Nervira me odlazak u supermarket

Najviše mrzim odlazak u supermarket jer mi to posle dugog radnog dana, potroši moje dragoceno vrijeme

Мени је шпартање супермаркетом мелем на прегрејане синапсе.

Трпам у колица, после у стомак,
после идем у ве це.

Сутра опет на рад и стицање средстава за релаксацију у маркету.
То ти је живот.

Што се дружења тиче,
ово овде је баш интензивно.

Крајње сам искрен,
а ни форумаши ми не остају дужни.

Нирвана.

Recimo veceras sam morala da otrcim do supermarketa

Najviše mrzim odlazak u supermarket jer mi to posle dugog radnog dana, potroši moje dragoceno vrijeme

Sad ovamo imamo opciju da ideš u supermarket preko aplikacije , lepo odabereš šta ti treba , odrediš vreme , platiš i mladi studenti donesu kesu

Izvolte

Hvala

Ćao

S jedne strane vjerujem da je to olakšavajuća kul ideja s druge strane smatram da to ljude još više suzbija u mikrokosmos i nedostaje socijalna interakcija

Ali brate nervira me odlazak u supermarket

Pogledajte prilog 1678321
Ja bih stavio samo samouslužne kase i online i nešto tipa Amazon shop radnja. Mnogo jaka stvar. To kaze neko ko radi u supermarketu trenutno i nažalost.

Volim da idem u kupovinu. I odredim vreme za kupovinu, kako ne bih žurila.

Što se tiče online kupovine, za vreme pandemije kovid19 nije bilo šanse da dobijem termin ni u Maksiju ni u Idea-Roda supermarketima. Bili su prebukirani.

Kućnu dostavu koristim kada kupujem picu i roštilj..takođe kupujem knjige online.

Online kupujem i sa nekih sajtova npr Mango shop...

Volim da kupujem delikates u rinfuzi i da vidim šta kupujem..isto važi i za ostale namirnice.

Recimo veceras sam morala da otrcim do supermarketa

Sad ovamo imamo opciju da ideš u supermarket preko aplikacije , lepo odabereš šta ti treba , odrediš vreme , platiš i mladi studenti donesu kesu

Izvolte

Hvala

Ćao

S jedne strane vjerujem da je to olakšavajuća kul ideja s druge strane smatram da to ljude još više suzbija u mikrokosmos i nedostaje socijalna interakcija

Ali brate nervira me odlazak u supermarket

Pogledajte prilog 1678321
a sto ne odes vikendom u veliku kupovinu i onda samo porucis hleb i sitnice koje ne mozes da uzmes za duzi period radnim danima?

Šta znam jednom sam čula kako je jedan starih gospodin rek’o “ne ovo ne koristim jer će nestati radno mesto od kasirke”

Gledam kasirku i vidim joj u ocima da jedva čeka da koriste te kase gde sami skeniraju i karticama plaćaju

Sto se lično mene tiče pistala sam nervozna na ljude koji se sretnu i na sred puta stanu “oh dje si zemo kako kući svi “

Ja bi brzo prošla ali zemo ajns und cvaj stoje na sred puta

Ili bake koje pitaju “izvinte da li vi znate dje stoje jaja” pa moram razmišljati dje su jaja

Dešavaju se tako te stvari koje mi smetaju u 18:00 sati
Radno mesto kasirke nije nesto bajno i sjajno, prema tome moze i da nestane. Kao kada bi rekli da rudari koriste samo lopate, jer ce masine ukinuti radna mesta. Da, hoce, ali oslobodice se radna snaga za druge poslove, mozda manje opasne, dosadne itd.
Mozda mnogi ne shvataji, ali najtezi deo posla je komunikacija sa ljudima.

Fuj

Sramota

Otišao si u desnicare 🥺

Voting Red Wave GIF

Back