Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma najbolje će biti da se i Hrvati i Srbi dignu pa da zapale sve pa i cijelu bivšu Jugu. Ko bi to objasnio strancima? Prvo da se kolju međusobno, pa se udruže zajedno pa.....i treba sve zapaliti mater im ebem svima lopovsku! Proleteri svih zemalja ujedinite se!:lol:

Ne branim, ujedinjujte se. Kad se svi ujedinite, dođite kod mene na roštilj i pivo. Ostalo mi od Slave.

To je šok terapija za vlast .. to su u Hrvatskoj trebali napraviti kad je Sanader pravio kolekciju slika i ručnih satova .. danas štede na prosvjeti , prosvjeta protestvuje , vele - Ako vam je znanje skupo čekajte da vidite koliko koštaju budale .. pitanje cijene je relativna stvar .. u RS se isto kao u FBiH zadužuju kod MMF za finansiranje u prvom redu svojih potreba, tako da zapaljena zgrada predstavlja investiciju u budućnost djece ..

Sokole, imaj bar trunku samopoštovanja i prihvati fakt da ste potpuno pukli i da ste crna rupa - apsurd u Europi, nedostojna čak ni Balkana, a kamoli tek nekakvih euroatlanskih integracija. Večeras ne smiješ bezbijedno vlastitim gradom prošetati, a ti lupetaš o proračunima drugih zemalja!

Eto do koje razine može ići nečije ludilo...
"Paljenje zgrada kao investiranje u budućnost djece" može pasti na pamet samo toliko glupoj osobi koja nije u stanju razlikovati izgradnju od rušenja.
Po toj logici vi zapravo neizmjerno dugujete Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću koji su, očito, devedesetih godina proveli najveće slično kapitalno "investiranje" u vašu budućnost.

Šta si ti, posrbljeni Hrvat ? Jezik naš bosanski proširio se na okolne zemlje , s njim ste pravili Srbe i Hrvate :)
To što su naši imali ime pape Stefan/Stjepan im nije smetalo da budu bosanski krstjani , i da pruže zaštitu patarenima, bogumilima i drugima koje su papa i patrijarh progonili :)

ohoo, kao da smo malkice izmijenili stavove... dobro je, napredujemo polaHko... mada dug je put do srpskog pretka ;)

Да ли сте можда приметили како се америчка амбасада одмах огласила и тражила да демонстранти прекину насиље? Слично је рекао и Инцко. Што је дозвољено Кличку, није дозвољено Муји и Хаси.

Drugim riječima:

Može Kličko - ne može P.čko!

100 % mi ga srusili..nismo se mi pitali nizasto u toj Jugoslaviji jadan, al eto jesmo je najvise voljeli jbla nas ona, ne mozemo se oporaviti od nje za vijeke vijekova

Ima jedna fina ustanova u BGD uza oporavak.Ima jedna i u RS na Sokocu, al ne verujem da biste tamo hteli. Očas vas oporave.

- - - - - - - - - -

Ma nema ovdje krvi ni u obrazima, kamoli na cesti...

Ima druže, ima...puna bolnica policije...nisu ni za qratz.

2i9sftl.jpg
vd023d.jpg

Koliko sam ja shvatio ovi protesti uopste nisu politicki obojeni. Narod je gladan i dost mu je te stoke na vlasti i lopova za koje su cak i srpski male mace. Srbi ocigledno bas dobro zive...Jedina stvar zbog koje se ne bi drnuli nikad da protestuju je bolji zivot. Kada treba da se razbija, pali i pljacka nesto iz cista mira su u prvim redovima naravno. I jos prozivate ovde i omalovazavate onaj gladan narod. Samo napred Bosnjaci. Imate moju punu podrsku. Zive ih sve upalite

Back