KaLiMeRa
Početnik
- Poruka
- 21
no imagination:Ajde, choveche... Shvatili smo! Zasto ne volontiras bre negde, kad si toliko voljna da pomognes! Svi znamo i za taj sluchaj i za mnoge druge, tv, novine...pune su takvih sluchajeva... filmovi, serije... Ono shto ti ne znash izgleda je da su to opasne stvari i da pojedinac tu moze malo da uradi, osim ako nije Rambo! Ako ce ti biti lakshe ajmo svi ispred skuphtine da se spalimo u znak solidarnosti i protesta!
A ovaj komentar za poboljshanje tena je stvarno suvishan...
Draga moja, ko kaze da ja ne volontiram negde...ali time ne treba fascinirati ljude...To sto ja cinim, nije potrebno ja o tome da zborim. Niti bilo ko drugi...Takve stvari ne radis da bi te hvalili, vec zato sto imas potrebu nekom zivot boljim da ucinis...Ja sam zelela samo da pronadjem na ovom forumu intelektualni tip Rambo heroja...Sto bi se Vi i ja spalile ispred Skupstine...Ne razumem uopste sta bi time bilo ko dobio...Autodestrukcija zbog cega? Komentar je uzet iz odredjenog casopisa, i ako Vi i ja zatvorimo oci pred tim, to nece promeniti cinjenicu da se to dogadja...Uostalom, ja sam ovde postavila post da se jave ljudi koji imaju neke pametne ideje, mozda ljudi koji su imali iskustva te vrste i uspeli da se izbore sa tim...Ne znam sto ste se toliko razestili? Samo opusteno...