7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
Upravo su javili na radiju da su zjapalili zgradu predsjedništva Bjosne i Hjercegovine ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije ratna zastava nego prva zastava od Svijeta priznate R BiH .. nejasno je kako vi ne volite našu istorijsku zastavu , a svojatate Tvrtka koji je imao iste te ljiljane na grbu ..
Šest ljiljana zlatne boje
To je simbol Bosne moje ..
Protiv kontejnera i prozorskih stakala.
Zjapalili zgradu predsjedništva BiH, jaoooooooooooo !![]()
To nije ratna zastava nego prva zastava od Svijeta priznate R BiH .. nejasno je kako vi ne volite našu istorijsku zastavu , a svojatate Tvrtka koji je imao iste te ljiljane na grbu ..
A Stjepan Tvrtko I. Kotromanić, sin kneza Vladislava, brata bosanskog bana Stjepana II, i Jelene Šubić, kćeri Jurja II. Šubića iz hrvatske vladarske obitelji Šubića, te unuk Stjepana I. Kotromanića i Jelisavete, kćerke srijemskog kralja Stefana Dragutina i Katarine je bio nekakav bošnjak odan islamu?To nije ratna zastava nego prva zastava od Svijeta priznate R BiH .. nejasno je kako vi ne volite našu istorijsku zastavu , a svojatate Tvrtka koji je imao iste te ljiljane na grbu ..
Tu je zgrada Vlade koštala 240 miliona KM pa ne smije da se pali .. to je Dodikova krucijalna investicija ..
U Sarajevu je stajala manje novca, a još i iz donacija za koje se nitko nije nešto dao oznojiti pa stoga tako lijepo i gori!
Meni je drago da Dodik ima policiju RS , ima da vas bije samo tako .. nekad su naše podjele baš korisne![]()
Kakva je situacija u Republici Srpskoj?
Neredi u muslimanskom djelu BIH zasluzuju posebnu temu,vise nije samo u pitanju Tuzla
Iz Mostara stizu zabranjavajuce vijesti,muslimani su presli liniju ratnog razgranicenja i zapalili zgradu HDZ....ovo je opasno
Горе зграде влада у Сарајеву, Зеници и Тузли
Бојим се да "неко" са стране не вуче конце, па да ове догађаје искористи за наметање неких нових рјешења типа промјене уставног уређења и унитаризације...
Tvrtko centrifuga u grobu od silnih islamista u njegovom kraljevstvu.
Kakva je situacija u Republici Srpskoj?
Sada sam se cuo na skajpu sa ortakom, kaze spremaju se za izlazak... ali u grad, kao i svaki vikend
Pa druga drzava, zasto bi srbe doticalo sta hoce islamisti?
Zgrada RS je napravljena sredstvima od prodatog telecoma ..gdje je ostatak od prodaje telecoma ne zna se, to je period kad smo imali 'prvivredno čudo' u RS ..
mogla bi zgrada Vlade RS da se zapali da vidimo da li lepe zgrade lepo gore ..