NERVIRAS ME...............

Nerviraju me ti glupi ljudi koje zabole za sve,koji misle da sve mogu polovicno da odrade,koje mrzi da razmisljaju svojom glavom i potrude se da nesto sami urade!!!! Pa posle kad im se to obije o glavu,zakace se za mene da ih vadim iz sr***!!!! Boli me uvo za vas,ako necete sami da se potrudite,necu ja da vas vucem na grbaci!!!!

Citiram sebe od noćas:"Šta je!?Šta mi sad ti glumiš velikog gazdu?Da te ja nisam uveo u posao još uvek bi ste i ti i tvoj brat bili samo obezbeđenje u novosadskim klubovima!Da vam nije mene još uvek bi ste bili niko i ništa!Sad je za vas Slaviša ništa pa glumite face!Spustite se ne zemlju pa se setite gde ste bili pre mene i mani me toga ne pušim ja Malboro kao ti,ja pušim Davidoff...Slaviša je izgleda pre tri godine pojeo jedno g....,noćas drugo pa poješće i treće,nije problem!"

slavishans:
Citiram sebe od noćas:"Šta je!?Šta mi sad ti glumiš velikog gazdu?Da te ja nisam uveo u posao još uvek bi ste i ti i tvoj brat bili samo obezbeđenje u novosadskim klubovima!Da vam nije mene još uvek bi ste bili niko i ništa!Sad je za vas Slaviša ništa pa glumite face!Spustite se ne zemlju pa se setite gde ste bili pre mene i mani me toga ne pušim ja Malboro kao ti,ja pušim Davidoff...Slaviša je izgleda pre tri godine pojeo jedno g....,noćas drugo pa poješće i treće,nije problem!"
jel u pitanju bio monolog pred ogledalom?

E jedan kolega Foli da zalepi selotejpom slushalicu mojim kolegama....meni ne sme...E sad, Mi smo mu braon shirokim selotejpom zalepili sFe u kancelariji...Monitor, telefon, hemiske, kljucheFe od kola...Zatek'o nas pri kraju...OdaFno se nisam oFako pocepo od smeha....;)

Back