Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ztrpavaju nas informacijama i dezinformacijama ,18 mjeseci, pa se zaboravljaju one bitne stvari s pocetka ove price.Vratila sam se u to vrijeme i mogu samo da kazem da je Z narcisoidni psihopata,kako rece Nikolic,destruktivac! Kako god zavrsila ova prica za mene ce ostati u sjecanju kao jedan obicni slabic koji voli da se fotka nag,bilo da mu je to profilna na my space ili da ih salje ludacama iz virtualnog svijeta ,i valjda tako da uziva u svojoj umisljenosti uz laskanje nedovrsenih spodoba ,da ne kazem nesto drugo...nezreo,neodgovoran,manipulator teski,lazov..tacno se uklapa u ovu sliku svih gospodara zivota i smrti na ovim prostorima! Nije ni malo slucajno sto su od njega napravili "zvijezdu" za divljenje,podsmjeh a mnogima i za gadjenje!Slican se slicnom raduje!

I mislim da Z.M uopšte ne poštuje mrtvu ženu

Ma kakvo crno postovanje!!!Vec 5.maja se poceo dopisivati sa Radom Matic ,vrbujuci je ali slati poruke eksplicitnog sadrzaja,slike nagog tijela,cak i sliku ruke? Valjda je s tim htio nesto reci a znamo i sta! Za prvu zenu je rekao " sve je bilo divnoni krasno ali...izgubile sr emocije"!!!!Tako se ponasaju djeca kad izgustiraju igracku jednostavno je odbace i traze novu!
Sve sto je uradio jednoj zeni,svojoj prvoj ,koja mu je rodila sina,uradice i svakoj drugoj a vidimo i gore stvari!
JadnaJeca,naivna,ali bila je mlada!

Ajde da ne ispada da ja sr kao foka da mi kaže neko:

Da li je normalno da ožalošćeni čovek traži i da stvara sebi publicitet?

Kod psihopata vazi obrnuta psihologija pa ce tako svoju krivicu pripisivati nekom drugom,za svoje neuspjehe kriviti druge,nipodastavati sve vrijednosti kod drugih pa otuda i nelogicni (za ostale)postupci u mnogo cemu!
On se skrivao u javnosti i usput postao "slavan"! Zene pocele sliniti zbog njega gledajuci njegovu predstavu u "Zadrugi" al' eto ovim njegovim ortacima je potrebna malo drugacija dramaturgija pa vidjecemo kuda sve ovo vodi?

"Zoran je sa Janom bio na drugoj strani nasipa", "Nikoga nisam video na nasipu", "Sa Jelenom sam se čula u 16.42", "Sa malom Janom bio je stariji čovek", izjave su čak četiri svedoka koji su oborili alibi Zorana Marjanovića i njegovu priču o nestanku njegove supruge u aprilu 2016.

Nista ni sa cim ne stima! Meni to vise lici na to da svi lazu!

Hajde Nenade pokusaj obrnutom psihologijom napraviti rekonstrukciju dogadjaja po Z prici!

Po mojoj rekonstrukciji:

Z.M,V.M počionioci a M.M saučesnik

Po meni to se moglo desiti prethodnu noc.Po njegovim rijecima snimali su pjesmu i tu je doslo do svadje? U Cirilici je pricao o bas tim "malim" svadjama dok snimaju "ona dodje otpjeva strofu i ode a ja to volim do savrsenstva"I tu vece se tako desilo i to je bio vrhunac,kap u prepunoj casi?Optereceni besparicom,J majka bolesna,njegovi roditelji nisu tako darezljivi prema njima,svadje,ljubomora i desilo se,taj udarac je bio silan,mozda su usledili i ostali ili ju je udarao,sutirao bez prestanka i nije bilo nazad.Nasip je samo prica,smisljen alibi,svi su ucestvovi u prikrivanju i njihov kum?

Po meni to se moglo desiti prethodnu noc.Po njegovim rijecima snimali su pjesmu i tu je doslo do svadje? U Cirilici je pricao o bas tim "malim" svadjama dok snimaju "ona dodje otpjeva strofu i ode a ja to volim do savrsenstva"I tu vece se tako desilo i to je bio vrhunac,kap u prepunoj casi?Optereceni besparicom,J majka bolesna,njegovi roditelji nisu tako darezljivi prema njima,svadje,ljubomora i desilo se,taj udarac je bio silan,mozda su usledili i ostali ili ju je udarao,sutirao bez prestanka i nije bilo nazad.Nasip je samo prica,smisljen alibi,svi su ucestvovi u prikrivanju i njihov kum?
a majčin poziv?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back