Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne budi naivna, nema vise ideala za koje su se borili nasi preci. Komunizam je bespovratno propao, ostalo je samo nasilje koje nista ne menja,

Чиста РАДНИЧКА Револуција
не познаје политички систем ,
није упрљана ОПОЗИЦИЈАМА ,
нема боје вере и шовинизма у себи .

Оно што сам данас видела , оно што само сви видели, данас јесте ЧИСТ ПРИМЕР РАДНИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ , устао је НАРОД , радничка класа.

Они немају ВОЂУ , ово је пример чисте РАДНИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ!

Poslednja izmena:
Чиста РАДНИЧКА Револуција не познаје политички систем , није упрљана ОПОЗИЦИЈАМА , нема боје вере и шовинизма у себи .
Оно што сам данас видела , оно што само сви видели, данас јесте ЧИСТ ПРИМЕР РАДНИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ , устао је НАРОД , радничка класа.
Они немају ВОЂУ , ово је пример чисте РАДНИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ

Лечи се лудакињо.

Ти си измалипулисан , ови протести немају национални карактер него карактер радничког бунта у себи

Gospođo, njihovo nezadovoljstvo je izazvano teskobom. Gospodin Alija Izetbegović im je ostavio 24% Bosne. Mada sami su krivi, mundžosi nikad na Balkanu nisu imali državu. Očigledno nemaju iskustva u vođenju i ta malena 24% teritorije. Nemaju intelektualce. Uvek su bili moneta za podkusurivanje. Sad im se obija o glavu. Morate malo dublje sagledati problem.

Gospođo, njihovo nezadovoljstvo je izazvano teskobom. Gospodin Alija Izetbegović im je ostavio 24% Bosne. Mada sami su krivi, mundžosi nikad na Balkanu nisu imali državu. Očigledno nemaju iskustva u vođenju i ta malena 24% teritorije. Nemaju intelektualce. Uvek su bili moneta za podkusurivanje. Sad im se obija o glavu. Morate malo dublje sagledati problem.

Не додај национални карактер тамо где му није место због таквих тупавих глава радници немају шта да једу .

Pa jeste ustaće ujutru kao i svaki dan :hahaha: Ako bude ovako lijepo vrijeme ko danas šteta bi ga bilo provesti u kući. A ako bude kiša ovi iz Federacije će nas zabavljati :D

А у Републици Српској је бајно и красно , радничка класа кличе политичарима и тајкунима..бла, бла ..

- - - - - - - - - -

Na čemu li si ti :roll:

Само добро обавештена ако ти је добро ти остани код куће

Не додај национални карактер тамо где му није место због таквих тупавих глава радници немају шта да једу .

Ne razumete vi ništa gospođo draga..vređate....evo, ipak sam široke ruke :heart:
49979_crna-cokolada_650x460.jpg
:zper:

НКПЈ подржава РАДНИЧКИ УСТАНАК НАРОДА БИХ !
УСТАЛА ЈЕ РАДНИЧКА КЛАСА ,КУКА И МОТИКА , тешко њима

Чека се Република Српска , другови кажу да ће Бањалука да крена сутра прва а онда Зворник ..

А у Републици Српској је бајно и красно , радничка класа кличе политичарима и тајкунима..бла, бла ..

- - - - - - - - - -

Само добро обавештена ако ти је добро ти остани код куће

Neće mi biti bolje ako zapalim opštiinu ili ukradem televizor.

Gresis, nacionalizam spada u najprimitivnija ljudska opredeljenja. Danas je izuzetno lako biti nacionalista....

Zato jer ne moraš imati baš nikakve kvalitete i možeš biti glup ko kůrac.

Zato nacionalizam i jest posljednje utočište hulja.

- - - - - - - - - -

Zašto misliš da ne?
Smisao toga je da političari shvate da imaju odgovornost.

Нико од тебе то и не тражи , ако теби није у природи да тражиш ПРАВА као РАДНИК , онда ти такав живот и не треба !
Не дозволите да се РАДНИЧКИ ПОКРЕТ обоји у националне боје , ако су устали они у Федерацији ако ће устати Република Српска
онда би требао и ти .

Радничка класа се не дели на веру и нацију , једино радничка класа је чист образац сваке РЕВОЛУЦИЈЕ!

Back