krkolina2017
Primećen član
- Poruka
- 712
evo primer kako veliki istražitelj Šipka prvo kaže jedno pa posle minut poriče da je rekao to što je rekao kako išta verovati tom čoveku
Za one koji ne kapiraju, počeo je sa upitnom rečenicom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo primer kako veliki istražitelj Šipka prvo kaže jedno pa posle minut poriče da je rekao to što je rekao kako išta verovati tom čoveku
Izvinite što opet mračim, ali kao diplomirani pravnik unutrašnjih poslova, osećam obavezu da vam objasnim da NIŠTA što se nađe u medijima nije u celosti istinito. Firma za forenzičko istraživanje za sada ne može biti legitimisana kao subjek sudskog veštaka za oblast forenzike, budući da je u registru sudskih veštaka registrovana za oblast komercijalnog poslovanja i izgubljenu dobit. Pogledajte prilog 460916
Za one koji ne kapiraju, počeo je sa upitnom rečenicom...
Vidite li vi koliko su M trazili novaca samo od "Informera"?
Napravili su sebi nedvjedju uslugu!
Pa upravo to, dakle mora biti registrovan za širok spektar oblasti, ja sam navela hemiju i balistiku, znači dodajemo i biologiju, medicinu, sudsku medicinu, trasologiju i ko zna šta sve još, s obzirom na to šta su naveli kao svoje delatnosti. Bolje da više ni ne kopam, samo ću se još više razljutiti i razočarati.
Сада су сви тужени медији
директно заинтересовани да Марјановићи буду осуђени као починиоци,
а не било ко други !
Јако незгодна ствар,
медији сада имају своју страну - која није неутрално праведна !
Сада чак неки новинар из тужених медија
и да дође до неких сазнања која су у корист Марјановића,
постоји велика могућност
да због својих малених интереса - сакрије то од истражитеља !
Ја ово видим као сукоб интереса.
Какве шансе има истина,
ако је и неко из полиције исто тако инволвиран - кога не видимо ?[/QUOTE. Ovo je prvashodno drzavni zločin a Marjanovici su saučesnici i zrtveni jarci. Naravno da je policija donela telo na kanal, ako je uopšte bilo pravo telo.
Ljudi, komentarisala sam na nalogu CFI, ugasili su mi fb za 3 minuta. Ali nisu obrisali komentar, nego ceo fb, dakle ne verujem.
![]()
![]()
Prijavi policiji
Da smo ozbiljna drzava koja se bavi i kaznjava prevare, lazna predstavljanja i ne savestan rad onda bi ovom prevarantu firma bila vec odavno zatvorena... A takodje gospodin bi trebao da bude ispitan u policiji, jer istupa u javnosti i prica kako ima dokaze... Pa sto sa njima ne ode u tuzilastvo? Posalje dopis?
Ja iskreno ne mogu da verujem da ima ljudi koji mu veruju(a ima ih na pretek)... Zar je moguce da je toliko glupih za koje je dovoljno da neko obuce odelo, stavi kravatu i da sve sto govori smirenim tonom bude istina???
Covek svojim teorijama bez osnova omalovazava istrazne organe u prostom delu naroda...
ne može šipka već je verovatno prijavio fb, ali oni samo koliko sam upućena opomenu i blokiraju na par dana ukoliko je poruka neprijatnog sadržaja Neko je pomenuo danas da promoviše faro company?!Ko je taj Sipka da nekome brise nalog ?!
ne može šipka već je verovatno prijavio fb, ali oni samo koliko sam upućena opomenu i blokiraju na par dana ukoliko je poruka neprijatnog sadržaja Neko je pomenuo danas da promoviše faro company?!
http://www.faro.com
besna sam na samu sebe jer od početka nikom nisam ništa verovala, a njemu sam poverovala.... Jeste li primetili da je velika tamo sto komentariše opet muslimanske veroispovesti?
. Za radu sam pisala šta znam, ali ako ponovim opet će me napasti da širim dezinformacije...A ti mislis na Nenada Sipku ,ja mislio na forumasa.... Na našeg nenada forumasa mislim za policiju.
Ja mislim da je i on deo igre ,sve vise sumnjam...sta znam
Meni ona Rada M. deluje kao pozitivac,,ona je stvarno razotkrila Kizu u nekim stvarima,...decko na groblju sa belim dresom i brojem 11 je verujem ubacen od pozitivnih likova,,,
- - - - - - - - - -
To ubacivanje decka je jos vise skrenulo paznju na Parove i na onu" crnu misu" koju su performirali ,,,svi u crnom sem onog Crnogorca