analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.034
Neptun i Uran u 1 kuci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neptun u 1 kuci dao bi i izrazene ociUran u prvoj kuci simbolizuje osobu slobodnog duha, nekog ko ide ispred svog vremena.
Neptun u prvoj kuci je hipersenzibilnost. Kljucno je da umes da postavis granice i da vodis racuna o svom psihickom zdravlju.
Ne nuzno, mozes da imas i one tuzne kucece oci (dull eyes)neptun u 1 kuci dao bi i izrazene oci
da tacno al i kao takve mogu biti izrazene neptun daje toplinu uvijek u samom izrazaju osobe ako je venera npr neki lijep film onda je neptun lijepa bajka ako je venera neko slatko voce onda je neptun opet nesto vise neko rajsko voceNe nuzno, mozes da imas i one tuzne kucece oci (dull eyes)
Uran u prvoj kuci simbolizuje osobu slobodnog duha, nekog ko ide ispred svog vremena.
Neptun u prvoj kuci je hipersenzibilnost. Kljucno je da umes da postavis granice i da vodis racuna o svom psihickom zdravlju.
neptun znaci da ne postoji forma ako je u 1 kuci dace da osoba upija osobine drugih tako da ona komotno moze da funkcionise i sa slikarem i kriminalcom i monahom i sa ulicarom jel onda jednostavno nije takva al ima dar da upije osobine svih ljudi sa kojima je a da ti ljudi koji su sa tom osobom nisu ni svjesni da osoba uopste nije takva naravano osobe sa neptunom u 1 kuci to nesvjesno aktiviraju idealna pozicija npr za politicara koji opcinjava mase il madjionicara
R. E. V. O. L. U. T. I. O. N!uran ce dati upravno kontra nekoga ko se ne upija u masu al ko zna ne da je odusevi opcini nego iznervira uznemiri razdrma al opet mnogo gori polozaj od neptuna u 1 kuci jel neptun ce i tako izbuljen proc kroz zivot na neki stos foru intuiciju dok uran nece nikada on jednostavno donosi pad uvijek nekad veci nekad manji
upravoR. E. V. O. L. U. T. I. O. N!![]()
Obično kažu: "drmose.i"!upravo
uran u 1 kuci je npr sto znam nikola tesla dzoni dep itd daje cudake al na jedan cudan nacin a neptun daje cudake na jedan caroban nacin npr neptun u 1 kuci je majkl dzeksonI "Drmatori kaveza"!![]()
Urancima opijati ICH nisu potrebni. Prirodno smo "drogirani", to jest "udareni"!neptun ce uvijek dati talenat za film fotografiju to bi dali ekstremno glamuroznu osobu za kojom vlada pomama npr merlin monro majkl dzekson ga imaju tu na toj poziciji al i oboje su bili zrtve opet opijata al ekstremno fotogencicni scenicni ljudi
uran nosi veliki nemir ne nezadovoljstvo il bijes i onda cesto vodi u ishitrene akcije al opet osoba se brzo i oladi nije agresija vise neki ekstentricni potezi koji se smjenjujuUrancima opijati ICH nisu potrebni. Prirodno smo "drogirani", to jest "udareni"!
Možda se samo pitaju: "na čemu si"?
uran nosi veliki nemir ne nezadovoljstvo il bijes i onda cesto vodi u ishitrene akcije al opet osoba se brzo i oladi nije agresija vise neki ekstentricni potezi koji se smjenjuju
Kakve su ti oči?Meni je neptun u 1.kuci, odmah posle asc, a asc mi je na 29 stepenu, malo je nastao haos. Podznak strelac na 29, neptun je vec u jarcu.
Uran mi je u 12.
Haos is a story of my life!Meni je neptun u 1.kuci, odmah posle asc, a asc mi je na 29 stepenu, malo je nastao haos. Podznak strelac na 29, neptun je vec u jarcu.
Uran mi je u 12.
Ne basKakve su ti oči?
Izražajne ili nisu?Ja imam tako izražajne oči i Neptuna u drugog kući(tu su još i Venera, Merkur i Sunce).
Sta fali, bas ne delujes kao jarac sto je superTako mi je i u natalu.Planetarna žuraja, po kućama!
Toliko sam naviknuta, da teško funkcionišem kad je sve u redu. Prosto..., to nisam ja!