Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo Grome! To si upravu. Sve dok nas napaćeni narod bude kupovao novine ništa od toga. Jer bas taj zakon slobode medija im sve omogućava. Prodaju lazi...i gluposti.

- - - - - - - - - -

A sto se tice parova čuvenih...80 % ne prikazuje, jer se ne zna ko koga...i sta sve rade...kao i na Pinku sto su svi nadrnani i ljudi jer ne dobijaju plate mesecima a ovamo najgledaniji i svašta nešto..raspadaju se..to se ne zna...sem ako ne čuješ od nekoga ko je bio i video

Meni je dosad najjači indicij da Zoran nije kriv (bar ne u kontekstu nekog organizivanog, porodičnog, sektaškog ubistva) upravo Rada... Pazi ti to, žena kaže da su oni deo neke jako velike i opasne, al eto nama nepoznate sekte, a onda u istom cugu izjavljuje kako je opat cimala Zorana, psovala "njegovog tvorca", itd. Ko bi normalan na ovom svetu izazivao tako ubicu, pa onda još ubicu koji je deo neke opasne, svemoćne sekte??? Pa onda još i na verskoj osnovi, kao da bude 100% sigurna da će da napravi neprijatelje među njima. Dakle ne samo da ne misli da su je oni ubili, već je sigurna da nisu.

Radu je upravo angazovala sekta koja je verujem i pocinila ovaj zlocin...
Zato ona tako dobro zna da je ubistvo pocinjeno u noci 3. Aprila i sa 33 udarca i na dan smrti Isusa i sl...
To je onaj deo price i istine koji su joj izdiktirali oni koji su je poslali u javnost...kao sto su joj dali i agendu da uz to napada Marjanovice...
I ovo njeno gazenje preko leša tj "vracanje na mesto zlocina" je samo nastavak satanistickog izivljavanja...
Pri cemu kad kazem ona, mislim na "njih" na sektu/sluzbu koja stoji iza ovog ubistva, a Rada im je samo spin megafon...

...

Poslednja izmena:
Pa onda bi sekta i prosledila ili podmernula dokaze da je zoran kriv

Pa evo podmecu, 3 dana, ustvari 3 meseca, se po kontrolisanim medijima nabrajaju komadi namestaja, fotelja, tepih, pa onda dalje automobili, pa stepenice i sl gde je navodno nadjena krv...
Ali da bi opravdali to sto i pored navodno svega toga ipak idalje nema hapsenja, onda izmisle varikinu...koja kao otezava...i tako u krug...3 meseca evo...

...

...
i tako u krug...3 meseca evo...
...

Ma samo si ti u krugu, ujko !
Normalan čovek prirodno oseća i zna da je jednačina sa više od jedne nepoznate - nerešiva !

Ti nemaš tu prirodnost ( nisi normalan )
pa vitlaš li vitlaš !

Aj' što može da ti se desi da kolapsiraš,
već udaraš mahnito oko sebe,
pa povređuješ i druge !

Za Radu kažeš da je sada ponovo zvala Zorana,
pokušavajući da ga isprovocira da napravi grešku !

Pa neka policija onda objavi sve njihove telefone i adresu
pa da ih svi zovemo i pišemo im
i visimo pred vratima
možda nešto ispliva ???

Misliš, ti znaš još bolje sisteme maltretiranja,
klinci pod nokte,
struja kroz racu ..?

Ne, znas da je za sumnje na Zorana pre svega zaduzen kiriku :D

Moje misljenje je na nekoj drugoj strani, premda demokratski ostavljam prostor za kirikuovo misljenje da je neko iz porodice pa i Zoran, ali prosto ne verujem da bi on ili oni do sad bili slobodni da su pocinili zlocin.
Jer sustinski oni su relativno nebitni da bi ih neko stitio 3 meseca, a to znaci da ako ih vec niko ne stiti, a opet ne uspeva ni da im se nametne ubistvo, onda znaci da je neko drugi iza ovog ubistva.

Ali ne slazem se ni s tobm da je neki klošar niti da je pala s kombajna.. jer to sto ti radis je iskarikirano sprdanje sa jednim zlocinom...

