MeLLana
Obećava
- Poruka
- 80
Imam veoma nepravednu profesoricu iz historije! Zbog nje svaki cas ja moram liti suze jer mi stalno govori kako sam glupa ili nesto slicno...ja sam odlicna ucenica..iz historije imam 2 i 3 jer me profesorica iz dna duse mrzi..prvenstveno zbog moje starije sestre kojoj je bila razredna..sestra je imala mali konflikt sa jednom prof. i od tada i mene i nju mrzi..iako ja ucim..i trudim se..ona mene ne primjecuje...kada odgovaram..da mi najteze lekcije..u sustini njih nismo ni radili ali smo samo napomenuli..no ona tvrdi da su te lekcije radjene..ali samo je mene pitala..ostali ucenici su dobili gradivo koje smo obradjivali...kada je mama dolazila u skolu...ona je pricala kako se glupiram na casovima i kako sam brbljiva...
ima jos stvari koje je rekla iako su suprotnosti..
drugi profaci me vole,, zasita ucim i trudim se..imam sad koliko toliko dobre ocjene..jer sam na pocetku malo srozala..no ipak sad imam 5..samo kod te profesorice imam uzas ocjene....i da..imam 5 zato jer mi je morala dati..bili su na casu neki profesori..ali na kraju kaze da je izbrisala tu peticu...zalosno..

drugi profaci me vole,, zasita ucim i trudim se..imam sad koliko toliko dobre ocjene..jer sam na pocetku malo srozala..no ipak sad imam 5..samo kod te profesorice imam uzas ocjene....i da..imam 5 zato jer mi je morala dati..bili su na casu neki profesori..ali na kraju kaze da je izbrisala tu peticu...zalosno..