Nerviranje zbog stvari koje vas se ne ticu...

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.278
Recimo ja se nerviram samo zbog onoga sto se mene tice...
Medjutim primetila sam ovde na forumu da se ljudi jako nervijaraju zbog necega sto nema sa njima apsolutno nikakve veze
Da li je to dijagnoza?

Evo npr. ja...

Ja dodjem ovde, ispraznim se, pojadim, iskukumacem, u reali nemam kome, i bude mi malko lakse... javno je mesto, imam pravo na to, cak je u pitanju pdf. Psihologija, znaci mesto gde bi izmedju ostalog trebali olaksati dusu.

Ali problem nastane kad mi se ljudi nakace, vredjaju, ponizavaju, podhebavaju, najgore od svega sto im godinama idem na zivce, a njima se uopste nisam obratila, niti moje kukumakanje ima veze sa njima... niti sam im se obratila na privatno..
Ako te ne zanima lepo ne citas brate, niko nikoga ne tera...

Pa nisam nikome dosla kuci da mu kukam, zar je dotle doslo da im se to mora objasniti... :huh: zar toliko ne moze da se shvati..

Pa me zanima da li je to dijagnoza, neko psihofizcko stanje pojedinaca, kao npr. frustracija, zavist... mozda se pronadju u necemu od onoga sto ja napisem, ili jednostavno zelja za mesanjem u tudji zivot...

Zaista sam mnogo razocarana i ozbiljno me zanima bilo kakav ozbiljan odgovor, naravno ako moderatorima ne smeta pa mi zakljucaju ili obrisu temu..

Hvala unapred

Zaista sam mnogo razocarana i ozbiljno me zanima bilo kakav ozbiljan odgovor, naravno ako moderatorima ne smeta pa mi zakljucaju ili obrisu temu..

Hvala unapred
Ako obrisu onda nemamo ovde vise o cemu da pricamo, a zaista mislim da je ovo mesto gde coveku treba da se pomogne, da olaksam dusu jer meni pomoc treba, a iz necijeg neznanja o najosnovnijim stvarima, ja ovde nemam za to priliku

Jos jednom hvala

• Podržavam
Reactions: DUH
Ima ovde osoba recimo, necu da je imenujem, da je javno brukam, znaci redovno me direktno vredjala, i kada vise to nije imalo smisla pronalazila je nacin kako da upakuje podhebavanje i prozivanje na moj racun.

A nisam joj kuci dosla da joj kukam pa da joj smetam, niti i jedan pp joj nisam poslala, niti moja zivotna prica i moje kukumakanje nema sa njom apsolutno nikakve veze

Ja cak ne znam ni da li je ta osoba musko ili zensko, pise kao zena a moze biti bilo ko, dakle ja nemam o njoj blagog pojma, ali jok.... mesecima, cak i godinama se ta osoba ne skida sa mene, bozme oprosti na izrazu ali ne znam kako bi rekla drugacije...

• Podržavam
Reactions: DUH
Ima ovde osoba recimo, necu da je imenujem, da je javno brukam, znaci redovno me direktno vredjala, i kada vise to nije imalo smisla pronalazila je nacin kako da upakuje podhebavanje i prozivanje na moj racun.

A nisam joj kuci dosla da joj kukam pa da joj smetam, niti i jedan pp joj nisam poslala, niti moja zivotna prica i moje kukumakanje nema sa njom apsolutno nikakve veze

Ja cak ne znam ni da li je ta osoba musko ili zensko, pise kao zena a moze biti bilo ko, dakle ja nemam o njoj blagog pojma, ali jok.... mesecima, cak i godinama se ta osoba ne skida sa mene, bozme oprosti na izrazu ali ne znam kako bi rekla drugacije...
Ma mrsni je

Čemu nervoza moje dame :)
Pa prozivaju me javno ni krivu ni duznu, kako se necu nervirati

Vredjali me najstrasnije, da ne nabrajam dalje, nema sta nisam dozivila i nikada, znaci nikada niti i jednu osobu za 15 godina moga forumasenja ja nikada nikog nisam na forumu prijavila, niti bilo sta lose kome uradila...
Ako kukam to je moja bruka i sa drugima nema nikakve veze... Znaci ostavi me, prodji kraj mene, ali jok

To mi rade i u reali, bukvalno ne daju ziiviti, idem samo familiji na slave, nikome kafu u kuci popila nisam i nedaju mi ziviti i bog...

Zasto ljudi

jel ljubomora u pitanju, ako jeste nema potrebe ljudi, zaista nema, to je samo spolja gldac, unutra je jadac, stvarno mi se nema na cemu zavidit, ali stvarno nema
Isto zivim,sputavanje,ponizenja,nema niko da kaze ti to mozes.

Ruzno je sto spomin jem ljubomoru i zavist, nije na mom nivou da se bavim takviim stvarima ali ja zaista drugi razlog ne vidim...

Nema nikakav, aman bas nikakav da se u mene dira...

Totalno sam mirna zena koja samo svoja posla gleda, i voli salom razbiti tjeskobu koju nam svima zivot s vremena na vreme nametne, to sam ja... sve ostalo su moji licni problemi koji nemaju apsolutno nikakve veze sa drugima....

Eto to sam ja, i zaista nista vise ...

Ruzno je sto spomin jem ljubomoru i zavist, nije na mom nivou da se bavim takviim stvarima ali ja zaista drugi razlog ne vidim...

Nema nikakav, aman bas nikakav da se u mene dira...

Totalno sam mirna zena koja samo svoja posla gleda, i voli salom razbiti tjeskobu koju nam svima zivot s vremena na vreme nametne, to sam ja... sve ostalo su moji licni problemi koji nemaju apsolutno nikakve veze sa drugima....

Eto to sam ja, i zaista nista vise ...
Pa blokiraj ga,ko god ti vadi zivce.

Back