Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Ostavka Bakira Izetbegovića
Sad se Babo u grobu okreće. Bakire, bruko Babina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavka Bakira Izetbegovića
Ma izdržavali su koliko jesu al u bosni vas i takvi iznimno uspješno jebavaju već više od dva desetljeća!
Sad ste od bijesa i nemoći da im naškodite još i cijelih svojih 23% bosanskoga tora polupali, a oni ljudi grickaju popcorn i iz kućnih fotelja prate to kao extravikend show!
Moš mislit kakva ste tek onda vi spadala!
Мора да си читао малоумни Блиц и још малоумније коментаторе на истом.
Најмање мешовитих бракова је било између Хрвата и њих и то не само бројчано, него сразмерно популацији. Много више су се мешали са нама.Никад их нико није хтео. Онај мајмун ћопави им дао...тамо неке гудуре и они су га највише готивили. Нису срби, нису ни хрвати а и турци их не воле.![]()
Да си мало пратио хашку хронику, знао би да међу часним војницима војске РС, Хаг је оптужио и двојицу несрба, једног Хрвата и једног Словенца.Srebrenica vam je najvece junastvo
Sad se Babo u grobu okreće. Bakire, bruko Babina.

Најмање мешовитих бракова је било између Хрвата и њих и то не само бројчано, него сразмерно популацији. Много више су се мешали са нама.
Да си мало пратио хашку хронику, знао би да међу часним војницима војске РС, Хаг је оптужио и двојицу несрба, једног Хрвата и једног Словенца.
Priredili nam zabavan vikend. A ako se zeznu i probaju pravti kakve gluposti po Republici Srpskoj shvatičće kako udara policija. Uz svu pomoć i podršku naroda.
, pa da se spremaju salate.
Они би и Швајцарску довели до просјачког штапа.Samo dvadeset godina su u situaciji da moraju živjeti od vlastitoga rada i već su došli do stanja gladi i bijede da sami sebe pale i lupaju!
Prosvjeduju da su gladni, a nešto bi još usput i zaratovali?
Бакир, сарајевски наркоманчић у своје време.Bakir je već neki dan pao niz stepenice u svojoj kući![]()
... nego treba da Slobodanu Miloševiću sagradite spomenike u svakom gradu jer da njega nije bilo, ne bi bilo ni vas...
Sad se Dodik smjeska i kaze: Vidi kako moje ovcice miruju iako ih sisam malo nize nego ovi svoje u federaciji![]()
Sad se Dodik smjeska i kaze: Vidi kako moje ovcice miruju iako ih sisam malo nize nego ovi svoje u federaciji![]()
E, stvarno ne želim da prizivam to zagađenje u Srpsku, ali koliko bih voleo da vidim takav prizor, pa da se spremaju salate.

On bar njima još uvijek ima što za odrezati, a vama vaši otfikariše odavno!Sad se Dodik smjeska i kaze: Vidi kako moje ovcice miruju iako ih sisam malo nize nego ovi svoje u federaciji![]()
E, stvarno ne želim da prizivam to zagađenje u Srpsku, ali koliko bih voleo da vidim takav prizor, pa da se spremaju salate.
Nisi valjda vec prikolicu na traktor zakacio?![]()
Они би и Швајцарску довели до просјачког штапа.
Бакир, сарајевски наркоманчић у своје време.
Ne, smeška se kao i mi ovde dok gleda koliko će vas da izgine u međusobnom prangijanju.
mi ćemo Dodika da skinemo u oktobru, mi imamo demokratsku tradiciju, nismo k'o islamizirani Srbi poprimili divljačke manire...![]()
Jok, nego će da se zalažu za ukidanje RS. Vi ste gluplji nego što izgledate..
Бакир, сарајевски наркоманчић у своје време.
Tzv.RS ce se ionako uskoro ugasiti al najkasniji joj je rok kad budu osudjeni Karadzic i Mladic vjerovatno ce i prije al tad je sigurno 100%
lepo čovek reče, gluplji ste nego što izgledateTzv.RS ce se ionako uskoro ugasiti al najkasniji joj je rok kad budu osudjeni Karadzic i Mladic vjerovatno ce i prije al tad je sigurno 100%