NERVIRAS ME...............

Napisala sam kako izgleda pogresiti a ne izivniti se, ali, evo kako izgleda kad se neko izvini:

Zvrrrrrr......zvrr.....zvrrrrrrrrr..

Trzanje iz najsladjeg sna:(
Dok, poprilicno uspaniceno, uzimam telefon (bezicni, uvek stoji na komodi pored kreveta nocu) pogledah na sat- 5:30...

Ja:Halo?!
Brundanje s druge strane zice: Jovanka, jesi li gotova?!

Ja:
Nisam ni Jovanka, a nisam ni gotova!

Brunadavi: A?!

Spustam slusalicu, i taman opet utonuh u san, kad opet...

Ja: Halo?

Brundavi :Jesam li ja vas malocas probudio, moze biti?!

Ja: Jeste, ali nije vazno, niste se morali truditi, u redu je...

-Brundavi: Pa, MACHE, mogu li opet da pogresim?

Ja: A?!

Tras!

Ovo mu dodje kao ona prica o ocu, sinu i magarcu, samo nisu ni magarci sto su nekad bili:)

Napisala sam kako izgleda pogresiti a ne izivniti se, ali, evo kako izgleda kad se neko izvini:

Zvrrrrrr......zvrr.....zvrrrrrrrrr..

Trzanje iz najsladjeg sna:(
Dok, poprilicno uspaniceno, uzimam telefon (bezicni, uvek stoji na komodi pored kreveta nocu) pogledah na sat- 5:30...

Halo?!
Brundanje s druge strane zice: Jovanka, jesi li gotova?!

- Nisam ni Jovanka, a nisam ni gotova!
A?!

Spustam slusalicu, i taman opet utonuh u san, kad opet...

Halo?

Brundavi :Jesam li ja vas malocas probudio, moze biti?!

Jeste, kazem, ali nije vazno, niste se morali truditi, u redu je...

-Pa, MACHE, mogu li opet da pogresim?

A?!
Tras!

Ovo mu dodje kao ona prica o ocu, sinu i magarcu, samo nisu ni magarci sto su nekad bili:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

loooda si....

Ah da,kako to da zaboravim.....nervira me strasno moj najbolji drug koji je utripovao da je bolestan,isao kod hiljadu lekara,radio hiljadu analiza,cak je lezao i u bolnici i niko mu nista nije nasao posebno.Kako je legao u krevet i rekao da je bolestan,malaksao(i zamislite sta god hocete,tesko cete pogresiti),a sve analize koje su mu radjene "nisu bas pouzdane,cuo je i za pouzdanije",plus to sve traje vec mesec dana-pribojavam se da se stvarno ne razboli.
I straaasssssno me nervira sto nece ni da pokusa da razgovara sa nekim psihologom jer svi koji ga mnogo godina znamo tvrdimo da mu je to,sto bi rekle babe "iz glave".Ekstra je nervcik a umislja da je smiren i jos se ljuti sto mu ne verujemo.
E da je covek toliko i pored svih ispitivanja nerealan me izludjujeeeeee!!!!!!!!!!!
Uh,malo mi je lakse:smile:

Nervira me sto se osecam krivom sto je jedna dobra osoba povredjena,a ja nisam mogla da se zrtvujem da bi on bio srecan.I nervira me sto ta ista dobra osoba ne zna da su ga izdali neki dragi ljudi,a ja ne mogu da mu kazem.I ovo vreme,ni toplo ni hladno me nervira.I nervira me sto me boli grlo.I sto moja najbolja drugarica radi 12 sati dnevno za minimalac!

Back