Nerviranje zbog stvari koje vas se ne ticu...

Pa pročitaj svoj uvodni post. :D i postove posle... :D
Ja znam sta sam pisala, evo tebi da procitas nekoliko puta ponovo
Recimo ja se nerviram samo zbog onoga sto se mene tice...
Medjutim primetila sam ovde na forumu da se ljudi jako nervijaraju zbog necega sto nema sa njima apsolutno nikakve veze
Da li je to dijagnoza?

Evo npr. ja...

Ja dodjem ovde, ispraznim se, pojadim, iskukumacem, u reali nemam kome, i bude mi malko lakse... javno je mesto, imam pravo na to, cak je u pitanju pdf. Psihologija, znaci mesto gde bi izmedju ostalog trebali olaksati dusu.

Ali problem nastane kad mi se ljudi nakace, vredjaju, ponizavaju, podhebavaju, najgore od svega sto im godinama idem na zivce, a njima se uopste nisam obratila, niti moje kukumakanje ima veze sa njima... niti sam im se obratila na privatno..
Ako te ne zanima lepo ne citas brate, niko nikoga ne tera...

Pa nisam nikome dosla kuci da mu kukam, zar je dotle doslo da im se to mora objasniti... :huh: zar toliko ne moze da se shvati..

Pa me zanima da li je to dijagnoza, neko psihofizcko stanje pojedinaca, kao npr. frustracija, zavist... mozda se pronadju u necemu od onoga sto ja napisem, ili jednostavno zelja za mesanjem u tudji zivot...

Zaista sam mnogo razocarana i ozbiljno me zanima bilo kakav ozbiljan odgovor, naravno ako moderatorima ne smeta pa mi zakljucaju ili obrisu temu..

Hvala unapred
A to da cu imenovati svaku osobu posebno, recimo gospodju koja me vredjala, onoga sto me ponizavao, onoga ko se zalio sto stalno kukama, ili na primer cije mi podhebavanje ovde prija, nikada neces saznati 😃

znam ja i vas koje morate sve da znate, vi u inat ocete da saznate ja se onda zainatim pa necu kazem 😃
Znam ja zasto si se ti uhvatila za moj uvodni post

Što se tebe konkretno tiče, i ako ne voliš da se priča o tebi, kanda je sva prilika da o bo ža vaš, vrlo si iritantna i vučeš ljude na dole. Svaki dan je nekima borba, trude se da budu energični, produktivni, aktivni, verujući i onda dođeš ti, kukaš, neko se izlomi da ti da neki savet, ti se posereš na to, omalovažiš, uniziš, proglasiš savetnika za "kretena", i on ako je pametan okrene se i ode, a ako je isto tako pametan i pomalo agresivan zapne, obrije dlake sa jezika, objasni ti sve, pa onda ode. Naravno ništa od toga kod tebe ne naiđe na prijem nikad. Apsolutno nikad. Padne kao suvo lišće u jesen. Ti si žrtva. Jovo na novo. Opet tema o domu za vešanje, svrakama, potopljenim dušama... Bez jasnog koncepta, neorganizovano, bez reda i smisla, prvo što ti padne na pamet. Go girl! :lol: Naravno većina ljudi to ne razume. I dobro je dok ne razume. Po principu sledećem: (pokušala sam da nađem smešnu sliku bezuspešno) Pacijent na psihoterapiji, i pita ga doktor "Dakle, kada ste tačno počeli da kapirate Bajagine stihove?" Buhahaha

A evo ti i teme gde sam tebe postedela da te ne napravim kretenom, izvela sam tvoje glusposti na salu, samo da te nebi unizila jer sam imala lepo misljenje o tebi
A izrekla si nevidjeno nevidjene gluposti

https://forum.krstarica.com/threads/depresija-i-zasto-je-ne-treba-leciti.902712/page-7

i bas ti postedjena da budes advokat unizenih, a bila si jedna od barem troje koje sam postedela

I na toj temi i na jos barem 100 i mesta i tema sam te postedela

sram te bilo

Ne zameris im, imas razumevanja, racunas godine, neiskustvo, nije imao svako isti zivot, ne razmisljamo svi na isti nacin, i ono tako

Isla sam i na to da nije imao svko tezak zivot kao ja pa da bi me razumeo, uvek mi na pmaeti ono sit gladnom ne veruje, pa sam cak toliko tolerantna bila da sam im i to uzimala u obzir

Ona meni da kaze da ja, hej ja da radim nesto, meni kojoj su zglobovi ko lopte, iskrivljeni od teska posla, od hladne vode, od svakakvog zla, ubija me artritis i ja precutim, umesto da je posaljem u pi... ma...., i ona meni da se usudi da drzi slovo...

bruka, bruka, bruka, da nema veca

Ma sad ce meni i ova na ignore, ja na forume dolazim i virim da se opustim...

imam ja zlo u svojoj kuci, a gde drugi problemi brige... sta mi ovo treba
Ja kad dođem na forum i hoću da se opustim, idem na teme ko što su Igre, ili Epic music, i tome podobno. Sve je ostalo minsko polje, nikad ne znaš kad ćeš nagazit na kakvu budalu. Dođeš na neku naoko nevinu temu, sve leptiri i kučići, misliš e vala da sam našla neko opušteno mesto, kad eto ti idiJota koji dođe da propoveda o filoSofiji, ili veganstvu, ili prosto da srbuje. Ili šta već, nebitno. Iz kog razloga? Pitaj bog(ove). Poenta je da hoće da se.re po forumu, tog ne zanima ni mesto ni tema, on će uvek nać način da se krene uneređivat. Od takojih prosto ne možeš pobeć. Ne možeš se svađat s njima - jer su i došli da se svađaju. Ne možeš pokušat bit s njima racionalan - jer oni to vide ko slabost i samo će postat još gori. Ne možeš ih čak ni ignorisat, jer ako se nakače na tebe, vređaće te na sve moguće načine sve dok ti ne nađu tačku posle koje ti prekipi. Mislim, svako može ignorisat određen broj uvreda, niko ne može baš sve. Kako god, oni uvek pobeđuju, čak i ako napustiš temu i više joj se ne vraćaš, jer im time prosto dokazuješ (u njihovim umobolnim glavama) kako su, eto, pobedili. :ok:
Možeš im se smijat, i to preporučujem, jer to jedino mrze.

Ali što reče neko pre mene, opušteno. Ti si meni super, uvek mi deluješ razumno. Koliko možeš, beži od budala.

Back