...

Obducenti su na kolenima Jelene Marjanović (33) primetili nekoliko sitnih oguljotina za koje pretpostavljaju da su nastale za života. Jedna od pretpostavki stručnjaka jeste da je Jelena klečala dok je ubica udarao tupim predmetom u glavu, što je utvrđeno i na osnovu položaja rana!

- Po svemu sudeći žrtva je molila ubicu da je poštedi i ostavi živom. Kako je obdukcija pokazala, najverovatnije je već peti udarac u glavu bio smrtonosan. Sem ovih udaraca i jedva primetnih poderotina na nogama, ona nema drugih povreda, što može da ukaže i na to da je ubicu poznavala i da se sve dogodilo brzo, te nije uspela ni da se brani, a kamoli da mu umakne.

Ako je ubistvo bilo ritualnog karaktera mozda je terana da kleci i moli i da puzi...dakle sadisticko izivljavanje ubice/ubica...

Nego...
U sklopu price o estradno-medijskoj sekti...
Danas imamo vest:

PUCNJAVA ISPRED SPLAVOVA Reper, tatu majstor i devojka izrešetani nakon svađe u klubu
http://www.blic.rs/vesti/hronika/pu...evojka-izresetani-nakon-svade-u-klubu/h0hhr54

Sta je ineteresantno u ovoj vesti?
Pa to sto je taj "Vuk Mob"...takodje bivsi ucesnik PAROVA...

"Still alive bitch": Izrešetani reper učesnik "Parova" i bivši dečko Tijane Ajfon oglasio se iz bolnice
http://www.blic.rs/vesti/hronika/st...va-i-bivsi-decko-tijane-ajfon-oglasio/t3p0lmf

Puno nesto VUKOVA...bilo u tom rijalitiju...a vidimo i dosta mracnih likova...

Pazite Instagram naloga doticnog - (OBRATITI PAZNJU NA BROJKU u profilnom imenu)

https://www.instagram.com/vukmob666/

"666"

Khm, khm, khm...

Rijaliti "Parovi"..kao rasadnik kriminala, droge, sektašstva...nemorala...
Gotovo da sam siguran da ubistvo Jelene je u nekoj vezi sa tim Rijalitijem i tom Televizijom HEPI...gde je Jelena imala neke od poslednjih nastupa...kao i u vezi sa TV Prvom i GRAND-om...

...

Ako je ubistvo bilo ritualnog karaktera mozda je terana da kleci i moli i da puzi...dakle sadisticko izivljavanje ubice/ubica...

Nego...
U sklopu price o estradno-medijskoj sekti...
Danas imamo vest:

PUCNJAVA ISPRED SPLAVOVA Reper, tatu majstor i devojka izrešetani nakon svađe u klubu
http://www.blic.rs/vesti/hronika/pu...evojka-izresetani-nakon-svade-u-klubu/h0hhr54

Sta je ineteresantno u ovoj vesti?
Pa to sto je taj "Vuk Mob"...takodje bivsi ucesnik PAROVA...

"Still alive bitch": Izrešetani reper učesnik "Parova" i bivši dečko Tijane Ajfon oglasio se iz bolnice
http://www.blic.rs/vesti/hronika/st...va-i-bivsi-decko-tijane-ajfon-oglasio/t3p0lmf

Puno nesto VUKOVA...bilo u tom rijalitiju...a vidimo i dosta mracnih likova...

Pazite Instagram naloga doticnog - (OBRATITI PAZNJU NA BROJKU u profilnom imenu)

https://www.instagram.com/vukmob666/

"666"

Khm, khm, khm...

Rijaliti "Parovi"..kao rasadnik kriminala, droge, sektašstva...nemorala...
Gotovo da sam siguran da ubistvo Jelene je u nekoj vezi sa tim Rijalitijem i tom Televizijom HEPI...gde je Jelena imala neke od poslednjih nastupa...kao i u vezi sa TV Prvom i GRAND-om...

...

