Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kao bilo ga strah da prica ali kad je video da jos nema hapsenja resio da reaguje.
Ne treba zaboraviti da su neke novina (cini mi se Vuciceviceve) raspisale neku milionsku nagradu.
Cak i kad vidim video sa svedokom, nesto ne verujem.

Nego, jel ste gledali onaj kratak video u kome policajac, istog dana kada su pronaasli telo, propusta lika sa biciklom, ruksakom i rukavicama da prodje pored, iako je teren zatvroren, i to bez legitimisanja istog ?

- - - - - - - - - -

georgejune, kapiram, nasla sam vec. Deka naravno zeli da ostane anoniman, ali cela prica moze vrlo lako da bude izmisljena.

Ne znam da li sam dobro zapamtila ali je Rada forsirala Srpski Telegraf, da su oni informacije o njoj i prvi obajavili cini mi se, a u ST radi onaj Jelenin PR koji isto fura 'zoranku' frizuru.... Dosta stvari vodi do njega.

Grome, sta kazes na ovaj detalj?

georgejune, kapiram, nasla sam vec. Deka naravno zeli da ostane anoniman, ali cela prica moze vrlo lako da bude izmisljena.

Grome, nazalost sektas koji Radinim potencijalnim spinovanjima daje ozbiljnost - to se da lako zamisliti. Ali mi je makar bilo drago da se neko ozbiljan interesuje za slucaj u javnosti, i zao mi je sto policija nema sektologe u svom timu, kao sto je on i rekao.
Iz Borce jeste, a eto i ja sam bila dok nisam otisla iz zemlje :)
Radino padanje u trans ni meni nije bilo jasno, a to sto forsira svekrvu isto mi ne pije vodu, ni jednom nije rekla da su pricali o svekrvi u porukama, a puna je optuzujucih izjava za nju, maltene je sto posto ubedjena da je svekrva sve videla. Stvarno sto vreme vise prolazi sve manje verujem da ce se pronaci u uhapsiti ubica (ubice i saucesnici).
Ne znam da li sam dobro zapamtila ali je Rada forsirala Srpski Telegraf, da su oni informacije o njoj i prvi obajavili cini mi se, a u ST radi onaj Jelenin PR koji isto fura 'zoranku' frizuru.... Dosta stvari vodi do njega.

Najvise mi u celoj medijskoj prici ide na zivce onaj deo sa hapsenjem pre izbora, pa onda u ponedeljak 'da se ne bi uticalo na glasacko telo i javno mnjenje', koliko jadno, manipulatorski i lazljivo.
I taj isti Pinokio sada govori da policija nije umesana... Jaoooojjjjjj

Pazi, to Radino referiranje na svekrvu moze biti u smislu toga da uslovno govoreci svekrva "VIDI" ko je pocinio ubistvo i da mozda ako ima kao neke "moci" mozda moze i da "rekonstruise" ubistvo...Ali ako vidi da je to neka mocnija mracna druzina mozda iz straha cuti.

Dakle mozda neko, ko zaista stoji iza ovog ubistva, ustvari sada preko tih Radinih napada na svekrvu ustvari preti svekrvi tj tera je da cuti?

Jer pazi...
Imali smo u danima po ubistvu Jelene i onu saobracajku onog astrologa IZ BEČA...a receno nam je da je to bio nas najpoznatiji astrolog i sl...
Mozda je i njemu podmetnuta saobracajka kao upozorenje-pretnja svekrvi?
Mozda se svekrva znala s njim kroz tu "vidovitost" ili neke "moci" ili kako vec se to zvalo?
Informer je takodje dal izmislio li kako vec uglavnom plasirao naslove i vesti kako je ona navodno rekla Zoranu "Ne osecam vise njenu energiju, nju je neko ubio", a dok su je kao jos trazili.

Dakle svekrva je svakako centar te porodice...bilo kako da je nazvali, guruom ili maticom ili stubom kuce ili kakogod.

