Nepodnosljiva lakoca postojanja

:confused: da znas da ti histerici sire svoj uticaj na okruzenje i da bas nekad treba da upregnem snagu da zadrzim svoj optimizam i smirenost.....looda vremena....

Da,a oko mene sve sami histerici. Volim ja njih mnogo,ali uhvatim sebe da volim i mir dok sam sama...:) u stanju su da te stresiraju zbog parkinga,ulaznice,gluposti. Ok kada neko ima problem,ali kao sto kazes, to je prosto postao nacin zivota...

Hm, kapiram da negde postoje 2 tipa ljudi.
" Kako cemo?- lako cemo!", flegmatici tacnije receno . I oni malo drugaciji, pa.. histerici :lol:, like me. LM, da li mislite da kod partnera kod kojih je sve smireno i lagano za sve postoji resenje, nema tenzije , telefona i sata, vike i buke je sve u redu ili sa njima nista nije u redu? :mrgreen: Kod kojih je sve nepodnosljivo lagano , fino i glatko:rumenko: Bez pompe, grandioznosti i fame . Tisina = zatisje? Tisina = sve je savrseno? Ili nesto trece? :hvala:

Vise puta sam se uverila da to ne znaci da je kod njih sve savrseno...uglavnom sve sto ih muci gomilaju u sebi ,...toliko da jednog dana kada vise ne mogu da to zadrze u sebi sve prebace jedno drugome i tu bude kraj...i uglavnom prekinu zbog neke sitnice tj gluposti

A ima i onih koji se naizgled cine kao miran i slatkoreciv par a u stvari su prave zveri :zper:

znas kako, ja sam u principu smirena i opustena, ali kad neko predje neku moju crtu, normalno da burno reagujem...po nashki...pomalo prosto..haha...zavisi s kim, sta, kako:Dpostoje ljudi kojima treba spustiti na kulturan nacin...ali postoje i ljudi kojima moras veoma neposredno pokazati svoj bes;)

Back