom snazno, odvlaci u kanal, uzima telefon stavlja na vibraciju,(tada se slucajno i javlja), vraca se na stazu i u povratku na stazu ga baca. (telefon je nadjen pored staze, a ne na samoj stazi)

Poslednja izmena:
- Jana je ostala na stazi. Vrlo je moguce da nije bilo nikakvog vristanja. Skrenuli su sa staze u duboku travu. A ako je ona lezala a on nastavio da je udara sigurno da se to sa staze ne vidi. Vratio se na stazu i kasnije stalno pricao detetu kako traze mamu. Dete ocu veruje vise nego sebi. Ne preispituje se, ostalo mu je upecatljivo da traze mamu i toga se jedino i seca. To je prekrilo sva druga secanja. Sve sto je otac radio povezala je sa trazenjem mame.
- Mislim da sve to nije trajalo ni minut. Vratio se drugi put predpostavljam sa kamenom da je dotuce, ubaci u vodu i bude siguran da je mrtva. Mislim da je takav teren da se ne vidi sa staze sta se desava u siprazju, a da se iz siprazja vidi staza. Ostavio je dete na stazi uz objasnjenje da trazi mamu. Dete je i na livadi koliko sam razumeo umelo samo da se odalji igra bez panike sto roditelji nisu tik pored nje.
- Ne moraju biti izolovani njegovi dnk tragovi na njenoj krvi. Glava joj je bila u vodi 24h, a i da nije ne mora da se nadje njegov dnk.
-- Mislim da nisu izolovali niciji dnk to je novinarska patka, a i da jesu on moze biti od cerkice ili ljudi iz okruzenja, ne ostaje on samo nakon napada.
- Zato sto su ukucani dosli nekoliko sati pre policije, doneli mu jaknu kao i ostalu odecu, a verujem i obucu. Cale je posle toga verovatno sve negde bacio. Ruke je verovatno oprao, a u policiju je otisao mnogo nakon zlocina pa ni tada ne verujem da su mu uzimali neke uzorke sa ruku.
-Zbog predhodno recenog.
-Nise se javio na svoje pozive pre toga, logicno, a ni na svoje pozive nakon majcinog. Verovatno da je nesto cackao po telefonu i pre nego sto ga je bacio ili ponovo bacio. Nije ni provalio da je javio na majcin poziv. Otud mozda i iznenadjenje kod pitanja novinarke i konstatacije da je majka rekla da se cula sa jelenom negde oko ubistva.
-ne moze biti tacno lociran, moze se samo znati krug velikog obima u kome se nalazi.
-da je iskljucio mobilni on bi bio jos sumnjiviji. Verovatno je kasnije opet dosao do njega da ga stavi na vibraciju i tako oduzi pronalazenje i njega i tela. On ga je bacio tako da simulira otmicu. Da je mogao on bi i telefon i telo bacio negde gde ga ne mogu naci, ali to je bilo nemoguce i uradio je sve da on bude sto manje sumnjiv.
- ko god da je to ucinio, kamen je bacio. Verovatno sa staze pa na drugu stranu nasipa gde je mocvarni teren i gde ga ne mogu naci, jer to niko da isusi ne moze.Mislim da je kamen doneo kada je dosao drugi put do tela.
- Zena sa ovcama izvodi ovce svaki dan oko 17h. Ona jeste videla Zorana i dete na livadi, ali tamo je on sa detetom bio nakon svega i posle dolaska prvih svedoka krenuo da "trazi zenu". To je uostalom i razlog nepoklapanja vremena od strane svedoka, vremena dolaska, zoranovih izjava, pocetka trcanja, ubistva.

- Jedno je ako roditelji nisu tik pored nje, a sasvim je druga stvar ako ih na nepoznatom terenu, na kom nema žive duše, potpuno izgubi iz vida. Svako dete tad paniči, i to je smrtni strah.
Pogotovo što ti polaziš od toga da je on nju ubio u svađi, znači dete bi primetilo da je tata odvuko mamu u žbunje, i krenulo bi za njima, uplašilo se, itd.

- Ne može presvući kožu sa sebe ako može odelo. Na rukama bi ostali tragovi krvi, koji se ne mogu sprati danima, pa i nedeljama.

- Preskačeš opet auto. On je posle navodnog ubistva seo sa Janom u auto. Gde je ta krv u kolima? Ako je presvukao sebe, nije mogao presvlačiti i sedišta, tepihe, itd.

-Može se locirati veoma precizno. Jedino ne može retroaktivno, ali ako traže nekog, može bez problema preko GPS-a. Ako je retroaktivno, ide preko bazne stanice, i onda nije precizno. U ovom skučaju su mogli da koriste GPS

-Jako je teško za verovati da je on posle svega toga, krvavih ruku i blatnjavog, krvavog odela, išao da se igra sa Janom i ovcama na livadi. "Oko 17h" može biti i 16:30, što se uklapa u njegovu priču. Pogotovo što je bilo lepo vreme, moguće da je taj dan malo ranije i krenula.

-Ne bi bio sumnjiviji da je isključio mobilni, zašto bi?

- - - - - - - - - -

Minut traje napad i u tom ludilu se on ne seca da uzme telefon, vraca se na stazu kod cerkice, odlazi do livade, a onda kada krece da je trazi(pre toga poziva majku), dolazi do tela da bude siguran da je mrtva, udara je kamenom snazno, odvlaci u kanal, uzima telefon stavlja na vibraciju,(tada se slucajno i javlja), vraca se na stazu i u povratku na stazu ga baca. (telefon je nadjen pored staze, a ne na samoj stazi)

Znači on se morao po toj verziji bar 2-3 puta presvlačiti. Prvo odmah posle ubistva, a posle još nakon toga što se vratio da je "dotuče"

Dogodilo se nešto strašno - navodno je bio jedini odgovor petogodišnjakinje na pitanje da li zna šta se desilo s njenom mamom. Na pitanje šta je to strašno, samo je ćutala.

U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za.ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva naš sagovornik blizak porodici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back