Pa kao bilo ga strah da prica ali kad je video da jos nema hapsenja resio da reaguje.
Ne treba zaboraviti da su neke novina (cini mi se Vuciceviceve) raspisale neku milionsku nagradu.
Cak i kad vidim video sa svedokom, nesto ne verujem.
Nego, jel ste gledali onaj kratak video u kome policajac, istog dana kada su pronaasli telo, propusta lika sa biciklom, ruksakom i rukavicama da prodje pored, iako je teren zatvroren, i to bez legitimisanja istog ?
- - - - - - - - - -
Grome, sta kazes na ovaj detalj?
Pa znam za taj video s biciklisotm kojeg propusta policajac, a sto s jedne strane govori koliko je neozbiljno bilo zasticeno navodno mesto zlocina...
Ali u tom videu je biciklista posto je rekao da nema kod sebe licnu, ipak rekao da ide po pivo i rekao je i adresu na kojoj zivi i ulicu i broj, moze se to cuti u videu.
Dakle ako je lagao ili sl policija je mogla i moze i dan danas proveriti tu adresu i da li je sta lagao.
Sto se tice Srpskog Telegrafa da...cudna je uloga i tog tabloida ili novine ili kako da i to nazovemo vec...
I da, u njemu radi Jelenin PR, a da i ja sam primetio da i on fura istu frizuru, a i govorio sam vec o njegovim Youtube kanalima i cudnim videoima na njima...
Ne samo onim privatnim Jeleninim sa Slave i sl...a koje sa njegovog kanala preuzimaju svi drugi mediji... vec i onaj cudan video, kad je dan pre ubistva Jelene objavio snimak prvog nastupa Ksenije Pajcin...takodje ubijene pevacice...
I to vrlo cudan video POLA TON+POLA BEZ TONA u trajanu ukupnom od tacno 32 sekunde koliko je Jelena i imala godina 32-33, a i Ksenija takodje je ja misilm sa 33 godine ubijena.
OK, to mozda moze biti i ono kao neko nesvesno manifestovanje u Jeleninoj blizoj okolini, kao i one pesme deverove i sl. a koje se moze pojaviti kad nadolazi neka velika negativna energija tj zlo...
Kao sto npr sta znam...negde recimo se desi da "zaplacu ikone" pa onda ljudi to tumace da to znaci da ce se nesto desiti i sl. i nekad se stvarno desi.
To su ono neke energetsko-frekfentno-vibracijske manifestacije o cemu je i Tesla cak pricao i pisao i sl, ali da ne sirimo pricu...
Dakle moze biti ili to, kad govorimo o tim cudnim "najavama" bilo u pesmama devera ili u ovim videima PR-a...
A moze biti i da su oni imali neku svest i spoznaje ili pak ucesce u tom zlocinu
Imali smo isto tako ja mislim bas dan dva pre ubistva i onu izjavu pevacice Ane Nikolic koju je preneo i Informer bas...gde je ona stavljajuci svoju bizarnu sliku iz teretane, gde kao simulira nošenje leša...kaze "Uskoro sahrana cele estrade"...
Evo linkova te vesti...
Premda sad vidim da je ta slika UKLONJENA sa njenog Instagrama, a bila je dostupna i stavljao sam vec na ovu temu...Cudno...zasto je sklonila fotku..
A kao sto vidimo to, ta vest je pustena DAN-DVA pre ubistva Jelene...
Fotke dakle vise nema jer mozete videti u ovim tekstovima da je sklonjena...ali evo ima idalje tekstova i vesti o toj fotki:
ANA NIKOLIĆ PRETI NA INSTAGRAMU: Uskoro sahrana CELE estrade!
http://www.kurir.rs/stars/ana-nikolic-preti-na-instagramu-uskoro-sahrana-cele-estrade-clanak-2198039
(FOTO) ANA NIKOLIĆ NAS PLAŠI: Uskoro sahrana cele estrade!
http://www.informer.rs/zabava/estrada/63840/FOTO-NIKOLIC-PLASI-Uskoro-sahrana-cele-estrade
ANA NIKOLIĆ ZAPRETILA KOLEGAMA: Uskoro sahrana CELE estrade! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/jetset/20727...ila-kolegama-uskoro-sahrana-cele-estrade-foto
Sad mi bas cudno...zasto vise nema fotke...a bila je...kad sam prvi put stavljao ove tekstove....
Uglavnom na fotki je ona kao u teretani, a neko dvoje je nose za ruke i noge simulirajuci nošenje leša...
OK, mozda je i to deo kolektivnog nesvesnog kao i ovo u vezi PR-a i devera, a mozda je i neka sektaska najava...jer je pusteno dan-dva pre Jeleninog ubistva...a koje je zaista potreslo ne samo estradu vec celu javnost...
Ali mi cudno sto je sklonjena fotka...
Il je mozda i sama postala svesna bizarnosti iste s obzirom na vreme kad je stavljena, pa se prepala i sklonila...
Ili joj je neko rekao da skloni...
...