Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 4.244
To jeste,uvek u nadi da ga je neka izvukla iz bubnjaNapaljeni se javljaju na poznate i nepoznate brojeve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To jeste,uvek u nadi da ga je neka izvukla iz bubnjaNapaljeni se javljaju na poznate i nepoznate brojeve.
Nisam imala pojma o ovome do skoro, znala sam za legit agencije koje pruzaju customer support kao ncr ili neka za koju sam svojevremeno konkurisala u Bratislavi, ali sam skoro citala o ovome o cemu pricas na reditu. Nisam mogla da verujem.Ma znaju svi kasnije, ali prvih mesec - dva ako si bas naivan radnik mozes da nasednes na njihovu zvaku koja je ionako psiholoski pravljena da zavara trag, mahom su to klinci koji prvi put imaju priliku da rade a znaju dobro jezike, drugarica jedna mi je bila kratko u tome pa sam se posle i ja informisao, stvarno nije kapirala, posle je pocela kratka griza savesti i na kraju je dala otkaz, jedva da se zadrzala 3-4 meseca, inace menjaju ljude kao na traci.
Kada dodjes da radis kod njih prica je skroz legalna, firma koja daje neke finansijske savete "klijentima" npr. gde i kako treba "pametno" da ulazu i obrcu svoj novac, tebi kao operateru je zadatak da pozoves sto veci broj ljudi i da ih nagovoris da uplate odredjenu sumu na taj program koji im "garantuje" visestruku zaradu.
Kada "zrtva" pristane na to, ti prebacujes poziv svom pretpostavljenom (Tim lider, menadzer) koji je u toj prici prava "ljiga" i nastavljas da zoves i dalje radis svoj posao dok ovaj za to vreme skida ovome pare sa racuna i lagano ga obradjuje, s tim sto jedino on zna da je taj program laz.
Tu sam cuo price da su ljudi ulagali svu svoju ustedjevinu, vise puta po 5 -10 hiljada evra, i kada ga iscede samo ga blokiraju i zdravo, i tek kada ljudi pocnu da se zale i da zovu nazad mnogima postaje jasno gde u stvari rade.
Inace fora je sto svi ti pozivi idu preko IP / VOIP telefonske centrale koja ima virtuelnu lokaciju tako da im se tesko ulazi u trag.
Ja se i ovima iz Nigerije javim uvek, i pokušam da ih držim što više na telefonu.Кад зову из Нигерије, не јављам се. Иначе се јавим.
Ja сам скроз озбиљан. Имао сам три позива из Нигерије.Ja se i ovima iz Nigerije javim uvek, i pokušam da ih držim što više na telefonu.
Takozvani scambaiting mi je stari hobi.
Najlepsi model fiksnog ikadaА шта ако зову на фиксни?
![]()
To ne znam, ali znam da je ovaj model osvajao neke nagrade za dizajnНекада је живот био једноставнији.
Јесте, био је далеко једноставнији.To ne znam, ali znam da je ovaj model osvajao neke nagrade za dizajn
Али муке су то биле некада...дође тата мртав уморан с посла и каже ако ме неко зове кажи да нисам ту.moras ditji
Али муке су то биле некада...дође тата мртав уморан с посла и каже ако ме неко зове кажи да нисам ту.
Наравно, звони телефон у ниједно доба, он спава, мама на послу и јавим се поштена ја: тата ми је рекао да кажем да није ту.
Па ти остави дете да ти глуми секретарицу.
А моја мајка је сваки пут црвенела као булка кад каже да тата није ту...као да онај са друге стране види да она лаже.
decija iskrenost
А моја мајка је сваки пут црвенела као булка кад каже да тата није ту...као да онај са друге стране види да она лаже.
Ми смо породично тупави за лагање.