Nesreća u Portugalu, 17 ljudi stradalo nakon pucanja sajle na uspinjači

Nedaje on ostvku dok mu oni ne kazu,i dalje im je dobar
Nema tu ostavke,samo te pojede mrak
Ma kako da ne. I zbog toga cemo svi da trpimo da nas gaze i ubijaju namerno ili nenamerno neodgovorni ljudi?
Za svako nedelo treba da postoji krivična odgovornost i ćorka. Šta znači politička?! Maznuo sam lovu ibdao ostavku. Zajebi stvar!
Naravno, ali i politicka kod ovakvih vecih i potresnih slucajeva, a kamoli sto nije jedini slucaj.

Pa ako je tako, onda je on duzan da da ostavku (ako krije druge, a krivce).
kanjda ih krije jer je duboko umesan u to oko nadstresnice

preko burazera krimosa koji je drzavu pretvorio u narko kartel

svi ti podizvodjaci u novom sadu koji su radili su deo nark okartela, sve te firme, su vlasnitvo narko krimosa, koje je organizovao andrejka preko vucevica u novom sadu i onog kriminalnog biznismena zbiljica i njegovih saradnika NARKO BOSOVA veselinovica i bosanca...

jbg, niej lako na brata

ali onda ce sa bratom zajedno na robiju

Šta je politička odgovornost?
Ostavka, na prvom mestu.
kanjda ih krije jer je duboko umesan u to oko nadstresnice

preko burazera krimosa koji je drzavu pretvorio u narko kartel

svi ti podizvodjaci u novom sadu koji su radili su deo nark okartela, sve te firme, su vlasnitvo narko krimosa, koje je organizovao andrejka preko vucevica u novom sadu i onog kriminalnog biznismena zbiljica i njegovih saradnika NARKO BOSOVA veselinovica i bosanca...

jbg, niej lako na brata

ali onda ce sa bratom zajedno na robiju
Ja stvarno ne bih da nagadjam, ali obicno na nekog svale krivicu, sada je proslo skoro 10 meseci pre nego sto je izgovorena rec "diverzija", pa i to od Ane Brnabic.

Ne kazem da jeste, samo me cudi da se nimalo nisu posluzili uobicajenim recnikom i manirima kad im je zbog necega krivo.

Kao da im uooste nije krivo, ponekima.

Ostavka, na prvom mestu.

Ja stvarno ne bih da nagadjam, ali obicno na nekog svale krivicu, sada je proslo skoro 10 meseci pre nego sto je izgovorena rec "diverzija", pa i to od Ane Brnabic.
ovo sto sam napisao nisu nagadjanja.

evropol ima sms poruke o svemu tome

NADSTRESNICU I SAV TAJ POSAO su vodile firme IZ NS kao podizvodjaci koji su u rukama veselinovica, bosanca a pod kontrolom BATA ANDREJKE...

zato i necemo dok je na vlasti sns kartel doci do osude tih odgovornih za ubistvo 15 ljudi jer je u pitnaju odmotavanja ogromnog klupka korupcije

dovoljno ti je da znas da je od realne vrednosti od 16 mil evra na kraju to kostalo 65 miliona evra

dok se narko kartel i ''strucnjaci'' ugrade...

takvi su dodtano opteretili nadstresnicu sa 23 tone

sta zna svinja sta je dinja tako i sta je to 23 tone plus ...

Ostavka, na prvom mestu.

Ne kazem da jeste, samo me cudi da se nimalo nisu posluzili uobicajenim recnikom i manirima kad im je zbog necega krivo.
Ko treba da da ostavku i zašto?

ovo sto sam napisao nisu nagadjanja.

evropol ima sms poruke o svemu tome

NADSTRESNICU I SAV TAJ POSAO su vodile firme IZ NS kao podizvodjaci koji su u rukama veselinovica, bosanca a pod kontrolom BATA ANDREJKE...

zato i necemo dok je na vlasti sns kartel doci do osude tih odgovornih za ubistvo 15 ljudi jer je u pitnaju odmotavanja ogromnog klupka korupcije

dovoljno ti je da znas da je od realne vrednosti od 16 mil evra na kraju to kostalo 65 miliona evra

dok se narko kartel i ''strucnjaci'' ugrade...

takvi su dodtano opteretili nadstresnicu sa 23 tone

sta zna svinja sta je dinja tako i sta je to 23 tone plus ...
Da je kostalo mnogo, kostalo je, opet ne mora da znaci da je u pitanju korpucija, nego se cesto ugovore jedne cene da se smiri javnost, a onda ili zaista cene materijala porastu, ili se napumpaju od strane izvodjaca, ili iskrsnu nepredvidjeni radovi.

To mora sud da utvrdi, jer ipak je i povrh toga ogromna razlika izmedju pocetne i krajnje cene radova.
Ko treba da da ostavku i zašto?
Najpre svako ko je bio na otvaranju od politicara. Najpre.

Da je kostalo mnogo, kostalo je, opet ne mora da znaci da je u pitanju korpucija, nego se cesto ugovore jedne cene da se smiri javnost, a onda ili zaista cene materijala porastu, ili se napumpaju od strane izvodjaca, ili iskrsnu nepredvidjeni radovi.

