gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
njuma vera ne dozvoljava da uopšte obole od svinjskog gripa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ДОДИК: За БиХ је једино решење - да се подели на три државеј
ПРЕДСЕДНИК РС ОЦЕНИО ДА СУ ИЗВОР СВИХ ПРОБЛЕМА У БИХ
СТРАНЦИ И АСПИРАЦИЈЕ БОШЊАКА
http://fakti.org/serbian-point/dodik/dodik-za-bih-je-jedino-resenje-da-se-podeli-na-tri-drzave
bolje bi bio da se fbih pripoji hrvatskoj, odma u eu!
a srpska može i sama
idu al dobiju 72 komada ovogahahahahahah ironije.
Cek, da li muslimani idu u raj ako umru od SVINJSKOG gripa?
Sto me besmisleno trolas?Jel to onaj Dodik sto se zaklinje u Dejton i pnavlja da se Dejton ne smije mjenjati kao ni da Dejton2. ne dolazi u obzir?
- - - - - - - - - -
To i nebi bilo lose amo sto bi u RS trbali dati Hrvatima i Bosnjacima autonomiju
bolje bi bio da se fbih pripoji hrvatskoj, odma u eu!
a srpska može i sama
Sto me besmisleno trolas?
Jasno je da se Dodik poziva na Dejton kada brani egzistenciju Srpske, a svaki drugi dan prica o nezavisnosti Srpske.
vama fbih..nama srpska..jel pošteno..srbija dobije izlaz na more..i 51% teritorija..vidis da sam pošten...
![]()
smisli nesto novo, ponavljas se kao papigavama fbih..nama srpska..jel pošteno..srbija dobije izlaz na more..i 51% teritorija..vidis da sam pošten...
[
To i nebi bilo lose amo sto bi u RS trbali dati Hrvatima i Bosnjacima autonomiju
smisli nesto novo, ponavljas se kao papiga
Ja se slažem, mi vama damo autonomiju recimo u Srebrenici, a vi nama date Drvar, Glamoč, Grahovo i Kupres.
Ti izgleda spadas u one koji mastaju o pokolju, gledaju "Teksaski masakr motornom testerom" i loze se...vama fbih..nama srpska..jel pošteno..srbija dobije izlaz na more..i 51% teritorija..vidis da sam pošten...
sjedi na 2 stolice..rascepio si šupak..nece do na dobro da izeđe..neće..previse je otvoren...![]()
nećete vi dobiti nista, ko ni oni..![]()
to drocko!
samo ja bih umesto janjetine poslala ovo:
![]()
И у Загребу одржан скуп подршке радничким протестима БиХ!
Pogledajte prilog 321501
Браво за другарице и другове из Загреба!
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/442665/U-Zagrebu-skup-podrske-protestima-u-BiH-uhapsene-dve-zene
vama fbih..nama srpska..jel pošteno..srbija dobije izlaz na more..i 51% teritorija..vidis da sam pošten...
![]()
Drugarice i drugovi iz Zagreba i Hrvatske su rušili SFRJ. Smeta im ćirilica,ekavica a pričaju o bratstvu i jedinstvu. E toga više nema i neće biti.
Ajmo još malo reciklaže - komunisti onda i komunisti danas
![]()
Da li ce se bunt naroda u BiH prosiriti na ceo Balkan?? Imaju li obicni ljudi snage da oteraju politicare koji su od Balkana napravili mafijaske drzave????
Da li ce se bunt naroda u BiH prosiriti na ceo Balkan?? Imaju li obicni ljudi snage da oteraju politicare koji su od Balkana napravili mafijaske drzave????
Да неког не увредимо треба се држати тачних термина, дакле ,,слободној бојбодини".Već se širi bunt iz BiH.Eno Sabahudin Gruhonjić i Nedim Sejdimović se konstantno bune na slobodnojvojvodini.![]()