Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Јел неко може да ми каже како се лечи.И шта треба да се ради да би човек имао нормалан сан?
ukoliko je nesanica dugotrajna i pri tome ne pomažu prirodna sredstva (šolja toplog mlijeka ili čaja od matičnjaka i nane ili preparata na bazi valerijane) trebalo bi se obratiti psihijatru za otkrivanje uzroka i lečenje iste...ne uzimati nikkve lekove na sopstvenu ruku..Јел неко може да ми каже како се лечи.И шта треба да се ради да би човек имао нормалан сан?
Јел неко може да ми каже како се лечи.И шта треба да се ради да би човек имао нормалан сан?
Или мешавина чаја од нане и камилице.Čuo sam da je za lepši san dobar čaj od nane![]()
matičnjak i kamilica....Или мешавина чаја од нане и камилице.
samo pokušaj da izrekneš to što si naumila i ode na odmor!Jedno vreme sam imala problema sa nesanicom, bila sam mnogo nervozna u tom periodu, misli su mi bile konfuzne, nikako da ih iskljucim. Spavala sam svaku drugu,trecu noc, mesecima tako.
Cajevi mi nisu pomogli ni malo, ali znas sta jeste...probaj...potopis noge u vrelu kupku![]()
dok ne napišeš terapiju, ništa...
Sta sam sad uradila?
Ja sam stvarno ozbiljna.dok ne napišeš terapiju, ništa...![]()
E, onda je dobro...Ja sam stvarno ozbiljna.
MenI to uglavnom garantuje dobar san. Naravno,ne na 5 minuta,nego bar 20.
I bitno je da je voda jako topla.
To sam i citala negde pa sam primenila tu ''terapiju''.
Ja dok se ne ozderem kao zivotinja, ne mogu da zaspim.bez hrane 3-4 sata pre spavanje, bez stresa preko dana, i probaj da se opustis pre spavanja...
nomralno kafe bez i tako tih stvari![]()
Prvo probaj cajeve i kretanje , duze setnje u toku dana.Јел неко може да ми каже како се лечи.И шта треба да се ради да би човек имао нормалан сан?