Grome može biti

Takodje, bilo je ranije spekulisanja kako to da nije pruzala jaci otpor, pa su iznosene teorije da je mozda prvo onesvescena hloroformom i sl, te da je poznavala ubicu, ali svejedno bi pruzila otpor, jer kad te neko udara, refleksno ces pruzati otpor pa da ti je brat rodjeni...

Ja svakako mislim da je ona prvo kidnapovana i negde odvedena, jer za ovoliko mrcvaljenje treba vremena i to negde na sigurnoj lokaciji na kojoj nece biti primeceno to mrcvaljenje, tj gledano iz ugla ubice nece biti opasnosti od svedoka

Jedne dnevne novine danas iznose informaciju da je ona oteta cak dan pre...a sto je ona vrsta spina koju spominjah vec = pola istine+pola lazi
Istina je da je oteta a laz je vreme, jer nije oteta dan pre vec upravo verujem 2. Aprila, a ubijena mozda u noci sa 2. na 3. Aprila

Oni koji su planirali, organizovali i izveli ovo ubistvo su verujem mnogo mocniji, toliko da imaju mogucnost manipulacije informacijama putem svojih ili kontrolisanih medija !
A sto vidimo i rade evo 3 meseca...

I jos da dodam u vezi ovog ne pruzanja otpora - mozda je bila ucenjena zivotom deteta i porodice ?!
Mozda kad su nju kidnapovali su joj rekli da drze i dete na drugoj lokaciji... ili da u svakom trenutku mogu to uraditi i ostatku porodice...
Dakle pod ucenom je onda bila mirna i nije pruzala otpor i fakticki bez znacajnijeg sem refleksnog otpora se prepustila izivljavanju tih brutalnih sektasa satanista jer ne mogu drugacije nazvati one koji izvrse takvo ubistvo.

...

Poslednja izmena:
Zašto bi je SEKTA ubila

Pa zato sto je to u opisu delatnosti sekti...
Sekte vrse ubistva iz vise ralzoga

1) Ritualno zrtvovanje - dakle opsesvino ubijanje ljudi zarad ono priklanjajna zrtve nekim "bozanstvima", vragovima i cemu vec...
2) Tacka 1) nije tu sama za sebe vec se ona sprovodi i zarad kontrole uma podcinjenih, a putem straha ostalih clanova sekte u stilu - "Vidite sta mozemo da uradimo bilo kome pa i vama..."
3) Ako je slucajno i Jelena bila zavrbovana ali onda odustala ili htela da izadje ili nije ni htela da pristupi - onda takodje obicno sekta kaznjava
4) Moguca je cak opcija i sukoba dvaju sekti ili pak sluzbi...pa se sukob prelomi negde na dodiru istih...

itd

Premda je to sve bolesno ali to je neka sektasko-mafijaska logika...kontrola putem straha
Jer strah je emocija koja blokira razum, a to je ono sto treba bilo sektama bilo svakome ko zeli da kontrolise neku populaciju ili grupu.

Kao sto je u Americi izveden 9.11. CIA napad da bi se kroz plasirani strah onda sprovele neke akcije i upravljanje politikom kroz cutanje uplasenog naroda.
Dakle izazivanje straha i generalno manipulisanje emocijama ima svoju funkciju koju koriste i Vlade drzava, tajna drustva pa i sekte kao manje ili vece organizacije...

...

Poslednja izmena:
Takodje, bilo je ranije spekulisanja kako to da nije pruzala jaci otpor, pa su iznosene teorije da je mozda prvo onesvescena hloroformom i sl, te da je poznavala ubicu, ali svejedno bi pruzila otpor, jer kad te neko udara, refleksno ces pruzati otpor pa da ti je brat rodjeni...

Ja svakako mislim da je ona prvo kidnapovana i negde odvedena, jer za ovoliko mrcvaljenje treba vremena i to negde na sigurnoj lokaciji na kojoj nece biti primeceno to mrcvaljenje, tj gledano iz ugla ubice nece biti opasnosti od svedoka

Jedne dnevne novine danas iznose informaciju da je ona oteta cak dan pre...a sto je ona vrsta spina koju spominjah vec = pola istine+pola lazi
Istina je da je oteta a laz je vreme, jer nije oteta dan pre vec upravo verujem 2. Aprila, a ubijena mozda u noci sa 2. na 3. Aprila

Oni koji su planirali, organizovali i izveli ovo ubistvo su verujem mnogo mocniji, toliko da imaju mogucnost manipulacije informacijama putem svojih ili kontrolisanih medija !
A sto vidimo i rade evo 3 meseca...