Tako da napadi na nju su poruka celoj porodici...bilo ako je porodica umesana pa je tako pritiscu, ili pak ako nije umesana porodica pa im preti onaj/oni koji jesu umesani...a koristeci Radu kao megafon...

...

Ima smisla to sto pricas. Pogotovo da je svekrva center i kljuc porodice. Cini se da oni zive u totalnom matrijarhatu.

Samo pogibiju Zlatka Zlatkovica (jednog od nasih ako ne trenutno najboljih a ono najpoznatijih astrologa -a astrologijom se iz hobija bavim vec 10 godina tako da to mogu da potvrdim da stoji, iako ja licno ne pratim rad nasih astrologa) prosto ne mogu (ovde vec vrlo subjektivno razmisljam) da povezem sa Zoricom, koja se nije poajvila na sahrani rodjene snaje (nebitno imala nemala razloge vezane za njene 'moci'). Ono sa cime se svekrva bavi nema nikakve veze sa astrologijom, koja je priznata ili nepriznata kao nauka, zasnovana na analizama astroloskih karti, i radi na potpuno drugaciji nacin od svekrvinih 'energija' itd. Astgologija mora da se nauci da bi se praktikovala, ne kazem da svako moze da bude astrolog, ali moze da ima neke naznake, dok Zoricine moci NE dobijas kroz posveceni rad i ucenje, nego 'posle kome' ili kada ti se 'javi' odredjeni svetac.

E da - ZZ je ziveo u SRB, a poginuo je vracajuci se iz Beca.. To mu je prvi i poslednji nazalost poslovni put automobilom za Bec. Uvek je isao autobusom. Jezivo i interesantno ako se tvoja BEC teorija ovde umesa.

Poslednja izmena:
Pa kao bilo ga strah da prica ali kad je video da jos nema hapsenja resio da reaguje.
Ne treba zaboraviti da su neke novina (cini mi se Vuciceviceve) raspisale neku milionsku nagradu.
Cak i kad vidim video sa svedokom, nesto ne verujem.

Nego, jel ste gledali onaj kratak video u kome policajac, istog dana kada su pronaasli telo, propusta lika sa biciklom, ruksakom i rukavicama da prodje pored, iako je teren zatvroren, i to bez legitimisanja istog ?

- - - - - - - - - -

Grome, sta kazes na ovaj detalj?

Pa znam za taj video s biciklisotm kojeg propusta policajac, a sto s jedne strane govori koliko je neozbiljno bilo zasticeno navodno mesto zlocina...
Ali u tom videu je biciklista posto je rekao da nema kod sebe licnu, ipak rekao da ide po pivo i rekao je i adresu na kojoj zivi i ulicu i broj, moze se to cuti u videu.
Dakle ako je lagao ili sl policija je mogla i moze i dan danas proveriti tu adresu i da li je sta lagao.

Sto se tice Srpskog Telegrafa da...cudna je uloga i tog tabloida ili novine ili kako da i to nazovemo vec...
I da, u njemu radi Jelenin PR, a da i ja sam primetio da i on fura istu frizuru, a i govorio sam vec o njegovim Youtube kanalima i cudnim videoima na njima...
Ne samo onim privatnim Jeleninim sa Slave i sl...a koje sa njegovog kanala preuzimaju svi drugi mediji... vec i onaj cudan video, kad je dan pre ubistva Jelene objavio snimak prvog nastupa Ksenije Pajcin...takodje ubijene pevacice...
I to vrlo cudan video POLA TON+POLA BEZ TONA u trajanu ukupnom od tacno 32 sekunde koliko je Jelena i imala godina 32-33, a i Ksenija takodje je ja misilm sa 33 godine ubijena.

