Ovo radi 100%.Dakle verovatno disk koji si prvobitno narezao ima nekoliko losih sektora (izgreban disk,greska pri rezanju)pa ne moze da se nareze iz Nera i sl. programa koji ne preskacu lose sektore vec tu koce i ne mogu dalje.Ja ovakve probleme uvek resavam pomocu nekog virtual drive programa(ja koristim VirtualCD5, a imas i VirtualDrive,Alchocol i sl).Ovi programi preskacu lose sektore i pomocu njih mozes podatke sacuvati na hardu a posle ih pomocu nera narezati.Ako ti je termin 'virtual drive' nepoznat samo cu ti reci da su ovi programi veoma korisni jer pomocu njih mozes npr. igrati igru koja trazi cd bez istog,tj.stvara se virtualni drive na tvom hard disku i ceo disk jednostavno prebacis na hard i odatle ga pokreces tj. na neki nacin varas komp kao da pokreces disk sa CD-a.
Hmm... dao sam ti malo vise informacija ali sve sa ciljem da shvatis poentu.Dakle pomocu virtual drive programa u potpunosti prebacujes podatke sa CD-a preskacuci lose sektore.Jos znaj da ako imas puno losih sektora na tom disku ovo kopiranje moze da malo potraje pa budi strpljiv.Nadam se da si shvatio.