I jos da dodam u vezi ovog ne pruzanja otpora - mozda je bila ucenjena zivotom deteta i porodice ?!
Mozda kad su nju kidnapovali su joj rekli da drze i dete na drugoj lokaciji... ili da u svakom trenutku mogu to uraditi i ostatku porodice...
Dakle pod ucenom je onda bila mirna i nije pruzala otpor i fakticki bez znacajnijeg sem refleksnog otpora se prepustila izivljavanju tih brutalnih sektasa satanista jer ne mogu drugacije nazvati one koji izvrse takvo ubistvo.

...

Grome, ja se generalno slažem sa mnogim stvarima, ali ne i sa motivom i sa strukturom.

Ok, i ja mislim da nije potpuno isključeno da je oteta, ima stvari koje ukazuju na to. Isto isključujem 1. april kao dan otmice, jedino 2. april dolazi u obzir, iz hiljadu razloga - npr. poziv njene majke. Zašto bi je neko otimao, ne znam, zašto bi je vraćao, jasno je. Da bi se napravlia zbrka, sumnja bacila na slučajnog manijaka, ili muža. Da njeno telo nije nađeno tu gde je nađeno, sva istraga bi se umerila na vozila koja su se tu kretala zadnjih dana, kao i tog dana. Takođe bi se više ispitivali Jelenini saradnici, jer nema logike da je njena porodica kidnapuje sa nasipa, kad im je svaki dan u kući. Taj auto za koji su meštani rekli da je stajao tu danima, više se uopšte ne pominje.

Opet, ne verujem da je ritualno ubistvo u tom klasičnom smislu, jednosavno su ti rijalitiji srce tame i tu svega ima. Iz toga retko kad izađe šta dobro, sad je bio i taj slučaj gde je muž ubio ženu.

Što se povreda tiče, to je jako interesantno. Ranije sam mislila da se nije branila zato što se napad desio prebrzo, prvi udarac je već ošamutio. Međutim onda ne bi klečala.

Tako da ostaje još scenarij po kojem je napadač zapretio pištoljem, naterao je da siđe sa staze, naredio joj da klekne da bi je ponizio, itd. Ne znam kako tako lako zaključuju da je ona verovala ubici, te da ga je molila na kolenima, čak nema ni logike. Ako je verovala ubici, ako je mislila da je prijateljski nastrojen, ne bi klečala i molila ga.

Zamisli scenu gde npr Zoran dolazi sa kamenom, kaže "Sad ću te ubiti ovim kamenom." A onda ona klekne i kaže "Zorane, molim te nemoj". Nema nikakve logike. Naravno bi se branila, bežala, otimala. Osim ako je napadač imao pištolj. A u tom skučaju ne mora biti neko tako blizak njoj, čak je veća verovatnoća da nije, pa da je zato koristio pištolj da bi je prisilio. Naravno to sa ćerkom šta je Grom rekao stoji. Dovoljno da joj je rekao da će ubiti i dete ako pisne, a zna da je Jana tu u blizini. Naravno bi ćutala i radila šta od nje zahteva.

Zašto bi je vraćao, jasno je. Da bi se napravlia zbrka, sumnja bacila na slučajnog manijaka, ili muža.

Da, vidis
To bi upravo bio glavni motiv zasto bi neko vracao telo!
Dakle da bi se evo 3 meseca kao glavni osumnjiceni drzao muz!

Alo to onda upravo navodi na pomisao da ako ne policija onda neki njeni delovi ili neka DB ili neka paradrzavna sluzba svo vreme manipulise dokazima!
Jer nije se moglo telo vratiti u zoru 3. Aprila bez necije podrske u policiji koja je tad bila tu negde na terenu. Dakle neko je morao ako ne povuci a ono bar prebaciti patrole na neku drugu stranu dok neki vracaju telo na kanal s onog puta i preko one njive a kako je i pas tragac ustanovio da je telo s te strane doneto.