OK, to mozda moze biti i ono kao neko nesvesno manifestovanje u Jeleninoj blizoj okolini, kao i one pesme deverove i sl. a koje se moze pojaviti kad nadolazi neka velika negativna energija tj zlo...
Kao sto npr sta znam...negde recimo se desi da "zaplacu ikone" pa onda ljudi to tumace da to znaci da ce se nesto desiti i sl. i nekad se stvarno desi.
To su ono neke energetsko-frekfentno-vibracijske manifestacije o cemu je i Tesla cak pricao i pisao i sl, ali da ne sirimo pricu...

Dakle moze biti ili to, kad govorimo o tim cudnim "najavama" bilo u pesmama devera ili u ovim videima PR-a...
A moze biti i da su oni imali neku svest i spoznaje ili pak ucesce u tom zlocinu

Imali smo isto tako ja mislim bas dan dva pre ubistva i onu izjavu pevacice Ane Nikolic koju je preneo i Informer bas...gde je ona stavljajuci svoju bizarnu sliku iz teretane, gde kao simulira nošenje leša...kaze "Uskoro sahrana cele estrade"...

Evo linkova te vesti...
Premda sad vidim da je ta slika UKLONJENA sa njenog Instagrama, a bila je dostupna i stavljao sam vec na ovu temu...Cudno...zasto je sklonila fotku..
A kao sto vidimo to, ta vest je pustena DAN-DVA pre ubistva Jelene...

Fotke dakle vise nema jer mozete videti u ovim tekstovima da je sklonjena...ali evo ima idalje tekstova i vesti o toj fotki:

ANA NIKOLIĆ PRETI NA INSTAGRAMU: Uskoro sahrana CELE estrade!
http://www.kurir.rs/stars/ana-nikolic-preti-na-instagramu-uskoro-sahrana-cele-estrade-clanak-2198039

(FOTO) ANA NIKOLIĆ NAS PLAŠI: Uskoro sahrana cele estrade!
http://www.informer.rs/zabava/estrada/63840/FOTO-NIKOLIC-PLASI-Uskoro-sahrana-cele-estrade

ANA NIKOLIĆ ZAPRETILA KOLEGAMA: Uskoro sahrana CELE estrade! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/jetset/20727...ila-kolegama-uskoro-sahrana-cele-estrade-foto

Sad mi bas cudno...zasto vise nema fotke...a bila je...kad sam prvi put stavljao ove tekstove....
Uglavnom na fotki je ona kao u teretani, a neko dvoje je nose za ruke i noge simulirajuci nošenje leša...
OK, mozda je i to deo kolektivnog nesvesnog kao i ovo u vezi PR-a i devera, a mozda je i neka sektaska najava...jer je pusteno dan-dva pre Jeleninog ubistva...a koje je zaista potreslo ne samo estradu vec celu javnost...

Ali mi cudno sto je sklonjena fotka...
Il je mozda i sama postala svesna bizarnosti iste s obzirom na vreme kad je stavljena, pa se prepala i sklonila...
Ili joj je neko rekao da skloni...

...

Poslednja izmena:
Iskreno u cijeloj prici meni je naj zanimljiviji Zoranov alibi ...na izgled banalan ali vrlo dobro isplaniran....svjedok mala Jana..realno gledajuci idealan svako bi pomislio da bi djevojcica ispricala da je nesto vidjela...on zauzet cerkicom nikako nije izvrsioc ubistva...realno priznajem, sve dok ne uzmemo u obzir cinjenicu da Jana nema prestavu koji je zapravo dan. To sve ne bi saznali da nije bilo izjava samih Marijanovica, a i Rade koja kaze da joj je u duboko-nocnim prepiskama pisao da se jana igra pored njega. Znaci malena ne zna kad je dan, a kad noc sigurno su se igrali ona i tata dok je mama trcala...ali kada mozda je to bilo juce...djeca su sklona da povjeruju u ono sto im se prica bez obzira i sto zapazaju drugacije...ja sam svom malenom pricala par dana zaredom pricu carobni pasulj od tad je proslo mozda sedmica i vise i sinoc moja seka pita malenog sta pada iz oblaka zeleci da ga navede da kaze kisa sto normalno zna njegov odgovor je bio DIV. Znaci sa janom se moglo manipulisati..kao i sa pozivom Jeleninoj mami vec sam to objasnila u ranijem postu...ne znaci da je to zaista uradjeno ali mjesta za razmisljanje ima...

