gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Људи претерају и у љубави, а камо ли у кави :/Au... Opasno je kad se navuces, sve treba umereno, ali neko voli da pretera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људи претерају и у љубави, а камо ли у кави :/Au... Opasno je kad se navuces, sve treba umereno, ali neko voli da pretera
Да , али да ме простиш, то си знала ваљса чим је он имао девојку а са тобом наставио?Da. A uvek se završavalo time što je on ženskaroš.
Lepo mi je bilo vreme provedeno s njim. I to mi je bilo dovoljno.Да , али да ме простиш, то си знала ваљса чим је он имао девојку а са тобом наставио?
Али видиш како се завршило на крају, срањеLepo mi je bilo vreme provedeno s njim. I to mi je bilo dovoljno.
Radio je neke stvari za mene na daljinu. Pričao da sam ja njegova devojka, slao mi neke sitnice, slao mi neka dokumenta da idem u Ameriku, nameštao mi neke poslove u manekenstvu i sredio mi da imam mesto u studentskom domu.Imao je pištolj i zlatan medaljon oko vrata, on je bio neki mafijaš. Impresirao me je.Али видиш како се завршило на крају, срање
HahahahahahahahahahahahRadio je neke stvari za mene na daljinu. Pričao da sam ja njegova devojka, slao mi neke sitnice, slao mi neka dokumenta da idem u Ameriku, nameštao mi neke poslove u manekenstvu i sredio mi da imam mesto u studentskom domu.Imao je pištolj i zlatan medaljon oko vrata, on je bio neki mafijaš. Impresirao me je.
DaЉуди претерају и у љубави, а камо ли у кави :/
Hahaha i tebi.Hahahahahahahahahahahah
Е јбг. Имали смо вамо тему о томеRadio je neke stvari za mene na daljinu. Pričao da sam ja njegova devojka, slao mi neke sitnice, slao mi neka dokumenta da idem u Ameriku, nameštao mi neke poslove u manekenstvu i sredio mi da imam mesto u studentskom domu.Imao je pištolj i zlatan medaljon oko vrata, on je bio neki mafijaš. Impresirao me je.
То је она моја чувена "Девојке воле наизглед опасне али добре момке" или вице версаHahahahahahahahahahahah
Ма битно је да си се ти опаметила и да си сада задовољна животом и знам да ћеш наићи на неког ко ће те стварно ценити и цимати се око тебе!!Dai onda se jednog dana opamete
Нема шта, форум па и милион реакција. Али Боже мој. Ти знаш зашто је тако било. Ја ти се не смејемHahaha i tebi.![]()
HvalaМа битно је да си се ти опаметила и да си сада задовољна животом и знам да ћеш наићи на неког ко ће те стварно ценити и цимати се око тебе!!
Naravno! On je bajka mog života.Е јбг. Имали смо вамо тему о томе
Да ли би опет тако поступила? Да имаш искуство које имаш сад?
Биће биће, мора да буде. То ти је оно како зрачиш толко привлачиш, па ће ваљда бит и колко даш толко ти се (касније) врати.Hvalajako lepo od tebe, nadam se da ces i ti isto tako naići na nekoga ko će te postovati, voleti ..