NEPOPRAVLJIVA

''Baš sam naivna,nepopravljiva,bez razloga romantična!I kad me prevare,u snove verujem!Nepopravljiva i kad me takne žar i sav mi razum istopi, stvarno ne treba mi neko kao ti... Ne znam kuda me vode godine, dal mi spremaju neke priče srećnije, tako TREBA MI NEKO SKROZ DRUGAČIJI da me podseti da ipak postoji na svetu još neko bar, moj savršen par...''

Kao da sam ja pisala ove stihove...

Treba mi neko ko ce umeti da na meni zategne ove strune tako da svaka žica da najbolji zvuk...Žica R za romantiku,žica Lj za ljubav,žica S za strast...Treba mi neko ko će imati čarobne ruke,i iz tih žica izvući najlepse melodije,njegove i moje,naše...Treba mi neko ko će tom muzikom reći:*ONA JE MOJA I JA SAM NJEN*

slika-dama-sa-violinom-prelepa-um-slika-497772x640.jpg

zxy;bt116343:
Draga Dunja pokušavam da zamislim te ja
kako bi ti izgledala prijateljice
da ti se jednog dana ispune te želje sve
Na Krstarici bi sigurno izgledala lošije
ne bi bilo uzbudljivih postova
pesama i komentara
blog bi ti ostao bez žara i čara
a možda bi ti i ljubav ta
jednoga dana dosadila
jer tvoja je priroda boemska
i ne traži mir nego uzbudjenja
Možda bi na Krstaricu krišom dolazila
i opet ona stara Dunja bila;)
Ps
Dobro ti je ono rekla Željena ali pogledaj nju
kaže da je sad srećna
a kakav joj je sada blog
a seti se kakav je bio
kad patila je zbog onog :per:

Dragi doktore Zxy,da li uskoro imate slobodan termin?Zelim da se opruzim na vasem kaucu i ispricam sve svoje muke....:zcepanje::zcepanje:

Procitala sam knjigu koja se zove ''Pazi sta zelis,mozda ti se i ostvari''...Zabavna,ali i poucna knjiga...Glavna junakinja pronalazi neki predmet zbog koga joj se u zivotu sve zelje pocnu ispunjavati,od pronalaska mesta za parking do Gospodina Savrsenog...I sve je bas onako kako je zelela...U isto vreme u njen zivot ulazi jedan skroz nezanimljiv momak,(dala je oglas da trazi cimerku i javio se on)koji je iritira povremeno...Trudi se oko nje..Tek kada ode, ona shvata koliko joj je znacio i da uopste nije srecna sto su joj se sve zelje ispunile...Naravno,srecan je kraj,jer odlazi da ga nadje i kaze mu da i ona njega voli...
Zato si i ti,MOZDA, u pravu Zxy.:zper:Mozda ni ja ne bih bila srecna...Ne bih imala o cemu pisati...:sad2:''Morala'' bih da uzivam i zadovoljno predem u njegovom zagrljaju,a kada on zaspi da krisom ulazim na Krstu,u potrazi za uzbudjenjima...:telefon:

I tako dr.Zxy sve je pocelo kada sam imala pet godina....:whistling:

5.jpg

DUNJA W;bt116429:
Jooj,Loncar...:)Ne vredi da to govori,ako njegovi postupci govore suprotno...A opet, i ne mora da kaze,ako se iz svakog njegovog gesta vidi ljubav...Ali lepo je i cuti,ponekad,zar ne?

...nažalost takoje ... čoveku ljubavne reči gode , makar dasu i obmana ....kad se pije nek sam pijan...pijanstvo uvek traje samo do zore..:bye::bye::bye:

Samo se ti slobodno opusti
i ...stručnjaku prepusti
Počni da mi izosiš snove tvoje
a onda ću ti ja dati predloge svoje
Kažem ,najpre da nazdravimo
pa da sa uživanjem radimo
na kraju ćemo da nečim zasladimo :per:
erotika774ba5.jpg

zxy;bt116554:
Samo se ti slobodno opusti
i ...stručnjaku prepusti
Počni da mi izosiš snove tvoje
a onda ću ti ja dati predloge svoje
Kažem ,najpre da nazdravimo
pa da sa uživanjem radimo
na kraju ćemo da nečim zasladimo :per:
erotika774ba5.jpg

http://4.***************/_6HzqptTDkuA/RqkcbVxvNoI/AAAAAAAAAC8/pij_sPRrk4w/S240/humber_bridge_shot1.jpg

Sve mi je kao u magli,mozda bi mogli da me hiponotisete...

Back