Moram se ukluciti....FRIZURE ovih ljudi...nisu čudne...jer te iste su bile aktuelne u Norveškoj pre pet godina, sada su trend kod nas, i duga brada...mislim to sto onaj odvratan novinar U Ćirilici govori kako su bolesne ili ružne te frizure, to govori samo da bi manipulisao narodom. Ljudi moji da li zaista mislimo da to sto mediji Pisu je pouzdano. Vlast zna sta za Nase medije znaci SLOBODA MEDIJA pa ne puštaju prave informacije. Ta ista sloboda u drugim,organizovaniji,kulturnijim zemljama ne podrazumeva laz,lazne i izmišljene informacije koje mogu da povrede,uvrede, unakaze neku porodicu. Glupost je se to. Zašto? Našim ljudima se oduvek svidjalo ono najgore: Svadbe,tuce,pljuvanje(rialiti), sočne i užasne informacije al i neistinite(mediji). Ne znam i ne mogu da pretpostavim ko je ubica...i da li je to neko iz porodice. Ali znam neke stvari...da ovaj slučaj se radi drugačije,ozbiljnije. Zašto? Mom rodjaku su pretili kroz poruke,ubistvom itd. Policija ni posle 5 meseci nije reagovala...a zašto? Zato sto to nije Beograd, gde nemaš jednog glavnog nego vise . Nisu ni locirali telefon jer samo preti...pa su čekali i čekali. Hvala Bogu ostalo je na tome...ali sta to znaci...evo ovako. Posto su isto Marjanovici znali kako stoje stvari, da bez buke neće biti reakcije...pozvali su medije...one koji su govorili da smeju reci sta niko ne sme...i sad ih unakaziše...Ne branim nikoga. Ali u takvoj situaciji bi i ja postupila...jer nije svaka policija kod nas ista...( po opštinama). I oni su ljudi, rade za male plate...ali i bez obzira na to..imate profesionalce i one koji su korumpirani. Poenta: Policija zna ko sta kako gde,kao i Zoran( verovatno je dogovor iznedju njega i njih da cute ) jer nije lako da sakriješ svoje odnose u porodici. Daleko od toga. Bar u našoj zemlji. Vise komšija zna o tebi nego sto ti znaš. Tako da. To sto kaže Vučić da je veliki zločin, sigurno da jeste.realno ako pogledate sjedne strane imamo napade na Vučica a sa druge ovaj slučaj. Ili mediji žele da predstave Vučića kao nesposobnog, ili rade po nečijoj naredbi. Kao sto znate kod nas sve ide na muljaju i polovina ljudi u državnoj službi je stranački zaposljeno. Ja nisam na strani politike....nikako i nikada...na strani sam ljudske humanosti,pravde, čistog obraza...zasto sam pisala sve ovo. Svi mi koji pratimo lucaj Jelene zapravo prolazimo kroz užasne vesti i sve to utiče na nas. Manipulacija nama je ogromna...umesto da svaki dan čitamo nešto lepo, čitamo lose i na njlosiji način. Kako se osećate? Lose. Iznela sam neke pretpostavke u vezi slučaja, na nerealnijoj slici da policija saradjuje sa porodicom. Drugačije ne želim da verujem. Jer da se neko folira i ostalo...mislim da bi to bilo užasno od porodice.

Takođe jako dobar prevod onoga što sam ja rekao za Vuka. :ok:
Da, Vuk je mešavina lafčine i džibera.

Lafčina je što je širok,
a džiber što je uvek morao da bude pod gasom !

- - - - - - - - - -

Ovo jeste bitna činjenica !
Jesi sigurna da je istinita
?

