Несрећно заљубљени...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Листам ти ја тако инстаграм прошле године и налетим на једну девојку. Постави она ону анкету за дописивање, ја јој кликнем, и она мени ту почне да пише и тако почиње наша преписка

Занимљива девојка, није нам било досадно у разговору, увек бисмо се надовезивали једно на друго. Након пар дана она је мени послала неке, не непристојне, али онако провокативније слике. Згодна, лепа, мој тип. Касније ми је и рекла да је млађа од мене 4 године, али да се дописивала и са момцима 2000то годиште, да јој то у бити није неки проблем и да је имала искуства са старијим момцима

Причали смо баш о свему, ишло је то баш све у неком лепом правцу. Приупитам ја њу да ли би хтела да изађемо напоље, и она пристане. То је било прошлог лета.

Пошто ми је рекла отприлике где станује (у блоку суседном до мог), ја сам је и сачекао у подземном пролазу у њеном блоку где она и живи. Сећам се да сам слушао мерлина, песму "кад замиришу јорговани". Поранио сам једно пола сата, да мало искулирам, одслушам музику и напуним батерије за дејт

И она је поранила 15 мин раније. Упознали смо се, пружио сам јој руку и она мени. Сећам се да сам јој и рекао "ја сад не би знао да л требам да те загрлим, или да пружим руку, или бацим пет😆" на шта се она насмејала и рекла како је буквално исто то помислила

Отишли смо до паркића и било нам је баш лепо. Шетали смо, сели, па смо скокнули до мог блока, на клупици. Причали смо о свему и свачему а невербално је чак и дебело заобишло оно што смо вербално коммуницирали. Она ме је често додиривала док је причала, дала ми је да је спонтано дотакнем по руци више пута, чак и по бутини (све ненападно, наравно), дала ми је да јој се играм са косом и била је баш насмејана. Толико позитивне енергије и толико неке лепе атмосфере која је чим смо се малко опустили почела да влада између нас двоје

Када смо се растајали, загрљај је био баш јак и искрен као знак да ће се наше дружење наставити. Можда смо загрљени стојали 4,5 секунди. Отпратио сам је до подземног пролаза где смо се и срели, и када смо се разишли, окренула се за мном исто кад и ја за њом, обоје смо се насмејали једно другом

Нисам ни дошао кући већ су ми стигле поруке од ње како јој је било прелепо и супер

Ја сам тада почињао са реповањем те сам уснимио 15так песама и хтео да она буде прва која ће чути све те моје радове, па сам узео да јој нарежем ЦД на ком сам и написао црним маркеером - "за Милу"...

Сутрадан сам јој рекао дс имам поклон за њу. Каже да није спавала јер је све време размишљала о томе шта сам јој спремио

Рекао сам јој да ћу у 4 сата на степеништу оставити зелену кесу и да ће унутра бити поклон (цд). Што сам и урадио. Обрнуо ссм круг око блока и око 4 и 10 сам се вратио да видим да ли је узела, међутим, видео сам да кеса још стоји тамо где сам је и оставио

Стварно сам тада већ помислио да нешто није у реду али нисам хтео да се нервирам јер најврв да ће узети, или је заборавила, нисам се нервирао.

Дошао сам кући и рекао јој за ЦД.

Да би она мени рекла "извини, али другарице се љуте на мене што излазим са тобом, а ја нећу са њима да се свађам и нећу више да се виђамо"

То ме је баш погодило јер су дан пре тога лептирићи прштали свуда око нас, али поднео сам то јуначки

Искакала је она мени још пар пута, а признајем и ја њој. Значи, наш разговор се није ту завршио

Неко време нисмо писали, након тога ме је блокирала

Па прође време, па ме одблокира. Па тако пар пута

Мени је она падала на памет више пута, па сам је у том неком периоду и питао да још једном изађемо и да пробамо све још једном? Она би пристала, али би ме 2 пута блокирала дан пре него што требамо да изађемо

И опет одблокира

преузимање.jpg

:mrgreen:

izvini morao sam.

И ја ту њој кажем да је кучка, да не знам шта јој значи да прави мајмуна од мене и од тад се више нисмо чули... Но, прође пар месеци а онај дан када сам слушао мерлина док сам је чекао ми није излазио из главе. И пошто ме је нрвн опет одблокирала тако из чиста мира, ја дебил, пошаљем јој поруку

И она опет пристане. Ја је питам "овај пут ме нећеш блокирати дан пре него што треба да изађемо", она мени каже "нећу, свега ми, болесна сам али ћу моћи сиг или за викенд или следеће недеље, веруј ми, знам да сам те зезнула пар пута али веруј ми"

Ух, како сам ишчекивао тај дан, нисте свесни

И наравно.... Да је питам кад се налазимо, кад оно, блок

Сломила ме је

koja je to seljačka fora sa blokiranjem?
i kakav je to izgovor :ljute se drugarice?
Не знам брате... Имао сам ја девојку после ње и све регуларно ал мало ме то пореметило, а ја још какав сам са емоцијама па онда све у крац

Да не правим од себе жртву, ал ств ме је погодило то

Не знам брате... Имао сам ја девојку после ње и све регуларно ал мало ме то пореметило, а ја још какав сам са емоцијама па онда све у крац

Да не правим од себе жртву, ал ств ме је погодило то
ma ok verujem.. pre koliko je to bilo? još misliš o njoj?

ma ok verujem.. pre koliko je to bilo? još misliš o njoj?
Прошло лето. Па, брате, трудим се дс не мислим и једно време сам себи баш бранио да мислим о њој. Ниссм хтео ни да пишем о њој јер није заслужила, ништа ништа

Али видео сам је једном ово лето, јбг, идаље буди у мени нешто, помислим некад

Сањао сам је исто, како је скочила на мене и почели смо да се љубимо...није било ништа више😆 али тај дан кад смо изашли је било једно од мојих најбољих проведених времена са девојкама, рачунам и ватања којекаква са девојкама које сам имао... Са овом је било најлепше

Zadrzacu za sebe...

