Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Просто невероватно колико стране службе КАО ОРГАНИЗАТОРИ ОВИХ ГЛУПОСТИ ПО СТОТИ ПУТ НЕМАЈУ БИЛО КАКВУ ИНОВАЦИЈУ, БАР МАЛО КРЕАТИВНОСТИ ДА НЕ БУДЕ ТАКО ПРОВИДНО И ОДВРАТНО..... а све су ово учинили САМО ЗАТО ШТО БИХ УОПШТЕ НЕ МОГУ ДА ДОТЕРАЈУ У РЕД
И САДА ЋЕ ИМ УВЕСТИ НЕКУ ВРСТУ НОВЕ ОКУПАЦИЈЕ тј.ПРИНУДНЕ УПРАВЕ.... тако ја мислим

Vođa ustanka
OVAJ ČOVEK JE ZAPALIO BOSNU: Digao gladni narod na pobunu!

Planeta 18:06, 07.02.2014.
Autor: Avaz

Aldin Širanović je vođa Fejsbuk grupe „Udar“
Aldin Širanović čovek je koji je zapalio Bosnu i Hercegovinu i digao gladni narod na noge! Širanović je na konferenciji za novinare opisao razloge zbog kojih je osnovao svoju Fejsbuk grupu "Udar" i pozvao građane na demonstracije, kako i kako je došlo do njegovog hapšenja i privođenja u MUP TK, gde su pripadnici specijalne jedinice nad njim primenili fizičku silu!
- Godinama gledam šta se dešava s našim gigantima koji su uništeni. Imam primer moje supruge koja kao visokoobrazovana osoba godinama traži posao i potaknut jednim bolom zbog nepravde odlučio sam se na demokratski način borbe i pozvao građane da mi se pridruže na demonstracijama. Nazivaju nas huliganima zato što smo izašli na ulicu i tražili svoja prava. Mi nismo počeli ni lupati ni razbijati, niti smo aludirali na to da se neko napada ili razbija. Mi smo, morate znati bili napadnuti, napala nas jer policija – kazao je Širanović.

и даље на:

http://www.kurir-info.rs/ovaj-covek-je-zapalio-bosnu-digao-gladni-narod-na-pobunu-clanak-1218881

432539_aldin-siranovic-foto-facebook_f.jpg

Жиг звери.

Kako to islamisti mogu ukinuti Rs koju nisu stvarali?! Opasulji se, čoveče!!!

:roll:
Naprave se masovni protesti i neredi, uniste se vaznije zgrade vlade u sva tri entiteta i onda marionetske vodje iz tih protesta se sloze da ukinu entitete po "volji naroda" bih....
Nije uopste tesko, covece !!!

- - - - - - - - - -

Njihov glavni grad je Sarajevo, a ne Zagreb

Ako islamisti pobede, hrvatima u bih ce glavni grad ubrzo biti zagreb...

:roll:
Naprave se masovni protesti i neredi, uniste se vaznije zgrade vlade u sva tri entiteta i onda marionetske vodje iz tih protesta se sloze da ukinu entitete po "volji naroda" bih....
Nije uopste tesko, covece !!!

.

Ko će da napravi masovne proteste u bilo kojem gradu RS.

- - - - - - - - - -

Neće, nisam čuo za islamističke teritorijalne pretenzije prema RH

Oni nemaju, ali imaju Hrvati iz BiH.

Ko će da napravi masovne proteste u bilo kojem gradu RS.

Narod koji je nezadovoljan beskorisnom, korumpiranom i lopovskom političkom bulumentom.

- - - - - - - - - -

Oni nemaju, ali imaju Hrvati iz BiH.

Hrvati iz BiH imaju teritorijalne pretenzije prema RH? :eek:

Jesu li Srbi iz RSK imali teritorijalne pretenzije prema Srbiji? :lol:

Komentari iz normalnih medija idu u ovom pravcu:

Pozdrav iz Srpske. Svi smo jedno kad je u pitanju oduzimanje nam ljudske casti i dostojanstva. To nam je jedino i ostalo. Kako vama tako i nama. S vama smo!
(Jovo romanijski grmalj, 7. februar 2014 12:35)

pa to moze da napise ko oces. ja mogu sad da napisem da ja novak djokovic dajem podrsku demonstrantima i ti ces to da objavis kao vest. :)

Narod koji je nezadovoljan beskorisnom, korumpiranom i lopovskom političkom bulumentom.

Narod je zadovoljan. Drugo, zašto bi rušenje vlasti dovelo do rušenja RS. Opet ćemo umesto Dodika izabrati Srbina. Mi smo kao deca sisali mamu, a ne tatu ko ovi dole.

- - - - - - - - - -

Jesu li Srbi iz RSK imali teritorijalne pretenzije prema Srbiji? :lol:

Znaćeš ubrzo- Mostar gori.

Back