Pazi, ovo je toliko bombastična vest da je trebalo da zauzme bar sledećih nekoliko dana kao udarna u svim medijima, a počela i završila stidljivim naslovčićem i stopirana za nastavak bilo kakve diskusije i istraživanja.

Meni je to dovoljno da mi zagolica maštu i budem bar 50% sigurna da tu nečeg ima naročito što je ovaj lopovski , politikantski par umešan u dugogodišnje malverzacije oko krađe poslovnih prostora širom Beograda , kao i stanova, kuća , itd.

Nego, samo preleteh na preskok i zacenih se od smeha : nije valjda da nam se i kukavna jadnica , nepismena Radojka iz Beč' virtuelno pridružila, jes' da sad ne laže da je medEcinska sestra no psiholog und psihijatar al' odavno smo utvrdili da te nepismene ljanke što utekoše iz svojih selendri tako vole da se predstavljaju iako brat bratu ni osnovnoškolsku diplomu sumnjam da imaju...veselo, ovo se pretvara u šale i komike al' ako , tako i treba z:D

Svako zapažanje im je dobro došlo... Uglavnom ti muzičari koji se bave takvom vrstom muzike se šminkaju,drugačije oblače itd. Koliko znam...svi oni znaju da sviraju i narodnjake jer od toga se počinje bi naučili...tipa kvalitetno ...i samo da dodam..Ona gospodja Rada...toliko je...prosta...mislim na nivou deteta...ako je neko profi odradio ubistvo,mora da bude užasno inteligentan i pametan...to su dve različite stvari...i pogledala san snimak kad je bila u emisiji...meni je bilo sve ono tako sramotno...majka koja se dopisuje sa tamo nekim muškarcem, iskušava ga itd. Kako bre se niko ne seti iz Srbije nego on cak iz Beča da pomaze...glupost. Njena glupost. Dokona...

Sto se tice sekti pričala sam sa devojkom koja studira nešto vezano za ljude pa i to je učila, čitav ispit...sekta je kao verska organizacija, uglavnom ljudima uzimaju pare, itd...ima i tih koji su bolesniji..ubistva itd. Tipa ako hoćeš da izadjes iz sekte biraš da li ćeš ubiti sebe ili nekog od tvojih...pa opet pominjem. 1992. u vojsci se dešavala samoubistva. Ima i emisija o tome. Na različitim mestima u Srbiji. Uglavnom su se ubijali da ne bi svoje povredili...

Sto se tice sekti pričala sam sa devojkom koja studira nešto vezano za ljude pa i to je učila, čitav ispit...sekta je kao verska organizacija, uglavnom ljudima uzimaju pare, itd...ima i tih koji su bolesniji..ubistva itd. Tipa ako hoćeš da izadjes iz sekte biraš da li ćeš ubiti sebe ili nekog od tvojih...pa opet pominjem. 1992. u vojsci se dešavala samoubistva. Ima i emisija o tome. Na različitim mestima u Srbiji. Uglavnom su se ubijali da ne bi svoje povredili...

Tačno,vojnik je datum na ruci napisao kada treba da ubija

Što se tiče Zorana još nije objasnio odakle mu je na ruci rana odmah na početku istrage

Znaš sta...ja onako pomišljam na jednu verziju...da Zorana štiti policija, tj.neki ljudi..jer je isao na takmičenja sa zandanerijom( kapiram da je to isto), zvao prijatelje iz policije....itd...opet sa te strane postoji mogućnost. Opet..je to moje navadjanje. Ono sto znam jer mi je stric policajac ne u Borci ☺ već u drugoj opštini, oni imaju metode kako ispituju, kako postupaju. A i zašto bi neko reskirao posao zbog nekoga...sem ako neko o nekome nešto zna. Te tako ima teorija svakkavih. Samo policija zna tacno sta kako. Ja čekam da se policija obrati...jedino o to verujem....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back