Nepravda u javnom WCu.

Koliko često idete u javni WC?

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .

Stranka Policije

Početnik
Banovan
Poruka
8
Kako do pravde u velikoj nepravdi i kako doći do pravde i postati jedan od onih koji su to pravo ostvarili? Šta raditi u slučaju da Vas ne pustaju u WC jer Vam u napred traže novac za upotrebu a Vi iz nekog razloga ne možete odmah da platite upotrebu WCa jer Vam se žuri ili imate krupnu novčanicu pa će te regulisati po obavljenoj nuzdi? Ko radi u javnim WCima i da li mislite da je ipak potrebna kontrola svih zaposlenih u WCima Srbije?

Ако немаш ситно док улазиш, где ћеш после да нађеш ситно?

У шољи?

Сумњив си. Мислим да си хтео да прејебеш јадну радницу за ситне паре. Боли тебе што после она мора да чисти

Poslednja izmena od moderatora:
Prvo i osnovno sto u beogradu ne valja,to je veoma,veoma mali broj javnih WC-a.Sto se tice placanja,nisam do sada imao neki problem. .Pre desetak dana,bio sam poslom u Budimpesti.Iznenadjen sam brojem i savrsenim cistim javnim toaletima,koji se u sirem centru grada,
nalaze na svakih stotinak metara.Svi toaleti se koriste besplatno,a cistoca je prosto neverovatna.Nasa gradska Uprava,nista ne cini da se poveca
broj javnih WC-a u beogradu,jer ocigledno nemaju sluha,za neke osnovne potrebe,koje gradjani jednog velikog grada,imaju.Najveca bruka i sramota
je Novi Beograd,koji sa svojih 3OO.OOO do 4OO.OOO stanovnika,nema ni JEDAN javni WC.Celnici koji vladaju gradom,imaju kao svoj prioritet,
jedino onaj nesretni urbanisticki promasaj:"Beograd na vodi".Sve je podredjeno tom fantomskom naselju,za ciju gradnju,ne postoji realno objasnjenje.!

Ако немаш ситно док улазиш, где ћеш после да нађеш ситно?

У шољи?

Сумњив си. Мислим да си хтео да прејебеш јадну радницу за ситне паре. Боли тебе што после она мора да чисти
Ja mislim da čovek ne treba da ide u javni wc nikada već da se snalazi zato što mi se dešavalo kad se brijem u javnom wc-u da odmah pored mene stane neka lopuža i radi isto to.

Poslednja izmena od moderatora:
Prvo i osnovno sto u beogradu ne valja,to je veoma,veoma mali broj javnih WC-a.Sto se tice placanja,nisam do sada imao neki problem. .Pre desetak dana,bio sam poslom u Budimpesti.Iznenadjen sam brojem i savrsenim cistim javnim toaletima,koji se u sirem centru grada,
nalaze na svakih stotinak metara.Svi toaleti se koriste besplatno,a cistoca je prosto neverovatna.Nasa gradska Uprava,nista ne cini da se poveca
broj javnih WC-a u beogradu,jer ocigledno nemaju sluha,za neke osnovne potrebe,koje gradjani jednog velikog grada,imaju.Najveca bruka i sramota
je Novi Beograd,koji sa svojih 3OO.OOO do 4OO.OOO stanovnika,nema ni JEDAN javni WC.Celnici koji vladaju gradom,imaju kao svoj prioritet,
jedino onaj nesretni urbanisticki promasaj:"Beograd na vodi".Sve je podredjeno tom fantomskom naselju,za ciju gradnju,ne postoji realno objasnjenje.!
Naj gori su oni Toto WC iz razloga zato što sam jednom vršio veliku nuždu u Toto wc-u i odozdo me pljusnulo po guzici.

Kako do pravde u velikoj nepravdi i kako doći do pravde i postati jedan od onih koji su to pravo ostvarili? Šta raditi u slučaju da Vas ne pustaju u WC jer Vam u napred traže novac za upotrebu a Vi iz nekog razloga ne možete odmah da platite upotrebu WCa jer Vam se žuri ili imate krupnu novčanicu pa će te regulisati po obavljenoj nuzdi? Ko radi u javnim WCima i da li mislite da je ipak potrebna kontrola svih zaposlenih u WCima Srbije?
pa rasitni... sigurno si hteo da je prejebes. kulturan covek uvek ima novac za sve situacuje. a ti si se obalegao u nekom restoranu i sad bi da se ispisas.dobro da nisi hteo da platis karticom.

У Салцбургу сам доживео да видим јавни ВЦ, али уместо раднице стоји дрвена кутијица и на њој пише колико треба да се убаци. Наравно сви су то поштовали, чак и мала швапска деца ... осим нас Балканаца.

У Истанбулу се јавни ВЦ може плаћати њиховом ''бус плус'' картицом која се допуњује.

Ово о чему прича Stranka Policije ... доживео сам слично, али мени се десило у Паризу, да уђем у тај ''роботски вц'' (мислим да је исти као код нас на Лиду), добио сам неке звучне инструкције које нисам разумео и на сред пишања увукла ми се вц шоља, ваљда истекло време, а ја наставио да пишам по поду, а затим је почела да излази нека водена пара ради чишћења, али на срећу већ сам завршио мочање.

Ко жели да избегне плаћање, најбоље је да лоцира тржне центре, мекдоналдсе (мада то није увек сигурица) и сличне објекте, али ја сам добро пролазио и када сам питао да ме пусте у ресторане у било ком граду на западу. Постоји и апликација која налази бесплатне тоалете freepee.

hteo si da pisas za dzabe. zato nisi pripremio sitan novac. to je kao oni likovi koji dodju na jutranju kafu, znaju da konobar nema sitno i vade 2000 hiljade. u pola 9 ujutro.

...
u WCima Srbije?

1. Јавних клозета по Београду ни приближно нема довољно.
2. Јавни клозети у Београду нису довољно хигијенски.
3. Јавни клозети треба да буду бесплатни.
4. Неки јавни клозети служе позадинцима за окупљање, јако, јако незгодно ...

Ја одавно пиким где стигнем, значи, прилагодио сам се градском комфору.

Haj

Napisi mi te zenske tehnike.

Дугачке сукње без гаћица,
има их утренираних, само мало рашире ноге у стојећем ставу.

Велику нужду врше буквално за 5 секунди,
само чучну и дигну се.

Имао је клип на Јутубу, мрзи ме да тражим.

Једном сам у аутобусу ГСП сео непосредно после једне госпође,
нисам ни приметио да је седиште мокро,
јер је мокраћа била температуре људског тела ...

Није вредело да се нервирам,
жена је изашла пар станица раније.

Да незгода буде већа,
седиште није било дрвено, већ постављено са сунђером и неким платном,
тако да је било максимално натопљено,
а ја сам се осећао баш угодно у тој влажној топлини ...

Фуј ! :bljak:

Back