Neprijatan miris stopala

Zanima me da li neko zna zbog čega imam neprijatan miris stopala, stopala mi izgledaju totalno normalno i zdravo, gljivice ne, perutanje ne, crvenilo ne, svrab ne.

Čim operem noge odma krenu da se osećaju sve više i više 🙄
Noga Je živo tkivo koje obmotavamo čiste čarapama i obućom. Čist pamuk više ne postoji. Obuća je guma, plastika i razni poliuretani, a ranije je bila životinjska koža. U obuću redovno sipam sodu bikarbonu da prenoći i više mi niti noge, niti obuća neprijatno mirišu. Peri koliko hoćeš, noga se zagrejava i hladi, a ti procesi dovode do znojenja što mikroorganizmi obožavaju. Soda bikarbona!

Zanima me da li neko zna zbog čega imam neprijatan miris stopala, stopala mi izgledaju totalno normalno i zdravo, gljivice ne, perutanje ne, crvenilo ne, svrab ne.

Čim operem noge odma krenu da se osećaju sve više i više 🙄
Verovatno nosiš patike, a vrucina je, noge se znoje ..promeni patike ili ih operi i potraži u apoteci neko sredstvo protiv znojenja i mirisa nogu

Meni bazde nožurine jer ne perem patike nikad u životu XD budem ceo dan u patikama i vonjaju dosta kad se izujem, nikad u životu nisam zapatio gljivice. Bude me sramota kod nekog kad idem pa se izujem napolju a obujem i čiste čarape pa ne stignu da se usmrde tako brzo.
Tebi brate ako vonjaju nogice i posle pranja ti si zapatio neke gljive dole idi nek ti to snime mikroskopom i da ih pobiju sa nekom mašću.

Back