....

Ako je Policija umešana onda trebs UK(Unutrasnja Kontrola) da ispita sve policajce koje rade na slučaju

Pa da, premda ono ja namerno koristim izraze "neki deo policije" te "paradrzavni elementi" i to ne govorim radi politicke korektnosti vec jer zaista verujem da vecinu policije cine casni i posteni ljudi.
Ali kazem, moguce da postoje neki klanovi ili interesne skupine koje manipulisu nekim dobrim ljudima pa onda time i samom istragom, a sve za neciji interes.

Zato verovatno ni Premijer nije se dzaba skoro kao pravdao sa onom recenucom "Policija nije pocinila bilo kakvo krivicno delo"

I slazem se da cak i da ima nesto to se ne moze generalizovati na celu policiju, vec ako ima onda locirati pojedince koji mozda manipulisu dokazima i skrecu istragu. To mogu biti i neki pojedinci vrbovani ne samo od sekte vec i od nekih stranih sluzbi i sl.

....

Pa da, premda ono ja namerno koristim izraze "neki deo policije" te "paradrzavni elementi" i to ne govorim radi politicke korektnosti vec jer zaista verujem da vecinu policije cine casni i posteni ljudi.
Ali kazem, moguce da postoje neki klanovi ili interesne skupine koje manipulisu nekim dobrim ljudima pa onda time i samom istragom, a sve za neciji interes.

Zato verovatno ni Premijer nije se dzaba skoro kao pravdao sa onom recenucom "Policija nije pocinila bilo kakvo krivicno delo"

....
Mislim da jeste dovoljno da jedan ili dva policajca nekoga štite, ako su uopšte to radili. Ne znači čak ni da znaju koga i zašto. Kao što sam već rekla, ne laje ker radi sela nego radi sebe. Ako je ubica u jednom momentu imao pomoć nekog tajkuna, ovaj će već ometati istragu radi sebe, ne zato što je sam ubica, nego zato što je negde pripomogao zločin.

A da je nasip ionako dosta fušerski bio osiguran, znamo i iz tog snimka sa biciklistom. Na kraju krajeva, nisu ni videli razlog da ga bolje osiguraju, jer je prva logična pretpostavka bila ili da Zoran laže, ili da je oteta. Zoran je sigurno bio pod observacijom sve vreme, posle i priveden, a otmičari se ne bi vraćali na mesto otmice (bar se nije tako mislilo). Tako da je nasip bio osiguran tek toliko da se ima neki pregled. Noću policija jeste tražila Jelenu, ali nisu sve vreme pretraživali baš taj deo. A po svetlu se i izdaleka moglo zaključiti kad su na drugoj strani, tako da se sve verovatno moglo obaviti i bez pomoći policajaca.

- - - - - - - - - -

Kažu da je poznavala ubicu

Pa i ja verujem da je poznavala, ne liči na to da ju je ubio neki sasvim nepoznat manijak. Ali oni kažu da mu je i verovala, zato što je navodno pošla sa njim (otišla u taj šušnjar), kao namamio je. Što je notorna glupost, mogla je biti naterana i pištoljem da ide gde joj se kaže, a ne lepim rečima. U tom slučaju ne mora biti da je bila prisna sa njim, jednostavno nije imala kud, pogotovo ako je još pretio da će nešto da uradi ćerki.

Poslednja izmena:
Evo...sad imamo i ovu vest...
Što ne znam da li je u vezi sa slucajem Jelene, ali svakako indikativna vest...

Dragan Kecman smenjen sa mesta načelnika kriminalistčke policije PU za grad Beograd
http://www.telegraf.rs/vesti/220085...ka-kriminalistcke-policije-pu-za-grad-beograd

+

I sutrasnji Blic i Kurir javljaju da je smena kao zbog Beka i Borče...
To mi se sve skupa cini kao jos jedno kupovanje vremena...tj da slucaj ne mrda nigde idalje...
Ali ajde nek me demantuju...
Ali nemoj da me demantuju pakovanjem slucaja...vec resenjem!

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back