To mora sud da utvrdi, jer ipak je i povrh toga ogromna razlika izmedju pocetne i krajnje cene radova.

Najpre svako ko je bio na otvaranju od politicara. Najpre.
Zašto? Koja je odgovornost ako to potpišu ljudi od struke. Ako učiteljica da detetu keca neopravdano, kakve veze ima direktor s tim?

Moralna. Sto nisu proverili svu dokumentaciju i raspitali se da li je zaista gotovo pre nego sto pozovu ljude sa ekrana da koriste tu stanicu.
Pa zato im i služe ovi nižerangirani. Koliko ministara bi morali imati u svakom resoru da toliko strana čitaju. Nadzorni odbor je dao sagkasnost i Vlada potvrdila. Niko ne spominje tog Bojovića ili Bojića koji je sad za blokade, a on popisao garancije o ispravnosti. Puno tu stvari smrdi a tužilaštvo igra tenis sa predmetom. Pola ih blokaderi, pola uz vlast.

Pa zato im i služe ovi nižerangirani. Koliko ministara bi morali imati u svakom resoru da toliko strana čitaju. Nadzorni odbor je dao sagkasnost i Vlada potvrdila. Niko ne spominje tog Bojovića ili Bojića koji je sad za blokade, a on popisao garancije o ispravnosti. Puno tu stvari smrdi a tužilaštvo igra tenis sa predmetom. Pola ih blokaderi, pola uz vlast.
Naravno, i struka je vazna i kriva, ako je to vise uopste struka a ne neki priuceni amateri i karijeristi.

Ali pitao si me o politickoj odgovornosti pre svega.

Politika je ovde posle struke. Vidim da stručni nisu krivi i slobodni su.
Politika je pre struke, jer dok se utvdi ko je sta potpisao, politicar je vec trebalo da da ostavku posto je nedavno pre toga otvarao taj isti objekat a ljudi nastradali.

Mora da oseca sazaljenje, i da to pokaze.

A naravno, ubrzo i struka, i to sud odredjuje. Ali, ovde se ne zna ko od ta 3 vise zabusava i pravi se lud.

Politika je pre struke, jer dok se utvdi ko je sta potpisao, politicar je vec trebalo da da ostavku posto je nedavno pre toga otvarao taj isti objekat a ljudi nastradali.

Mora da oseca sazaljenje, i da to pokaze.

A naravno, ubrzo i struka, i to sud odredjuje. Ali, ovde se ne zna ko od ta 3 vise zabusava i pravi se lud.
Ja sam za to da sud sve reši.

Pa i Vucic bi dao ostavku, ustvari prvi on i svi koji su bili na otvaranju.

Pa onda i ostali. Samim tim najbolje je bilo odmah raspisati izbore.
To je lakrdija. Omda niko ne bi hteo ništa da bude. Zašto bi se neko kandidovao za nešto i bio odgovoran za neki slučaj s kojim nema veze. Podela odgovornosti je princip na kojoj počiva vlast. Izbori tome i služe. Mora se biti lično krivično odgovoran, a za to treba dobar ptavosudni sistem. Meni se sviđa američki gde se tužioci biraju na izborima i smenjivi su. Sudije su podložne istragama različitih nivoa vlasti.

To je lakrdija. Omda niko ne bi hteo ništa da bude. Zašto bi se neko kandidovao za nešto i bio odgovoran za neki slučaj s kojim nema veze. Podela odgovornosti je princip na kojoj počiva vlast. Izbori tome i služe. Mora se biti lično krivično odgovoran, a za to treba dobar ptavosudni sistem. Meni se sviđa američki gde se tužioci biraju na izborima i smenjivi su. Sudije su podložne istragama različitih nivoa vlasti.
Pa Vucic i ova vlast su terali ljude na referendum o sudstvu pre par godina. Moglo je da bude i drugacije, i mozda bolje da nije bilo tog referenduma. Sad do neke naredne situacije, mora da se trpi ovako kako je.

Zato se ne kaze dzaba ne moze "s jedno dupe na 2 stolice", i EU i Srbija i kako da joj bude bolje. Neka sada trpe sta su sami uradili.

Pa Vucic i ova vlast su terali ljude na referendum o sudstvu pre par godina. Moglo je da bude i drugacije, i mozda bolje. Sad do neke naredne situacije, mora da se trpi ovako kako je.

Zato se ne kaze dzaba ne moze s jedno dupe na 2 stolice, i EU i Srbija i kako da joj bude bolje.
Sad će morati jer tužilaštvo i sudovi su debelo u politici. Svi bi oni morali pre imenovanja potpisati izjavu o odrcanju od političjog delovanja. Slučaj nadstrešnice se prebacuje od jednog do drugog a glavna tužiteljka ima sramotno visoku platu. Slučaj ni blizu suda. Sumnjivi normalno rade ibdruže se sa sudijama. E, za to bi vlast trebala da podnese ostavku. Čemu služe skupštinski odbori? Da su to studenti tražili, i ja bih protestvovao. Javno saslušanje tužilaca i sudija. Čemubsordnja s ljudima i istinom, a plate ajd zdravo.

Back