Несрећно заљубљени...

Али видиш како се завршило на крају, срање
Radio je neke stvari za mene na daljinu. Pričao da sam ja njegova devojka, slao mi neke sitnice, slao mi neka dokumenta da idem u Ameriku, nameštao mi neke poslove u manekenstvu i sredio mi da imam mesto u studentskom domu.Imao je pištolj i zlatan medaljon oko vrata, on je bio neki mafijaš. Impresirao me je.

Radio je neke stvari za mene na daljinu. Pričao da sam ja njegova devojka, slao mi neke sitnice, slao mi neka dokumenta da idem u Ameriku, nameštao mi neke poslove u manekenstvu i sredio mi da imam mesto u studentskom domu.Imao je pištolj i zlatan medaljon oko vrata, on je bio neki mafijaš. Impresirao me je.
Е јбг. Имали смо вамо тему о томе

Да ли би опет тако поступила? Да имаш искуство које имаш сад?

Ма битно је да си се ти опаметила и да си сада задовољна животом и знам да ћеш наићи на неког ко ће те стварно ценити и цимати се око тебе!!
Hvala ❤️ jako lepo od tebe, nadam se da ces i ti isto tako naići na nekoga ko će te postovati, voleti ..

Hvala ❤️ jako lepo od tebe, nadam se da ces i ti isto tako naići na nekoga ko će te postovati, voleti ..
Биће биће, мора да буде. То ти је оно како зрачиш толко привлачиш, па ће ваљда бит и колко даш толко ти се (касније) врати.

Видећемо и ја и ти ал ја сам оптимиста по овом питању

Back