gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Naisla sam na manipulatore ali oba pola.
I ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naisla sam na manipulatore ali oba pola.
Ма нису мушкарци дебили него су генетски предодређени да им се мозак искључи
кад су у близини женског бића које је саздано од лажи почев од боје усана, фризуре па на даље и мушкарци пристају на ту лаж све док не остваре циљ продужења врсте
bas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
Штета али неће ни једна. Како си знала да волим кад жена помера дупе? А да женска интуиција.Ma ne, nisu debili, sve je to genetika
Covece, kakvu ti to literaturu citas? "Zena bice sazdano od lazi" ... tebi i treba dupe pomerati, bolje nisi ni zasluzio.
Удаљио сам се од теме коју си почела, очигледно ниси једина претходне саговорнице су у ствари предлагале разне начине како да се смири муж да не вичеbas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
Ma kakve šake palo "pomirenje" pa nema vremena da se javi. Posle svađe uvek pada dobar sex.Ova Sladja postavila temu i nestade.Mora da ju je muz propustio kroz sake.
Zene non stop zvocaju i provociraju. Treba je pustiti da zvoca, i ne ulaziti u svadju. Savet: kada zvoca, jednostavno ukljuciti TV i gledati utakmicu. Neka komentator sa TV-a samo malo bude glasniji od "tona koji se nikada ne gasi.bas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
Шта је узрок викању?bas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
Шта је узрок викању?
Колико често виче?
Какве су ситуације у којима виче?
Шта виче најчешће?
...
...
...
Да ли одувек виче?
odakle vam te glupe fore "mozes da vices na mamu, mozes da dignes ruku na mamu..."?
sta bre njegova ili tvoja mama imaju sa tim?