Nepravda!

MeLLana

Obećava
Poruka
80
Imam veoma nepravednu profesoricu iz historije! Zbog nje svaki cas ja moram liti suze jer mi stalno govori kako sam glupa ili nesto slicno...ja sam odlicna ucenica..iz historije imam 2 i 3 jer me profesorica iz dna duse mrzi..prvenstveno zbog moje starije sestre kojoj je bila razredna..sestra je imala mali konflikt sa jednom prof. i od tada i mene i nju mrzi..iako ja ucim..i trudim se..ona mene ne primjecuje...kada odgovaram..da mi najteze lekcije..u sustini njih nismo ni radili ali smo samo napomenuli..no ona tvrdi da su te lekcije radjene..ali samo je mene pitala..ostali ucenici su dobili gradivo koje smo obradjivali...kada je mama dolazila u skolu...ona je pricala kako se glupiram na casovima i kako sam brbljiva...:dash::dash: ima jos stvari koje je rekla iako su suprotnosti..
drugi profaci me vole,, zasita ucim i trudim se..imam sad koliko toliko dobre ocjene..jer sam na pocetku malo srozala..no ipak sad imam 5..samo kod te profesorice imam uzas ocjene....i da..imam 5 zato jer mi je morala dati..bili su na casu neki profesori..ali na kraju kaze da je izbrisala tu peticu...zalosno..:dash::dash::dash::dash:

ako ti ta petica iz historije (a zasto li sam ja sam mislio da je povijest) nije neophodna, iskuliraj je...a ako ti bas treba, jb-g, zovi komisiju, inspekciju, otkud znam, iskoristi to sto te ostali profesori vole...mada, tesko mi je da poverujem da je ta ocena toliko znacajna da zbog nje ''moras suze liti''...a ako se cimas zbog toga sto je nepravedna prema tebi, onda...dobrodosla u stvaran svet...

To je nepravda !!
Kalimero%20to%20je%20nepravda.JPG

kalimero od kukanaj na nepravdu nema ništa
bolje nešto preduzmi
prvo, nema pravo da te vređa, to snimi ili nek ti posvedoče drugi i prijavi je prvo direktoru pa dlje
drugo, uvek znaj istoriju za 5 da te ne uhvati na tankom ledu
treće, kakvo crno plakanje, tako samo vidi u tebi otirač

Imash direktora shkole... od koga za svaku zakljucenu ocenu kojom si nezadovoljna mozes da trazis polaganje pred nezavisnom komisijom. Ako ocena bude bas... drasticno razlicita od ocene tvoje profane, imas osnova za pokretanje disciplinskog postupka.
U Opstini imas ciku koji se zove lokalni prosvetni inspektor... i zaduzen je za nadzor u skolama, pa izmedjuostalog i za nadzor nad strucnim radom profesora. Uvek mozes da napises predstavku sa svojim problemom, i nadzor bi bo pravilo trebalo da bude izvrsen.
Onda imas Okruznog (ili kako se to vec zove kod vas), i na kraju Republickog prosvetnog inspektora... koji u sustini rade isti posao kao i lokalni, samo su tu vece sanse da budu neutralni u proceni.
Znaci... ako imas problem... i smatras da ti se nanosi nepravda.... imas ceo jedan niz mehanizama koje mozes da upotrebis u svoju korist. Ja, kad sam bivao u tvojoj situaciji, a bilo je toga podosta puta... nisam radio nista, i mirio sam se sa cinjenicom da je profesorova 'zadnja'.... tek sam kasnije shvatio koliko sam se tu zaHebao.

kazes da si odlicna ucenica,jeadn predmet iz kog nemas peticu,tu i tamo,nije toliko strasno,a ako vec ti je jako strasno,reci nekome da je nepravedna prema tebi,navedi neke cvrste dokaze....neka ti i drugi to potvrde...ona ne sme to da radi....

P.S.plakanjem neces nista,aman bas nista postici ;)

Back