DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
imaš li je i kako ti se manifestuje...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bravo...stvarno mi se ovaj odgovor sviđa...iskreno baš...Manjak samopouzdanja, izbegavanje druzenja. Kako se to manifestuje? Pa jednostavno mislim da ako ne uradim nesto "kako se to radi" u vezi, ili ako kazem to sto mislim da cu dobiti nogu, tako da trpim i kada bi trebao da lupim sakom o sto. Nekad se bojim da kazem sto mislim jer mislim da ce to pokrenuti svadju, buku, dreku i eventualno raskid. Mislim da sam smor, posebno jer izbegavam druzenje i ljude, a kada devojka shvati da ne zelim da se menjam i da sam jednostavno takav, da necu da se druzim i krecem jer sam sa njom u vezi, da ce dici ruke od mene i naci nekog boljeg, ko se vise krece i druzi. Kad nisam u vezi, mislim da nema sanse da nadjem devojku, zato sto cisto sumnjam da ce bilo ko da trpi moje nesigurnosti, ili da ce provaliti ko sam i sta sam i dici ruke. Sta jos, pa niska emotivna inteligencija, tako da cisto sumnjam da mogu emotivno zadovoljiti zenu, sto opet znaci sut-karta pre ili kasnije. Bas zato sto se ne druzim i ne krecem mislim da ne znam sa ljudima, ni sa devojkama, tako da, smor u razgovoru, ili jos gore tisina, smor u vezi, raskid.
Pa evo kako...utripujem da sam iza monitora jaci i lepsi.
Ako se bas, bas potrudim, onda vozim i novi Kamaro.