Nerazumni pozivi

Zar nije torta hladna

Aktivan član
Poruka
1.205
Ovo je mozda i glupa tema ali hocu da vidim da li se vama desavaju slicne stvari i koliko cesto.Ljudi aj mi neko objasni ovu situaciju zasto ljudi zovu pa prekinu poziv ili kazu nesto pa prekinu poziv. Danas mi zvonio fiksni u kuci i ja reko ajd da se javim. Ja rekao Halo i posle se cuo bip signal i posle robotski zenski glas kaze goodbye i prekide poziv. Mislim sta znaci nekom da nekog zvrcne i pusti govornu postu.

Bre,meni se deslio da me jedno jutro pozove na mobilni neki lik,ne mogu da setim više odakle tačno,znam da mi telefon prepoznao pozivni za neku znj zemljz i priča mi nešto na nekom jedva engleskom i koliko sam skapirao od toga šta mi napriča vidim da je neki prevarant.Kao dobio sam na nekoj luriji što sam se na fb učlanio u neku grupu,pazi ti to...I sad krenem ja da ga ložim kao da sam mu poverovao i postavljam mu neka retardirana pitanja a namerno pričam dačićev engleski da ga maksimalno trolujem(kad ja mora da se mučim da razumem njega nek se i on muči da razume men) ... I tako neko vreme dok mi nije dosadilo i dok nisam počeo da mu pevam" luturi,luturi,ko ti ga uturi?" jer mi je miliion puta ponovio to "ju vin d luturi in fasbuk grup" I tu je verovatno skapirao da ga zezam.
A što je najzanimljivije ja već nekih par godina i nemam fb profil.
Sad ne znam dal je još neko imao slična iskustva.Nadam se da nije.

Back