nervozni muzevi koji vicu

Ма нису мушкарци дебили него су генетски предодређени да им се мозак искључи
кад су у близини женског бића које је саздано од лажи почев од боје усана, фризуре па на даље и мушкарци пристају на ту лаж све док не остваре циљ продужења врсте

Ma ne, nisu debili, sve je to genetika :lol:

Covece, kakvu ti to literaturu citas? "Zena bice sazdano od lazi" ... tebi i treba dupe pomerati, bolje nisi ni zasluzio.

bas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
Удаљио сам се од теме коју си почела, очигледно ниси једина претходне саговорнице су у ствари предлагале разне начине како да се смири муж да не виче
тако треба и ти да нађеш неки свој начин или барем размишњај у том правцу.

Bitno je na pocetku veze, tj. braka postaviti granice, posle moze da bude kasno. Ja sam bivsim momcima prvi put kada bi viknuli na mene imala obicaj da kazem " na mene ni otac i majka ne vicu, ko si ti da vices na mene?" i to je sasvim dovoljno normalnima, a za one druge -raskid-. Isto je i sa mojim muzem, mada ja vicem, pa on treba da postavi temu "sta sa zenama koje vicu?"

...treba ih pustiti da se izvicu i ne reagovati a onda ujutru dok spavaju dreknuti im najace sto mozete na uvo pa kad se probude ne znajuci sta ih je snaslo reci - ovo ti je za onu vrisku od juce :D

..e da, i posle toga zbrisati, ne morate ni da se vracate :)

Poslednja izmena:
Ništa mi nije jasno, mi smo južnjački narod i skloni otvorenom iskazivanju emocija, da li je moguće da samo muškarci viču, ili kao što se da pročitati ovde nešto kao u fazonu...ne viči na mene, na mene ni roditelji ne podižu glas, ali zato ja vičem na njega...aman, kako na forumu objasniti zašto neko viče i da li je taj što viče, zao ili kuče koje laje ali ne ujeda.
Ne volim podmukle ljude, nekada su mi draži oni koji podviknu....ne znam na čemu sam sa kao miroljubivima, a i dosadni su.
Neko, bilo muškarac bilo žena ko stalno viče (zavisi i na koji način neko povisuje ton), gubi kontrolu, vika sadrži pretnje koje se i ostvare...onda se sa takvom osobom ne nastavlja živeti dalje i ne treba se osvrtati za njom (pod predpostavkom da nije roditelj ili dete u pitanju).

Poslednja izmena:

Back