EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Prosle sedmice sam resavao neke papire u opstini i u jednoj od kancelarija gde je zavrsio moj predmet radi gospodja cetrdesetih godina, sa mini valom na nosu, velikom guziccom i kratkim debelim nogama. Toj nesretnoj referentici se dopada verovatno svaka stranka koja hoda i govori. Elem, kaze ona meni "Bice ovo brzo al mozemo i ubrzati" uz osmeh sa njenih krivih usta ko u Tudjmana, sa redom zuba poput jedne ovdasnje bivse moderatorke. Sta cu, prihvatim igru i kontam prebaciti pricu na neko sitno cascenje kada se predmet zavrsi (iako je meni jasno od pocetka da nije do evra) kada me ona prekinu u pola retoricke vratolomije "Nisam tako mislila"sa izrazom lica kojem je ekvivalent ovaj smajli:
Ja glumeci iznenadjenost i zbunjenost kazem "Pa dobro, nekako cemo se dogovoriti"napravim ovu facu
i brzo dodam "Dovidjenja" i nagulim iz kancelarije. Da napomenem, izgledam skroz prosecno, vise katastroficno no dobro.
E sad, predmet nije toliko bitan za moju egzistenciju,regulise neko postojece stanje (legalizacija) ali recimo dosta ljudi to resava radi hipotekarnog kredita, a meni to svakako ne treba. Ko zna sta je ona pomislila, da mi gori, ovo ono,,A ne znam ni kako bi je hebao i da mi gori, dve litre brlje i dve vijagre, drugacije ne bi islo.
El vam se desilo kada da neko za protuuslugu nudi nepristojnu ponudu? I sta ste uradili?

E sad, predmet nije toliko bitan za moju egzistenciju,regulise neko postojece stanje (legalizacija) ali recimo dosta ljudi to resava radi hipotekarnog kredita, a meni to svakako ne treba. Ko zna sta je ona pomislila, da mi gori, ovo ono,,A ne znam ni kako bi je hebao i da mi gori, dve litre brlje i dve vijagre, drugacije ne bi islo.
El vam se desilo kada da neko za protuuslugu nudi nepristojnu ponudu? I sta ste uradili?