Nervozan sam kao terijer

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Cao drugari sa foruma, imam jedan ozbiljan problem...
Ne znam sta je sa mnom... stalno sam nervozan...
Stalno hocu da se bijem sa nekim, postao sam opasan po okolinu...
Sve mi nesto smeta, sve me nesto nervira... ne znam sta se desava... u momenat izgorim i onda mi bude posle zao...
malo pre sam prolazio autom ulicom i svirao nekim momcima srednjoskolcima koji su se prestravili jer sam ja zalegao na sirenu...
Momak za malo dobio srcku a ja sam postao pravi onaj smrad iz auta koji mase rukama i zeli da se svadja...
I evo sad sam otvorio viski i pijem da se smirim... jednostavno ja sam LOS COVJEK... trazim problem stalno...
Eto, ne morate nista komentarisati, samo sam zelio da ovo izbacim iz sebe...

Ево доџи да ме млатнеш. :П

И пређи на ракију. И повремено кафу. И ако већ мораш, прави дуван. Оно си шта сереш, тј узимаш у себе.
И окружи се мало бољим бићима, децом или животињама. Или само бољим од себе.

Мада немој да будеш припит док возиш. Неодговоран постајеш. Гори од најгорег себе.

treba li tako neko da glavu izgubi zbog gluposti

И пређи на ракију. И повремено кафу. И ако већ мораш, прави дуван. Оно си шта сереш, тј узимаш у себе.
И окружи се мало бољим бићима, децом или животињама. Или само бољим од себе.

Мада немој да будеш припит док возиш. Неодговоран постајеш. Гори од најгорег себе.
Ne pijem dok vozim. Ali se bojim da u meni cuci mali velja nevolja..

treba li tako neko da glavu izgubi zbog gluposti

Ne pijem dok vozim. Ali se bojim da u meni cuci mali velja nevolja..
Нађи неку женску да те смири.
Друга је опција да потржиш неког да те пропусти кроз шаке и добро оплави, и оде нервоза, руком однешена!

Па ти пробај. Нисам рекао да ћеш успети. Млаћење није исто што и повређивање.

Док провалим ова некукичаста ћирилична слова.

Нађи неку женску да те смири.
Друга је опција да потржиш неког да те пропусти кроз шаке и добро оплави, и оде нервоза, руком однешена!
Znam brate ne bojim se batina, ali sam sam sebe pljunuo u ogledalo jer sam ovoga srednjoskolca prepao..Koji mi je ***** stvarno? Kako da se smirim? zensku nemam od kad je korona pocela! Mozda je i to razlog...

Па ти пробај. Нисам рекао да ћеш успети. Млаћење није исто што и повређивање.

Док провалим ова некукичаста ћирилична слова.
Sta da probam brate?

Имају лекови за то, а разговарај и са самим собом и својим бесом. Пошто си свестан грешке, ма колико жудео да је испољиш кроз фрустрацију и бес ти истрпи тај душевни бол јер тиме побеђујеш себе у сопственом смирењу.

Имају лекови за то, а разговарај и са самим собом и својим бесом. Пошто си свестан грешке, ма колико жудео да је испољиш кроз фрустрацију и бес ти истрпи тај душевни бол јер тиме побеђујеш себе у сопственом смирењу.
Hvala brate moj Srbine :heart2:

Да ме измлатиш.
salim se 4thman nemoj da se vrjedjamo brate necu da se bijem zelim samo da obuzdam taj bijes ali ako hoces mozemo kad dodjem u BG

Koliko imas ti godina ? Ti si neki boomer covjece, a ja sam gradjen kao Velja Nevolja paceru pojeo bih te za rucak, a ako bi ti mene izbio znam neke ljude u Beogradu koji bi te onda demolirali!
Добро. Измлати ме. Ако ме повредиш, неће ти нико помоћи. Али мало табања не смета. Пријало би обојици. Ја сам мехур снаге.

Више од тебе, што се тиче година.

Ја тебе већ смирујем тако што преносим твој бол на себе, речима.
Али највише би ти помогао добар разговор са неком ко би да те чује, ако немаш таквог, онда психолог или психијатар. Саветујем прво ово прво.

Koliko imas ti godina ? Ti si neki boomer covjece, a ja sam gradjen kao Velja Nevolja paceru pojeo bih te za rucak, a ako bi ti mene izbio znam neke ljude u Beogradu koji bi te onda demolirali!
Имам ја у Никшићу жешће кримосе, али они не бију, они пуцају?
Зато не би да те упознајем са њима.

Imam i ja Skaljarce iza sebe, hoces da mjerimo ko je jaci? :think:

Sto ti imas protiv mene?

Cao drugari sa foruma, imam jedan ozbiljan problem...
Ne znam sta je sa mnom... stalno sam nervozan...
Stalno hocu da se bijem sa nekim, postao sam opasan po okolinu...
Sve mi nesto smeta, sve me nesto nervira... ne znam sta se desava... u momenat izgorim i onda mi bude posle zao...
malo pre sam prolazio autom ulicom i svirao nekim momcima srednjoskolcima koji su se prestravili jer sam ja zalegao na sirenu...
Momak za malo dobio srcku a ja sam postao pravi onaj smrad iz auta koji mase rukama i zeli da se svadja...
I evo sad sam otvorio viski i pijem da se smirim... jednostavno ja sam LOS COVJEK... trazim problem stalno...
Eto, ne morate nista komentarisati, samo sam zelio da ovo izbacim iz sebe...
si odbolovao koronu ili ti problem samoća ?

Ovo si u pravu.

Stalno me nesto hejtujes, prije par dana si me ispljuvao zasto ne pisem cirilicom
Нисам те испљувао, то не радим. Само сам те питао, зашто србујеш на латиници?
Као Србин, тртеба да знаш које је наше писмо и то је то.
Ако мислиш супротно, ок, твој избор али не моје пљување.
Значи, нисам те ни вређао ни омаловажавао!

Нисам те испљувао, то не радим. Само сам те питао, зашто србујеш на латиници?
Као Србин, тртеба да знаш које је наше писмо и то је то.
Ако мислиш супротно, ок, твој избор али не моје пљување.
Значи, нисам те ни вређао ни омаловажавао!
A zasto si mi onda prijetio sa Niksicanima?

Back