Sad Cry GIF by SpongeBob SquarePants
А јбм га брате, свако то доживи, ал што нас не убије то нас ојача!!!

Да ме мала сад зове не би сад допустио себи ни да изађем са њом. Није заслужила

Ти слободно подели то, избаци из себе, за то је и тема отворена

Прошло лето. Па, брате, трудим се дс не мислим и једно време сам себи баш бранио да мислим о њој. Ниссм хтео ни да пишем о њој јер није заслужила, ништа ништа

Али видео сам је једном ово лето, јбг, идаље буди у мени нешто, помислим некад

Сањао сам је исто, како је скочила на мене и почели смо да се љубимо...није било ништа више😆 али тај дан кад смо изашли је било једно од мојих најбољих проведених времена са девојкама, рачунам и ватања којекаква са девојкама које сам имао... Са овом је било најлепше
ako imaš slike sa njom obriši..ako je imaš na inst ili fejs blokiraj.. ako je vidiš opet beži na drugu stranu.. obično prođe za 6 meseci al tebe baš dugo drži

ako imaš slike sa njom obriši..ako je imaš na inst ili fejs blokiraj.. ako je vidiš opet beži na drugu stranu.. obično prođe za 6 meseci al tebe baš dugo drži
Ма да, имам једну њену слику пошто је одбојкашица па у неким хеланкама. Обрисо сам ал ми је остало кад сам се хвалио друштву како је добра а уз то и "добра чка" да ме простиш

Знаш како, мени је то што сам са њом тај дан био идеал, толико емоција, јако позитивна атмосфера, јер ја то нисам доживео ни са једном девојком

А у фазону сам да ме не занима да бем, да имам много риба и то него баш те емоције, то ме баш јако ради

Е јбг... Но опет да кажем, да не правимм од себе жртву, свима нам се то деси у животу ил бср већини

uvek su nam Bugari zabijali nož u leđa brt... i u WW1 i u WW2 i u Balkanskom ratu mamu im jbm
Ма бугари ок ал има прича да је дала и казахстанцима!

Да сам се представио, не знам, као Абдул Мехмедов можда би боље прошао😆😆😆

Или Стојко Андонов...

Ма да, имам једну њену слику пошто је одбојкашица па у неким хеланкама. Обрисо сам ал ми је остало кад сам се хвалио друштву како је добра а уз то и "добра чка" да ме простиш

Знаш како, мени је то што сам са њом тај дан био идеал, толико емоција, јако позитивна атмосфера, јер ја то нисам доживео ни са једном девојком

А у фазону сам да ме не занима да бем, да имам много риба и то него баш те емоције, то ме баш јако ради

Е јбг... Но опет да кажем, да не правимм од себе жртву, свима нам се то деси у животу ил бср већини
kako si obrisao a ostala ti?
Ма бугари ок ал има прича да је дала и казахстанцима!

Да сам се представио, не знам, као Абдул Мехмедов можда би боље прошао😆😆😆

Или Стојко Андонов...
ma kenjaju ljudi da stekneš utisak da je krva da bi ti bilo lakše

To su devojke koje zele da manipulisu muskim emocijama. Igraju se sa tudjim osecanjima, da bi zaboravile svoja nezadovoljstva. Ignorisi. Zaboravi. Nije vredno tvoje paznje.
Да, слажем се, тако је једино исправно...

О њену главу. Ја сад не патим за њом ал видиш идаље кад помислим на најлепше кад сам се осећао поред девојке, то је она

Играње са косом, осмеси, спонтани додири, сам разговор....дуг и чврст загрљај, контакти очима...

Ал што кажеш, манипулација

kako si obrisao a ostala ti?

ma kenjaju ljudi da stekneš utisak da je krva da bi ti bilo lakše
Остала ми је у неком инстаграм ћаскању пошто инстаграм чува послату мултимедију

А на фону је немам

А што се тога тиче чуо сам то више пута ахахахаха. Мада не веруј док не видиш својим очима

Живим у граду ђе су урбане легенде и забијање носа у туђа посла ствар, не свакодневнице, него свакоминутнкце

Остала ми је у неком инстаграм ћаскању пошто инстаграм чува послату мултимедију

А на фону је немам

А што се тога тиче чуо сам то више пута ахахахаха. Мада не веруј док не видиш својим очима

Живим у граду ђе су урбане легенде и забијање носа у туђа посла ствар, не свакодневнице, него свакоминутнкце
odakle si ? ma ok lepo je što si se zaljubio.. al skoro uvek se na kraju završi do krca..ostaju ti uspomene

odakle si ? ma ok lepo je što si se zaljubio.. al skoro uvek se na kraju završi do krca..ostaju ti uspomene
Из врбаса, ко што кажем у песми, "један љубав, један живот, поздрав из Врбаса града"😆

Ма да, мсм да ли је то била лепа или ружна успомена зависи како гледаш на то али искуство јесте а свако искуство те чини зрелијим

Имаш ли ти своју неку причу?

Back