NERVIRAS ME...............

*mikica*:
Nervira me drugarica koja bez razloga stvara jaz medju nama.
A jos vise me nervira ako razlog postoji a ona meni ni rec.
AAAAAAAA, IZLUDECUUUUUUUU.

moram da ti kazem da nerviranjem netjesh nishta postitji... samo ima sebi da napravish shtetu...
postoje ljudovi koji ne zele da daju opravdanja i razloge zaswhto su neshto uradili/rekli/etc.
pusti ih sve u PM i furaj svoj fazon...
ako ti ta drugaritza netje da kaze o chemu se radi onda ona nema poverenje u tebe i prema tome tebe ne smatra za druga/drugaritzu... ili opet to verovatno ima veza sa tobom i plashi se tvoje reaktzije...
u svakom sluchaju ako ti ne kaze onda ni ne zasluzuje da te ima za prijatelja/prijateljitzu...

over and out

ne, pazi lik je u fazonu da mi pishe kako je lep, zgodan, dobar, brizhan.......... i nabroja mi tako neke epitete.................... i javio mi se na mejl neki marjan, al ******, ne radi mi slanje mejla, pa ne mogu da odgovorim choveku........... al dobro, taj marjan je ispao ok, ali ovaj...............;(((((

ma zeza me neshto mejl. napisala sam mu na pp samo ''jesam li ja negde oglasila da mi treba dechko?'' shto je najgore, iz mojih poruka se mozhe zakljuchiti da IMAM dechka. I josh to shto ima 40ak godina........;((((( to je strashnooooooo......;(((( toga se bash gadim....;((( kao, shalje mi neku sliku on (procelav) na motoru, kao treba da se nalozhim na to shto je zajahao motor...... zabole me..........

majcheki:
a u rl te nikad nisu muvali ,,matorci''?
Ozbiljno... tim pre što imaš 18 i što imaš taj ,,živ'' karakter :lol:

Ne kažem da je normalno i da je u redu - ali kažem da je svakidašnje

jesu. bash zato se toga i gadim. posebno u rl, i posebno osobe koje nikako nisu smele to da rade. zato i mrzim jbne pedofile. u redu je razgovor, ali da li je normalno muvati nekoga ko ima 20-25 godina manje???? jeste svakidashnje i zato bi ja svima njima giljotinom presudila....... nesvakidashnje.......

Back