Nepristojna ponuda

Poruka
22.458
Prosle sedmice sam resavao neke papire u opstini i u jednoj od kancelarija gde je zavrsio moj predmet radi gospodja cetrdesetih godina, sa mini valom na nosu, velikom guziccom i kratkim debelim nogama. Toj nesretnoj referentici se dopada verovatno svaka stranka koja hoda i govori. Elem, kaze ona meni "Bice ovo brzo al mozemo i ubrzati" uz osmeh sa njenih krivih usta ko u Tudjmana, sa redom zuba poput jedne ovdasnje bivse moderatorke. Sta cu, prihvatim igru i kontam prebaciti pricu na neko sitno cascenje kada se predmet zavrsi (iako je meni jasno od pocetka da nije do evra) kada me ona prekinu u pola retoricke vratolomije "Nisam tako mislila"sa izrazom lica kojem je ekvivalent ovaj smajli: :malav: Ja glumeci iznenadjenost i zbunjenost kazem "Pa dobro, nekako cemo se dogovoriti"napravim ovu facu :mrgreen: i brzo dodam "Dovidjenja" i nagulim iz kancelarije. Da napomenem, izgledam skroz prosecno, vise katastroficno no dobro.
E sad, predmet nije toliko bitan za moju egzistenciju,regulise neko postojece stanje (legalizacija) ali recimo dosta ljudi to resava radi hipotekarnog kredita, a meni to svakako ne treba. Ko zna sta je ona pomislila, da mi gori, ovo ono,,A ne znam ni kako bi je hebao i da mi gori, dve litre brlje i dve vijagre, drugacije ne bi islo.

El vam se desilo kada da neko za protuuslugu nudi nepristojnu ponudu? I sta ste uradili?

jeste, desilo mi se.
rekli mi da dodjem naredno leto u slucaju da ne kanim dolaziti ove zime...a isto tako neka trivijalija.
meni je to dovoljno nepristojno.
nista nepristojnije mi niko dosad jos nije ponudio.
znaju li oni posto su letovi i kao da raspolozivih dana za godisnji odmor imamo na pretek?

Prosle sedmice sam resavao neke papire u opstini i u jednoj od kancelarija gde je zavrsio moj predmet radi gospodja cetrdesetih godina, sa mini valom na nosu, velikom guziccom i kratkim debelim nogama. Toj nesretnoj referentici se dopada verovatno svaka stranka koja hoda i govori. Elem, kaze ona meni "Bice ovo brzo al mozemo i ubrzati" uz osmeh sa njenih krivih usta ko u Tudjmana, sa redom zuba poput jedne ovdasnje bivse moderatorke. Sta cu, prihvatim igru i kontam prebaciti pricu na neko sitno cascenje kada se predmet zavrsi (iako je meni jasno od pocetka da nije do evra) kada me ona prekinu u pola retoricke vratolomije "Nisam tako mislila"sa izrazom lica kojem je ekvivalent ovaj smajli: :malav: Ja glumeci iznenadjenost i zbunjenost kazem "Pa dobro, nekako cemo se dogovoriti"napravim ovu facu :mrgreen: i brzo dodam "Dovidjenja" i nagulim iz kancelarije. Da napomenem, izgledam skroz prosecno, vise katastroficno no dobro.
E sad, predmet nije toliko bitan za moju egzistenciju,regulise neko postojece stanje (legalizacija) ali recimo dosta ljudi to resava radi hipotekarnog kredita, a meni to svakako ne treba. Ko zna sta je ona pomislila, da mi gori, ovo ono,,A ne znam ni kako bi je hebao i da mi gori, dve litre brlje i dve vijagre, drugacije ne bi islo.

El vam se desilo kada da neko za protuuslugu nudi nepristojnu ponudu? I sta ste uradili?

zena je htela kovertu ispod stola ,a ne parce kobasice
a sta je to minival na nosu?

zena je htela kovertu ispod stola ,a ne parce kobasice
a sta je to minival na nosu?
Frckava surla na jedno dva mesta
Можда је мислила на нешто треће, а твој перверзни мозак то скапирао као непристојну понуду.

Pa krenuo sam u tom smeru, kao, bice, ne brinite, samo vi zavrsite predmet, al me prekinula

trebao si odmah da izvadis budalu,nisi morao da hvatas maglu kroz vrata..po ovome te je postidela jer ti nisi hteo da prihvatis da je karas i pobegao si brze bolje..meni se dogadjalo cesto u raznim situacijama i mestima,nesto sam prihvatio nesto nisam,zavisi kako je izgledala doticna..

...sto momci misle da su neodoljivi...ovo me podseca na Travoltu i Oliviju kada u Briljantinu pevaju svako svoju verziju price drustvu...njoj je sve romanticno a njemu sve mirise na sex:lol:

:malav: Naprotiv, napisao sam

- - - - - - - - - -

trebao si odmah da izvadis budalu,nisi morao da hvatas maglu kroz vrata..po ovome te je postidela jer ti nisi hteo da prihvatis da je karas i pobegao si brze bolje..meni se dogadjalo cesto u raznim situacijama i mestima,nesto sam prihvatio nesto nisam,zavisi kako je izgledala doticna..

Pa bate da je vidis ...

Klasican gej.

pa...nesto vise od dve decenije unazad
sam imao slicnu situaciju :lol:
i sto bi Paul rekao, skrndelj sam :mrgreen: a ona...zgodnica (za razliku od tvoje:per:)
i da budem iskren...nisam pobegao, predao sam se :rumenko:
ali od tada...postao sam andjeo, u velikom luku obilazim svaku opasnu situaciju :lol:

Znao sam da si karakter i da si postovao savete iskusnijih :malav:

- - - - - - - - - -

Nešto slično bih i ja napisala :lol:

Elem, s obzirom da pravih i relevantnih nepristojnih ponuda nije bilo, verovatno, na moju veliku žalost, pogrešno nesvesno šaljem samo pristojne signale.
Onu drugu mogućnost da nekome kojim neverovatnim slučajem ne bih bila interesantna za nepristojnu ponudu - ni ne razmatram :malav:

Mozda ti zatrebam/Mozda mi zatrebas :malav:

Najnepristojnije što mi je ponudjeno je
Seo ja da odmorim dušu, pojedem rumenka i sačekam bus kod Ekonomskog fakulteta
I prilazi mi osoba nedefinisanog pola, sumnjivog izgleda i stanja svesti i pita mešajući suglasnike sa šlajmom
- Oćemo da radimo?!
Prenerazio sam se... :sad2:

Back